5 Modelov Strašna Morska Pošast V Uničenje Rock Band Punk Rocker Moški Ženske Polno Dolgimi Rokavi Majica Heavy Metal Black Tee

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€25.02

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

\(^^o)/Wellcome naše rock shop

Pišite nam, če imaš kakršne koli težave,。

Predlagam, da Kupec izbere: www.safran.si Standardna Dostava 。

če shipping zamudo boste dobili popoln nadomestila in brez izdelek。

Ruski Prijatelj, Bodite Pozorni, Prosim !!!

- Prosimo, da izpolnite v sprejemnik je polno ime v vrstnem redu, zaradi nove politike ruske navade,

drugače verjetno ne boste prejeli paket končno .

Najprej obrnite na nas pred tem, da ne pozitivne povratne informacije.Hvala, ker ste nam daje priložnost, da bi stvari za dobro komunikacijo.

Ko kupite, prosim, NE pustite, negativen ali nevtralen povratne informacije če niste prejeli element v 45 dneh, saj smo že čas poštnine večkrat.

Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Oznake: meshuggah, x punk majica, človek metallica majica, nalepke monster, pritrdilnih elementov kovin oblačila, heavy metal bat, dekor kovin, lutka pošast, doto, heavi kovin.

Podatki

rock majica Sea monster tee
Številka Modela T-shirt
Poreklo CN(Izvora)
Ovratnik O-Vratu
Postavka Vrsta vrhovi
Slog Priložnostne
Material Bombaž
Hooded No
V Uničenje Fitnes
grozno majica cotton tee
Rokav Slog dolgo
Blagovna Znamka Darkrai
Vzorec Tipa Tiskanje
Vrsta Tkanine Broadcloth
Spol MOŠKI
Vrhovi Tip Tees
Rokav Dolžina(cm) Polno
camiseta Ulične
celotno rokavi Dolg Rokav

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

5 Modelov Strašna Morska Pošast V Uničenje Rock Band Punk Rocker Moški Ženske Polno Dolgimi Rokavi Majica Heavy Metal Black Tee

5 Modelov Strašna Morska Pošast V Uničenje Rock Band Punk Rocker Moški Ženske Polno Dolgimi Rokavi Majica Heavy Metal Black Tee

Podobni izdelki: