Novo Akcija
Brezplačna Dostava 10 keychain resnično težki sovražen lucidno spusti modni nakit Povečaj

Brezplačna Dostava 10 keychain resnično težki sovražen lucidno spusti modni nakit

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.50

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

dostava informacije:

Brezplačna dostava za Kitajsko Post Air Mail .Kitajska post air mail, običajno bo trajalo 15 - 25 delovnih dni, da pridejo, potem ko je objavil.Včasih za carinske ali vremenskih problema bi bilo zamudo nekaj dni.To je lahko do več kot 30 dni .

Če plačilo presega 150 usd , bomo ladja parcela brezplačno prek EMS ( 3-7 dni) in dar.

podatki za plačilo:

prosimo uresničitev vseh vprašanje o postavke jasno pred plačilo , hvala .plačilo mora biti prejeli v roku 1-3 dni od zadnjega dne.Če ti je všeč moj predmetov in želite kupiti več ,pls e-pošto na mene , potem bom dal dober popust in darila .

Nadomestilo Politike:

100% Jamstvo .Če imate kakršno koli nezadovoljstva z našim blagom, ko boste prejeli, prosimo, da samo biti prost v stik z nami v roku 7 dni, lahko nudimo brezplačno zamenjavo ali vračilo kupnine.Vračilo je zadnji dražbi, cena minus www.safran.si odbitku odhodkov (poslovnih komisija).Vračilo bo izvedeno, ko se blago vrne nazaj v prvotno stanje.Prosimo, upoštevajte, da kupci morajo zagotoviti elemente, ki se vrača v prvotno stanje.Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko se vrne, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, ne bomo plačati kupec polno nadomestilo.Kupec mora poskusiti zahtevo terjatev z logistično podjetje za relativno odškodnine.

Abuot NAS: jaz sem kitajski prodajalec na kitajskem,in imam trgovino v Yiwu.kitajska,in mnogi tujec, kot so moje stvari,tako da sem odprta trgovina v www.safran.si,in zdaj moja hči ne www.safran.si storitev za stranke,upam, da vsak lahko so veseli čas v www.safran.si.

Barvna Neusklajenost:

Rahla razlika v barvi je lahko cuased z nekaj razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja,itd.Vendar, prosimo, kontaktirajte nas, če že vztrajate, da boste prejeli postavke z napačno barvo, mi bo zagotovil hiter odgovor in rešitev.

Oznake: otrok na krovu, obesek za ključe iz nerjavečega jekla, dva pomaknite, vroče tajski srebrni nakit za ženske, verige ključ, gozdno travo, detelja, žirafa srebro keychain, detelja ključ, prosojen komplet vape.

Podatki

Fine ali Moda Moda
Kovinska Barva Antique Silver Plated
Obliko\vzorec Živali
Spol Unisex
Postavka Vrsta Obeski
Številka Modela ključ-verige
Material Smole
Blagovna Znamka YQTDMY
Slog Klasična
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezplačna Dostava 10 keychain resnično težki sovražen lucidno spusti modni nakit

Brezplačna Dostava 10 keychain resnično težki sovražen lucidno spusti modni nakit

Podobni izdelki: