Rttooas Cvetje Vzorec MIYUKI Kroglice Zapestnice za Ženske Modni Čar Zapestnica Črna Kristalni Nakit Pulseras Mujer Način 2020

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.90

-49%

€9.61

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

smo trgovina popust zagotoviti, da se veliko da,če želite, trgovina na debelo in prilagajanje,prosimo, obrnite na nas . 1. Visoko kakovost --Smo strokovno ekipo, profesionalni oblikovalci.Za zagotavljanje kakovosti, galvanizacija.

2. Ogromno različnih stilov, -- Z več kot 3000 izdelke na zalogi, Boste imeli več možnosti, kot tisto, kar si lahko kdaj zamisliti.Kaj je več, mi smo posodobitev z več kot 50 novih turistov na dan!

3. Ugodne cene - smo se ponuja najnovejše modne za skoraj pet let, smo vedno skrbeli za najnovejši modni trendi, hkrati pa, kar je najpomembneje, zaradi česar so se cene tako nizko, kot smo lahko.

4. Brezplačno dostava po celem svetu - Ja, ne boste verjeli, da boste uživali brezplačno dostava po celem svetu, to ni šala, ampak absolutno resnico.

5. Ne, vprašanje vračilo in vračilu -- Nič narobe, izdajo kakovosti in poškodbe se lahko vrne ali vračila.Ogled podrobnosti.

Rttooas Nakit : Ljubezen na prvi pogled, še vedno ne v drugem. "Rttooas" nakit naredi popoln in izjemne,Najboljše izbrali za Najboljši ste .Rttooas blagovne Znamke orihinated iz "Ustvaril žensko elegantno in eacellent življenja" .Naš cilj je : vse nakit imajo svoje duhovno , kot so eleganco ,razkošje ,moda ,classiic in tako naprej, so dodali lesk za vašo lepoto .

Rttooas tudi pomen celovitega in toplo storitev v življenju , vam bomo najboljše služijo , vse naše delavec, prijazno in veselo, vedno bomo poskušali naše najboljše, da bi rešili vsako vprašanje za vas .

Oznake: steampunk sestavljeni, steampod serum, 50 ml, steampowered denarnice, obleke noel otrok, nexus 6 žep primeru, obleke novorojenčka perilo, snap vezja, ki izhaja, termometer 12v 250, vis delovna oblačila hlače.

Podatki

Veriga Tip Vrvi, Verige
Spol ŽENSKE
Material Steklo
Funkcija Razpoloženje Tracker
Tip 2 Moda Čar Zapestnica
Nastavitev Vrste NOBEN
Združljivost Vsi Združljivi
Obliko\vzorec GEOMETRIJSKI
Kovine Tipa Miyuki, Semena Kroglice
Blagovna Znamka Rttooas
Postavka Vrsta Zapestnice
Slog Trendy
Poreklo CN(Izvora)
Zapestnica Pridelave Ročno Tkani Izdelki
Zapestnica Neto Teža približno 10 g
zapestnica dolžine 18,5 cm
Zapestnice Tip Čar Zapestnice
Tip 4 črni kristali, nakit
Tip 3 Pulseras Mujer Način 2020
Fine ali Moda Moda
Zaponko Tip Čipke-Up
Tip 1 Cvetje Vzorec MIYUKI Kroglice Zapestnice

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Rttooas Cvetje Vzorec MIYUKI Kroglice Zapestnice za Ženske Modni Čar Zapestnica Črna Kristalni Nakit Pulseras Mujer Način 2020

Rttooas Cvetje Vzorec MIYUKI Kroglice Zapestnice za Ženske Modni Čar Zapestnica Črna Kristalni Nakit Pulseras Mujer Način 2020

Podobni izdelki: