6.44" LCD Za Xiaomi Mi Max 2 max2 Polno Zaslon LCD Zaslon, Touch Senzor Računalnike Montaža Z Okvirjem Mi max 2 Zamenjava LCD

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€21.68

-4%

€22.82

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prijazno opozorilo : Prosimo vas vljudno test zaslona prvi,ne namestite neposredno!!!

6.44" LCD Za Xiaomi Mi Max 2 max2 Polno Zaslon LCD Zaslon, Touch Senzor Računalnike Montaža Z Okvirjem Mi max 2 Zamenjava LCD

Združljiv Z : Za Xiaomi Mi Max 2

☞☞☞☞☞☞Opozorilo : Pls test, preden jo namestite na vaš telefon,ali ne bomo sprejeti nobenih sporov, po.

Po tem, ko ste prejeli predmete,ki jih ne namestite zaslon pred test,lahko povezavo na matični plošči in preizkusite najprej se prepričajte, da deluje odlično.Če niste dobro, zamenjava LCD,predlagamo, da si poiščete strokovno vzdrževanje oseba, jo zamenjajte.

Obvestilo:

1.Imamo le en niz orodij za vse pakete.Če ste kupili več zaslonih in potrebo, da imajo več kompleti orodja, prosimo, da upoštevajte, v vrstnem redu, ali nam pošljete e-pošto.Orodja, ki so na najbolj enako kot število zaslonov. 2.Če ga omenjeni ne smete uporabljati po tem, ko ste prejeli in preizkušen zaslonu,ali če imate kakršne koli težave, prosimo, ne skrbite,vam lahko nam povejte takoj, namesto da pusti negativne povratne informacije, ali odprite spora,vam bomo zadovoljen rešitev gesla za dostop do. 3.Vam lahko povem, da z nami ali pustite sporočilo na da, če imate kakršne koli druge potrebe,bomo poslali kot enako če smo obljubil.

Pod Pogoji, ki So V Garanciji:(potrebujete video in foto dokaz,je to potrebno)

(1).Ko prejmete paket in paket je bil poškodovan.ne podpiše paket.Če ste že vpisani, se prepričajte, da zagotovi nekatere poškodovane slike zunanji embalaži in predmete. (2).Ste našli predmet, ki je poškodovana, ko boste openning parcelo.prikaži nazaj za lcd,imamo logotip na zadnji strani. (3).Ste našli predmet, ki ne dela, ko se testiranje in niste namestiti. (4).Boste dobili narobe, barv ali modelov. (5).Še niste prejeli artiklov po efektivni čas dostave.

Pod Pogoji, Ki Niso V Garanciji:

(1).Nisi test predmetov, preden ga namestite. (2).Izdelek, ki je bilo uničeno, vendar vam ne moremo zagotoviti nekaj slik poškodovanih zunanji embalaži. (3).Ne dela ali so poškodovani zaradi nepravilne namestitve. (4).Ste uporabljali predmete. (5).Še niste prejeli paket, ker ste levi napačen naslov ali telefonsko številko. (6).Izdelek presega garancija časa---3 Mesece.Izdelki, ki so poškodovane zaradi človeških razlogov, ki niso zajete z garancijo.

Paket Vključuje:

1pcs * LCD Zaslon na Dotik Računalnike Sklop / 1pcs * LCD Zaslon na Dotik Računalnike Montaža Z Okvirjem

Prijazno Opomnik:

1.Prosimo, počakajte malo spremembo barve zaradi različnih nastavitev zaslona. 2.Prosimo, preverite vaš model telefona, skrbno, da bi se izognili nakupu napake. 3.Imamo le en niz orodij za vse pakete.Če ste kupili več zaslonih in potrebo, da imajo več kompleti orodja, prosimo, da upoštevajte, v vrstnem redu, ali nam pošljete e-pošto.Orodja, ki so na najbolj enako kot število zaslonov.

Hvala za vaš nakup,lep pozdrav.

Oznake: zaslon mi max 3 original, mi max f 2 lcd, mi max 3 eksplozije dokaz, zadeva mi max2, tao xiaomi mi max 2, zaslon mi max 2 xiaomi, xiaomi mi max 3, mi max 2 zaslona okvir, mi max2 zaslon, zaslon mi max.

Podatki

LCD Kit Da,
Združljiv Blagovne Znamke Xiaomi
Številka Modela za Xiaomi Mi Max 2
Po službi Enega po enega, po-storitve
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
ravnanje čas Ladja v roku 24.
Model izdelka Vam lahko ponudimo vse vrste rezervnih delov za mobilni telefon
Velikost 6.44 inch
Združljiv Xiaomi Model Mi Max 2
Postavka Stanje Nova
barve Črna / Bela
Pixel 1920*1080
Vrsta LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Skupščine
Nadzor Kakovosti Testirali tudi pred dostava
Poreklo CN(Izvora)
Ločljivost Zaslona 1920x1080
Blagovna Znamka OTOZISON
Zaslon > 3"
Material IPS

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

6.44

6.44" LCD Za Xiaomi Mi Max 2 max2 Polno Zaslon LCD Zaslon, Touch Senzor Računalnike Montaža Z Okvirjem Mi max 2 Zamenjava LCD

Podobni izdelki: