Jurassic Dinozaver Igrače Gradniki T-Rex Carnotaurus Tyrannosaurus Figuric Otrok Igrača Določa Darilo Otroci

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.98

-20%

€7.48

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Značilnosti:

1. Varno in nestrupeno ABS plastične igrače: Naše igrače so narejene iz visoko kakovostne plastike ABS, gladko površino ne bo bolelo vaš otrok. 2. Jurassic dinozaver uganke, lahko kopljemo otroške domišljije dinozavra svet in jih vodijo stran od elektronskih pripomočkov.DIY gradnike lahko uveljavljajo otroške sposobnost, da z obema rokama in možganov in način razmišljanja.Razvoj inteligence, ko se zabavaš.Otrokom pomagajo bolje razumeti dinozaver znanja in spodbuditi njihovo zanimanje za raziskovanje narave. 3. Dinozaver igrača določa pripeljejo do starši-otrok, interakcije in lahko izboljša odnos med starši in otroci. 4. Jurassic dino gradnike je mogoče uporabiti kot rojstni dan in Božična darila, ustvariti popoln rojstni dan ali praznik darilo za vašega otroka.

Velikost:

Približno Enota Velikost: 29 cm x 5.5 cm x 17 cm (11.3" x 2.4" x 6.7")

Paket vključuje:

Velik dinozaver*1 Baby dinozaver*1 Drevo*1

Opozorilo:

1. Če imate kakršne koli težave s kakovostjo ali manjkajoče dele po prejemu izdelka, prosimo, kontaktirajte nas čim prej 2.Otroci, mlajši od treh treba uporabiti igrača pod nadzorom odrasle osebe.

Plačilo:

1), Če imate kakršne koli druge zahtevo za naš izdelek, vas prosimo, opozoriti pri sprejemanju naročil. 2)Če ne ravnate za plačilo naročila, prosimo, poskusite znova pozneje.Plačila je treba opraviti v roku 3 dni.

Pošiljke :

1)vas Prosimo, da izpolnite vaše polno ime in pravilen naslov.Preverili bomo vse podrobnosti naročila in ga poslati v roku 48 ur. 2)da običajno pridejo v 20-30 delovnih dni. 3)In ekspres, bo malo zamude, za praznike. 4)Če se ne morete prejemati naročila, vas prosimo, da stik z nami, pomagali vam bomo rešiti težavo.

Vračilo & Vrnitev:

1)Okvarjeni izdelek morate povedati, nam v roku 3 dni pritrjena s sliko okvarjeni del. 2)Smo lahko povrne v roku 7 dni, če niste zadovoljni s blaga.Vendar boste morali plačati vrnitev shipping stroški paket in zagotovite, da blago, ki so skupaj in ne vpliva na nadaljnji prodaji. 3)Bomo poskrbeli za izmenjavo novega za vas na enkrat.

Povratne informacije:

Zahvaljujemo se vam za nakupovanje pri nas,vaši oceni je za nas pomembno.Če ste zadovoljni z izdelkom, vas prosimo, da nas pohvala.Če ne boste zadovoljni,prosim, ne nam negativne povratne informacije,vam lahko nam povejte, težave,si bomo prizadevali, da vam rešitev!Vašo spodbudo je naša največja moč!

Oznake: led lego r2d2, jurrassic svetu lego, pliš tiger, tyrannosaurus rex, po meri jurassic park, metla igrača, jurass svetu lego, Blok, blok loški, jurassic park lego park.

Podatki

Features9
Material Plastični
Opozorilo Ni za jesti!
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Features2
Plastični Blok Oblika Kvadratni
3C Certifikat
Številka Modela velik dinozaver
Features4
Certificiranje 3C
Vrsta BLOKI
Starostni Razpon > 3 let
Črtna koda No
Features5
Features7
Poreklo CN(Izvora)
Features10
Features1
Features3
Spol Unisex
Features6
Plastika Tip ABS
Blagovna Znamka DOLDOLY
Features8

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Jurassic Dinozaver Igrače Gradniki T-Rex Carnotaurus Tyrannosaurus Figuric Otrok Igrača Določa Darilo Otroci

Jurassic Dinozaver Igrače Gradniki T-Rex Carnotaurus Tyrannosaurus Figuric Otrok Igrača Določa Darilo Otroci

Podobni izdelki: