LED Plamen Luči Svetilke Simulacije Kamin LED Simulira Učinek Plamena Luči USB Ali baterijsko Svetilko Za Dnevna Soba Dekor

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€18.47

-45%

€33.59

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Bullet točk:

[Narediti vaš dom bolj udobno] iščete doma okraski, da bi vaš dom bolj udobno in sproščujoče?Bomo dobili zelo realne gibljejo plamen učinek in je idealna rešitev za vas, z dnevniki in brušena retro stilu, kamin luči.Naš ogenj svetilke dodaj več barv in prijetno vzdušje za vašo dnevno sobo.

[Novo obliko] Brezplamensko utripa, to dekorativna luč, svetilka izgleda kot pravi plamen, izgleda zelo realistično, vendar nima toplote.Tako kot mini kamin, v retro slogu, ki ustvarja toplo in prijetno vzdušje.Edinstven in inovativen dizajn je ta kamin luč zelo priljubljena!

[Široko uporabo] Obstajata dve viseči luknje na zadnji strani izdelka, ga lahko obesite na steno ali postavite pokonci.Ta kamin luč, svetloba ustvarja mehko in subtilna vzdušje in doda znak za vašo okolico.Lahko uporabite ta električni kamin svetlobe, da okrasite svojo spalnico na spalnica, stene, hodnika!

[Varnosti pri uporabi] se lahko upravlja ročno, on/off, usb ali baterija se polni, 3 AA alkalne baterije (brez baterij) in USB kabel se lahko uporablja.Ne bo povzroči električni šok nesreč, varnejši za uporabo!Velikost izdelka: 33 * 21 * 8.5 CM.

[Prihranite denar, 100% zadovoljstvo] Umetnega plamena, vam ni treba porabiti za druge stvari, povezane z njo, in vam ni treba porabiti dodatnega denarja za njegovo vzdrževanje in druge stvari.

To izvrstno black kamin luč je umetniški videz in lahko dodate toplino vzdušju.To je velik okras v zaprtih prostorih in na prostem, idealen za praznovanja, zabave in poroke.

Iz prosojnih polipropilen, s simulirano oglje podrobnosti.LED žarnice, označite posebne podrobnosti, ustvarjanje kmečko kamin učinek.

Opisi:

Barva: Črna

Oblika: Kocke

Material: Plastika

Napajanje: vključno z baterijo/USB pogon

Baterije: 3 x AA alkalne baterije (niso vključene)

Paket je vključeno:

1*Simulacija kamin svetlobe

1*USB kabel

Oznake: lučka tabl, namizna svetilka na dotik, led drevo, sin lučka, 3d zmaj lučka, svetilke svetilka, kamin luč, kamin lučka, heng lučka, kamin kamna.

Podatki

Moč 0-5W
Je Zatemniti No
Slog Sodobno
Funkcija 3 LED Plamen Svetlobe
Blagovna Znamka CROSSTIGER
Funkcija 4 LED Plamen Učinek Luč
Baterija 3 AA Alkalne Baterije (Niso Vključene)
Napajanje vključno z baterijo/USB pogon
Telo Material Plastični
Tip Vtiča NOBEN
Je Svetil Vključeni No
Certificiranje ROHS
Zaključek NOBEN
Funkcija 5 Simulacija Kamin Luč
Funkcija 1 Nočna Lučka
Vrsta Odtenek Shadeless
barva karoserije črna
Preklop Vrsta Dotik Za Vklop/Izklop
Material Plastični
Napetost other
Funkcija 2 LED Simulira Učinek Plamena Luči
Uporaba Foyer
Podpora Debelo Dropshopping
Barva Okvirja črna
Tehnika Drugo
Vir Napajanja DC
Številka Modela Simulacija kamin svetlobe
Funkcija 6 Simulacija kamin svetlobe
Funkcija Namizne Svetilke,
Postavka Vrsta Namizne Svetilke,
Poreklo CN(Izvora)
Osnovna Vrsta NOBEN
Vir Svetlobe LED Žarnice
Garancija 1 Leto

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LED Plamen Luči Svetilke Simulacije Kamin LED Simulira Učinek Plamena Luči USB Ali baterijsko Svetilko Za Dnevna Soba Dekor

LED Plamen Luči Svetilke Simulacije Kamin LED Simulira Učinek Plamena Luči USB Ali baterijsko Svetilko Za Dnevna Soba Dekor

Podobni izdelki: