400GB SD, SAMO EmuElec Posnemanje Postaja Prednaložena ANBERNIC "RG351p"- 16,500+ Igre 3D Boxart Video Predogled Najboljši Na Zemlji

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€73.98

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Za Prodajo:

Ena (1) (EmuElec, ki temeljijo) naložen 400 GB micro SD kartico za Anbernic RG351p ročni retro igra sistem.Priključiti na vaš RG351p in začetek iger!Vzel sem parka kartico optimiziran za sistem, izbrisane vse igre, je dodal moje vrhunsko igro knjižnice s polno meni umetnosti, doda manjkajoče datoteke bios, omejeno na veliko vprašanj, osnovnih menijev, dodali teme, se je izkazalo, da je najboljše, kartice za RG351p na planetu!

Številne teme vnaprej nameščen.Približno 16,500+ kakovost igre, vključno z njihovo igro umetnine in gamelists v rom-i directory so nameščeni.Igre so video snap oglede, 3D boxart, in kolesa (glava) art.GOLJUFA sta bili nameščeni na voljo prek retroarch meni za veliko priljubljenih sistemih.

Spodaj je podroben seznam, kaj je vključeno s tem nakupom:

400 GB (razred 10) micro SD kartico naložen in pripravljen za igro (le) za VAŠE Anbernic RG351p dlančnik.Št strojne opreme je vključena, samo naložen sd.

Igre so video predogled, da igrajo preveč, kot ste pomaknite se navzdol po seznamu iger na vsakem sistemu.Super meni ozadja naložen, ki se lahko zlahka prešli gor.Igre omogočajo shranjevanje igra na katero KOLI mesto v igri.Igre je mogoče opredeliti kot "Priljubljene" preprosto s pritiskom na tipko Y, z igro je poudarjeno v meni, tako da lahko zlahka najdete v najljubši mapo ali razvrščanje po sistemu.Super "po Meri Zbirke" so že setup in se lahko spremeni.Arcade Priljubljene zbirke na stotine najboljših arkadnih iger (od tisoč+ na sistem).

Šel sem skozi vsako konzolo in so prepričani, da je vrh/najboljše igre, ki je naložen.Pustila sem o 1.1 GB nezasedenega prostora na sd kartici je na voljo za shranjevanje članice in nemoteno delovanje.

To je micro SD kartica, ima naslednje sistemov na to, in jaz seznam približno igro štetje spodaj:

OBRNITE SE NA PRODAJALCA, ZA IGRE SEZNAM

Omejitev ODGOVORNOSTI:

V EmuElec/EmulationStation programsko opremo in igre rom/iso je še PROST (prenos na voljo na internetu) in so vključeni na voljo brezplačno.Programska oprema je odprtokodna.Plačujete za deli in časa, da bi zbral in program/kode programske opreme.Vse karte/sistemi so temeljito preizkušeni pred odpremo.Uživajte!

Package Vsebina:

1 * 400GB SD (RG351P Konzole niso vključene)

Oznake: asus gtx950, sd mcbook, anbernic rg351m, retropie sd kartico za raspberry pi 4, retro sd, rg 351p anbernic, rs 97, anbernic rg 350 m, ban ki amlogic tv, rg351.

Podatki

Vrsta Ročno Orodje Deli
Številka Modela Za RG351P
Material Plastični
Uporaba Domov DIY
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

400GB SD, SAMO EmuElec Posnemanje Postaja Prednaložena ANBERNIC

400GB SD, SAMO EmuElec Posnemanje Postaja Prednaložena ANBERNIC "RG351p"- 16,500+ Igre 3D Boxart Video Predogled Najboljši Na Zemlji

Podobni izdelki: