2019 Hot Stone Noge Zapestnica Določa 4 mm Krog Zdravilno Energijo, Čustveno Stabilnost Ženske Dekle Joga Nakit Darilo Za Njo #20

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.12

-8%

€4.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Naravni Kamen Noge Zapestnica Določa 4 mm Krog Zdravilne Energije Anti Anksioznost Moda za Ženske Dekle Nakit Darilo Za Njo

Te 3 kamna zapestnice so zelo učinkovite kristale za čustveno ravnovesje, kot tudi nekatere izmed najboljših kristali za čustveno vzgojo & zdravljenja.

MOOKAITE

- Avstralski Jasper, Mookaite je negovanje kamen, ki podpira in vzdržuje v času stresa.To prinaša mir in občutek celovitosti in nam pomaga pri odločanju, še posebej, ko smo ob težkem času.Spodbuja raznovrstnost in nam pomaga, da sprejme spremembe in nam zagotavlja čustveno rast.

RUMENA JADE

- se šteje, da spodbujajo čustveno stabilnost, ravnotežje, ljubeč odnos, sreče, modrosti, zaščito in dolgo življenjsko dobo.Prav tako simbolizira bogastvo, srečo, prijateljstvo in zvestobo.

RED JASPER

- V splošnem, Jasper je znan kot "vrhovni nurturer".To ohranja in podpira v času stresa, in prinaša mir in celovitost.Jasper zdravljenje dragih kamnov vzbudijo pozitivna, vesela odnos—tisti, ki vam daje navdih in motivacijo, da prevzame ustvarjalne dejavnosti in doseči svoje sanje.,

Prosimo, upoštevajte,:

naravni kamni so barva razlika vsako naročilo, na noge velikost tudi havs za 0,2-0,4 mm za različne nekaterih naročil.upam, da stranke razumejo in sprejemajo.

Vzorec paket:

Način dostave in Politiki vračila:

1. Mi bomo na splošno nadaljuje naročil v 24 urah, ko je prejel plačila.

2. Kitajska post navadne majhne paketni plus in China post registriranih air mail traja ocenjena 15-60 dni.

3. Priporočamo pošiljke: www.safran.si standardna dostava--Več standable, varnejši.

4. Nudimo tudi express shippings, kot so DHL, UPS, EMS, itd, vas prosimo, da nas kontaktirate, če ste jo nujno potrebujejo ali količina, ki je velika.

5. Sprejemamo vrne in nadomestila v 15 dneh od naročila zaključek, prosimo, obrnite na nas.

Dropshipping in debelo:

1. Smo spusti ladje povsod v svetu, vas prosimo, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi.

2. Bomo ponudili najboljšo ceno na debelo, in priporočamo najboljšo pošiljko.

Povratne informacije:

1. Prosim, pustite 5-star povratne informacije, če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, bomo cenim (Postavka, kot je Opisano 5 zvezdic, Komunikacije 5 zvezdic, čas Poštnine 5-zvezd).

2. Če se izdelki, ki ste jih prejeli poškodovane ali prejete narobe stilov, prosimo, ne puščajte nobenih negativnih povratnih učinkov, prvi, vljudno prosimo, da nas kontaktirate asap, bomo rešiti in delo najboljše rešitve.Vaše zadovoljstvo je naše gibanje narediti bolje.

Oznake: bohemian necklac, metulj očesa vrh, njegova kraljica, kralj, , moda za ženske, ljubimec, gypsy slog nakit, njen in njegov, jewdy boho, boho necklac, 2019 vrh.

Podatki

Zaponko Tip Enostavno-kavelj
Spol ŽENSKE
Material Naravni Kamni Jasper Jade Mookaite
Kovine Tipa NOBEN
Dolžina 18-18.5 cm
Noge velikost 4 mm krog
Veriga Tip Beaded Zapestnica
Ime Set 20
Združljivost Vsi Združljivi
Zapestnice Tip Sklop Zapestnice
Postavka Vrsta Zapestnice
Nastavitev Vrste NOBEN
Fine ali Moda Moda
Blagovna Znamka BEADZTALK
Funkcija Zdravilne Energije Čakro, Joga
Obliko\vzorec KROG
Številka Modela 4 mm
Slog Klasična

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2019 Hot Stone Noge Zapestnica Določa 4 mm Krog Zdravilno Energijo, Čustveno Stabilnost Ženske Dekle Joga Nakit Darilo Za Njo #20

2019 Hot Stone Noge Zapestnica Določa 4 mm Krog Zdravilno Energijo, Čustveno Stabilnost Ženske Dekle Joga Nakit Darilo Za Njo #20

Podobni izdelki: