Visoka Kakovost Širina 91 CM Sinamay Millinery Tkanine za Dirke Kentucky Derby Klobuk Fascinator.

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, upoštevajte, krema barva je malo rumene tone,bolj kot naravno namesto slonovino

sinamay material za fascinator

1.Slog Št.:QSM001

2.Material:sinamay

3.širina:91 cm

4.pakiranje:običajni način z karton

5.barva:enako kot slika

Vsi izdelki, slike iz Qesc Group D.o.o., temeljijo na realnem vzorcu,kupec lahko ostali zagotovilo kakovosti in oblikovanja.

Blago bo poslano po pošti letalom ali epacket,prišli destinacije iz 5-10days, da Združenega Kraljestva,10-25 delovnih dni za večino drugih držav.Dostava čas, da Združenem Kraljestvu je stabilen, vendar dostava čas, da v drugih državah ne more biti zavarovana in je morda stalo več časa, kot je pričakovano, če je zamuda med prevozom.Prosimo, izberite EMS, da dodatno plačati stroškov dostave, če jo potrebujete prej,EMS stane 7-15days za večino držav.

Vrne in vračilo:

*Vrne poslati nazaj na prodajalca na kupca dostava stroške iste vrste poštnih storitev in stroški kot element, ki je bilo prejeto. *Prodajalec ne more biti odgovorna za izgubo/poškodbo med prevozom.Zavarovanje priporočljivo, bodisi kot možnost ali zahteva na drugi.Kupec mora podpisati z terjatve in prosi za potrditev kurir na izgubo/škodo, ko prejme paket ali zahtevka, neposredno na dobave osebe ali povezane s kurirsko službo.

*Prodajalec bo pomagalo kupec zahtevek za odškodnino za ladijski promet izgubo/škodo, če je mogoče, ali kadar je to potrebno, slike z poškodovane predmete je TREBA, če morajo prodajalca pomoč,vendar to ni razlog, da zahteva za vračilo davka.Prodajalec ne prevzema vračilo zahteve pred pogajanji.

Oznake: tide, joker fotografija, gumb steno, stikalo na dotik stene, stekla stikalo na dotik, sinamay, brivnica plakat, millinery, 3d tee, hiša poroko.

Podatki

Številka Modela QSM001
Vrsta Hairbands
Vzorec Tipa Trdna
Spol ŽENSKE
Material Perilo
Slog Moda
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka cnQesc
Ime Oddelka Za odrasle
Postavka Vrsta Pokrivala
Širina 91 cm
kraj izvora Filipini

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Visoka Kakovost Širina 91 CM Sinamay Millinery Tkanine za Dirke Kentucky Derby Klobuk Fascinator.

Visoka Kakovost Širina 91 CM Sinamay Millinery Tkanine za Dirke Kentucky Derby Klobuk Fascinator.

Podobni izdelki: