Samodejno Nastavljiva Zatemnitev Sončna Očala Moških Polarizirana Photochromic Sončno Energijo Auto Darkenning Razbarvanje Sončna Očala

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.46

-48%

€45.12

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

2020 Nov Dizajn Nov Prihod sončna Očala Moških z Auto Nastavljiv Zatemnitev sončna Očala Moških Polarizirana Sončna Napajanje Photochromic Auto Darkenning Razbarvanje Kameleon sončna Očala Vožnje UV400 Zaščito

ZNAČILNOSTI izdelka: Polarizirana Tekočih Kristalov leče (LCD), ki je nastavljiv za svetlost in prepustnost svetlobe glede na okolje, lahkotnost. 2020 Nov Prihod, Nov design z utomatically prilagodite Lahkotnost, s Sončno energijo.Liquid Crystal Leče, sončna očala, ki nudijo dobro zaščito pred UV400 in paše za na prostem in v zaprtih prostorih dejavnosti.Kot nalašč polarizirana učinek.Prvotno zasnovo in različnih barv pokazal zelo eleganten videz.

FQAs

Q: ali Je sončna očala res tako čarobno?

A: Nove tehnologije lahko zdi tako super, na prvi, ampak ljudi, ki se uporablja za tehnologijo čez nekaj časa.Enako je z našo sončna očala.Ne skrbi, kaj bomo rekli, vam lahko dokažem sebi.

Q: Kdo lahko uporabite ta sončna očala?

A: v Primerjavi s tradicionalnimi sončna očala, Ta sončna očala, ki ima zelo jasne prepoznavnosti, ko ste vožnjo.Tako, vozniki lahko uporabijo za izboljšanje varnosti na cesti.Ne more biti bolje, če vožnje s tem sončna očala.Sonca blesk je izginil in se lahko osredotoči na vožnjo.Ljudje lahko uporabite kot ga opravljajo svoje najljubše dejavnosti na prostem.Prednosti smart sončna očala, ki prevladajo nad tradicionalnih sončna očala.Vse v vsem, ko boste potrebovali jasen pogled, je bolj jasno, in ko boste potrebovali senco, Ta sončna očala, je bolje, v senci.

Q: Kako se ta sončna očala spremenite barve in pod kakšnimi pogoji?

A: Obstajata dve bistveni dejavniki, ki se je zgodilo - start svetlobe in nasičenost osvetlitev.Start svetilnost ustvarja minimalne objektiv barve.Ko svetloba je merjena na 2,000 Lux, leča se bo začelo spreminjati.Nasičenost osvetlitev bodo poskušali doseči najtemnejši objektiv osvetlitev.Če lučka izmeri kot 50.000 Lux, nato pa objektiv bo dosegel najtemnejši nasičenost.

Q: Zakaj menite, da ste počasnejši 0.5-drugi razbarvanje časovni okvir, ko je, recimo, po 0,1 razbarvanje hitrosti?

A: To je vse o ne prikazuje objektiv utripanja pojav.Nastavitev barve hitrost 0,1 sekunde, bo to povzročilo smart objektiv utripanja in povzroči moteča.Nastavitev je na počasnejšo 0,5 sekunde ne bo sprožila učinek utripanja.

Q: Kako dolgo lahko ta sončna očala zadnjega?

A: To je približno enako kot življenjsko dobo pametne ure, pametne telefone in vsak izdelek, ki ima elektronskih komponent, ki so vgrajene znotraj.

Q: Kako sem čisto sončna očala?A: To je najbolje, da se ne dotaknete smart objektiv neposredno v nalog za to, da bodo čimbolj jasna.Lahko uporabite ustrezne metode čiščenja veliko, kot bi tradicionalnih sončna očala.

Oznake: sončna očala rayban ci, platno obutev, izjava sunglass, jamo viper dvojno široko, vrečko prada, ray prepoved, aun očala ženske, 2020 sunglass ženske, atago, colnels sončna očala.

Podatki

Vrsta Okvirja Klasična oblika okvirja,sončna Očala Moških Polarizirana Photochromic
Objektiv Višina 44
Uporaba Področje na prostem dejavnosti, v zaprtih prostorih, primerna
Spol Moški sončna očala Ženske Unisex sončna očala
Očala Tip Sončna Očala Auto Darkenning Razbarvanje Kameleon Sončna Očala
Velikost Okvirja Širina Okvirja
Ime Oddelka Za odrasle
Številka Modela LCD-8848 sončna Očala Zatemnitev
Objektiv Material LCD očala, Polaried objektiv Samodejno Nastavljiv Zatemnitev sončna Očala Moški
Leče, Optični Atribut UV400
Objektiv Širina 63MM
Slog Buljiti
Konstrukcija Objektiva LCD steklo, polarizirana leče, sončna Očala Moških Polarizirana Photochromic
Barva Okvirja črno Rdeča Udobno namestitev
Okvir Material Plastični
Creatvie prvotni načrt 100% UV zaščita Vožnje UV400
Leče Material Steklo
barvne leče Siva, Auto Nastavljiv Prepustnost Svetlobe
Blagovna Znamka LA VIE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Samodejno Nastavljiva Zatemnitev Sončna Očala Moških Polarizirana Photochromic Sončno Energijo Auto Darkenning Razbarvanje Sončna Očala

Samodejno Nastavljiva Zatemnitev Sončna Očala Moških Polarizirana Photochromic Sončno Energijo Auto Darkenning Razbarvanje Sončna Očala

Podobni izdelki: