1pc Univerzalno Hareness Komplet 1 do 2 Led-Lučka Bar Kabel 40A 12v 24v Stikalo Rele Auto Delo Vozne luči za Meglo Napeljave Loom Pas

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.72

-46%

€7.01

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

*1. Vsaka vrstica skupina lahko nadzor dveh žarnice, z nazivni tok 5A in največjo nad 6A.Opremljen z 12V40A nepremočljiva rele, 30A varovalko in nepremočljiva varovalko polje.

*2. Dohodne linije je 16AWG z dolžino 0,5 m; izhodne linije je 18AWG, z dolžino 2m (ki se lahko izvede v 3m), in vtičnice priključek je rog priključek; kontrolna črta je za 1,9 m dolg (lahko izvede v 2.9 m), s hitrim priključkom na 1m (lahko izvede v 2m), ki je primeren za namestitev in hitro preklapljanje.

*3. Stikalo je opremljeno z indikatorska lučka, ki zasveti, ko je lučka vklopljena.Stikala in krmilne linije so povezani z samozapiralni terminalov, ki so obloženi, da preprečite kratek stik.Ob istem času, terminal lahko potegnil ven in neposredno vstavi v nadzor položaj original avto žarnice, tako da se je na novo dodano svetilko, ki lahko nadzira stikalo avtomobila.Kot, zakaj svetilko, ki ni neposredno povezan, je to zato, ker moč avtomobila je svojo svetilko je relativno majhno, in izvirno vezja lahko samo imeti relativno majhno močjo.Če je priključen na silo, to bo povzročilo, da vezje, da gorijo navzdol ali pospeši staranje vezja, in obstaja velika potencialna nevarnost.

Značilnosti:

*1. To lahko žice off-road vožnjo luči, luči za meglo, delo svetlobe, itd.

*2. DC12V 40A ocenjeno avtomobilske rele.

*3. To lahko sestavljeni z DC 24V rele (ni priložena).

*4. Rezilo nosilec varovalke s zamenljive 30A varovalko.

*5. Do 2,5 M ožičenja,, terminal, konča pa se v večini žice.

*6. Stikalo za vklop/izklop z lepilnim trakom, podpora za enostavno pritrditev.

Description:

Ime izdelka: posebno stikalo, varnostni pas za avtomobilske delovne luči, žarometi in luči za meglo

Barva: Črna

Material: engineering plastics, visoko temperaturno odporne in odporne proti koroziji žice za avtomobile

Moč: rele (12V 40A) varovalka (30A), na voljo 72W, 120W, 180W, 240W, 288W in 300W

Dodatki: rele, varovalke, pritisni gumb stikalo, stikalo žice dolžina: 1.9 m.

Package:

1pc 40A 12v 24v lightbar 1-2 za Stikalo Rele

Opomba:

1. Vse slike so bile strokovno umerjen, vendar pa zaradi svetlobi in različnih zaslonu naprave, nastavitve, slike in predmeti, ki jih vidite, so lahko odstopanja, prosim, odpusti mi.

2. Podatke je ročno meri, lahko nekatera odstopanja, vendar to ne vpliva na uporabo.

Oznake: grein pas moški, 12 volt gumb, stikalo na dotik, rele modul, 3 12v stikala, 12v težka rele, 12 volt rele, led konec vrstice, gumb led stikalo, žabica stikalo.

Podatki

Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1pc Univerzalno Hareness Komplet 1 do 2 Led-Lučka Bar Kabel 40A 12v 24v Stikalo Rele Auto Delo Vozne luči za Meglo Napeljave Loom Pas

1pc Univerzalno Hareness Komplet 1 do 2 Led-Lučka Bar Kabel 40A 12v 24v Stikalo Rele Auto Delo Vozne luči za Meglo Napeljave Loom Pas

Podobni izdelki: