LED Plamen Učinek Ogenj Žarnice Nepremočljiva Prostem, v Zaprtih prostorih Utripanja Posnemanje 3 Načini Magnetni LED Plamen Svetilke USB za Polnjenje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.32

-25%

€16.43

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

LED Plamen Učinek Ogenj Žarnice Nepremočljiva Prostem, v Zaprtih prostorih Utripanja Posnemanje 3 ModesMagneticLed Plamen LampUSBRechargeable

【 Nastavljiv Tri-Plamen Načini 】 Ta Plamen Svetlobe lahko nadomestijo tradicionalne led plamen žarnice deluje kot neodvisna plamen luç.Gre pri treh načinih: Konstantno Svetlobo Način,Dihanje, Način in Ples Način, lahko preklopite na katero koli način, da so primerni za različne priložnosti,ki se uporablja kot sveča, luč na večerjo, nočno svetlobo v svoji sobi , ali luč kampiranje v šotoru na prostem,itd.

【 Prenosni &Premišljen Design 】 To je Pripeljalo Plamen Svetlobe, ki prihaja z visi kavelj in ima magnetni adsorpcije funkcijo,ki se lahko trdno pritrjen na vse kovinske površine, enostavno se postavite kamor koli.IP65 Vodotesen in lahki, prenosni za ourdoor uporabo.Ko ste jo postavite na glavo,gibljive plamen ohranja dogaja iz dna na vrh zaradi gravitacije zaznavanje modela.

【 Polnilna& USB Priključen Design 】 Ta Baterija Upravlja Plamen Svetilke prihaja z vgrajeno litij baterija in USB polnjenje.Vi šele potreba, da zaračuna za 4 ure in je lahko zasvetila kot LED Sveča za 20 ur.Dovolj dolg delovni čas, da se zadovoljijo svoje potrebe brez težav akumulatorski uporabo kjerkoli in kadarkoli.

【 Varne in Okolju prijazne 】 To je PRIPELJALO Plamen Učinek Luč se lahko uporablja kot brezplamensko sveče, ki je varna in okolju prijazna .Vsako premikanje plamen izgleda zelo realistično, brez skrbi pravi ogenj.So super za vsak dan ali vsak dogodek (še posebej, Valentine ' s Day) v zaprtih prostorih in na prostem.In se lahko popoln dom dekoracija hiše segrevanja darila ali preprosto kot osebni zdravljenje.

【 Prijazne Storitve 】 Vsako led plamen luči je temeljito in dosledno preizkušen.Z šop trave-prost 12 mesecev garancije plus 30 dni denar nazaj garancije.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate, če obstaja kakršna koli vprašanja, strokovno ekipo vam bodo pomagali in v roku 24 ur e-poštni odziv.

Posebnosti:

Element Teža: 6.4 unč

Dimenzije izdelka : 2,7 x 2,7 x 5.1 cm

Baterije: 1 Litij-ionske baterije, ki zahteva. (vključene)

Material :LED+PP

Napetost: 5 voltov

Čas polnjenja: 4 ure

Svetlobni Tok: 150lumens(Maks.)

Moč : 5 w

Temperatura barve:1300-1500K

Zmogljivost baterije:2000mAh

Vhod: 5 V 1A

Paket je vključeno:

1*LED Plamen Svetilke

1*USB Kabel

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti izvršeno v 3days naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova.Plačilo mora biti opravljeno v roku 7 dni.

1.Mi ladje po vsem svetu(pričakujejo nekaterih državah in APO/FPO).

2.Postavka bomo poslali v roku 2 dni po prejemu plačila.

3.Na splošno čas dostave je 10~60 delovnih dneh.Vendar zaradi različnih carinski obračun čas v različnih državah, se bo učinek parcela je običajni dobavni rok, zato prosimo, da v stojalo, ga.

4.Sprejemamo DHL, UPS, EMS in drugi Izrazi, če morate spremeniti način dostave, prosimo, da stik z mano.

5.Prevozni stroški, ki niso vključene uvozne davčnih dajatev, ki meri davčno, kupec naj bi reponseble za te carine.

6.Če ne boste dobili vaš paket v 45days, prosim stik z nami v najkrajšem možnem času, bomo rešiti v prvič.

1.Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30days, da se vrnejo od datuma, ko jo je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se VPRAŠANJE, želite VRAČILO ALI ZAMENJAVO .Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni packageing in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in vaš položaj.

3.Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK , po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz aliepxress.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4.Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelka ne kot advertiased.

1.12 mesecev omejena Garancija Proizvajalca za pokvarjene izdelke (razen postavke damanged in/ali zlorabljena prejema).Dodatki pridejo s 3-mesečno warrnty.

2.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil withing garancijskega roka (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!

Oznake: plamen led, državljan clu058, cree celoten spekter, žarnica ogenj, lučka led usb, led utripa plamen žarnice, svetlo utripajočo svetlobo žarnice, bar led usb, lučka led cev, ogenj lučka led.

Podatki

LED Čip Model 2835
Certificiranje UL
Poreklo CN(Izvora)
Element Teža 180g
Osnovna Vrsta Klin
Priložnosti Dnevna Soba
Material LED+PP
Zmogljivost baterije 2000mAh
Baterije 1 Litij-ionske baterije, ki zahteva. (vključene)
Čas Polnjenja 4 ure
Življenska Doba (ur). 50000hrs
Postavka Vrsta LED Žarnice
Moč 5 watts
Območje 3-5㎡
Dolžina 130mm
Led Žarnice Tipa cev
Blagovna Znamka Canagrow
Dimenzije Izdelka 2.7x2.7x5.1 cm
Kot Snopa(°) 360°
Garancija 3years
Je Pametno Napravo No
Oblika Plamen
Napetost 5 volts
Svetlobni Tok 250 - 499 Lumnov
Barvna Temperatura 1300-1500K
LED Čip Znamka Epistar
Moč Strpnost 1%

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

LED Plamen Učinek Ogenj Žarnice Nepremočljiva Prostem, v Zaprtih prostorih Utripanja Posnemanje 3 Načini Magnetni LED Plamen Svetilke USB za Polnjenje

LED Plamen Učinek Ogenj Žarnice Nepremočljiva Prostem, v Zaprtih prostorih Utripanja Posnemanje 3 Načini Magnetni LED Plamen Svetilke USB za Polnjenje

Podobni izdelki: