Original display Za Blackview BV5000 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za BV 5000 prikaz rezervnih Delov

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€19.10

-14%

€22.47

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Original display Za Blackview BV5000 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za BV 5000 prikaz Popravilo Delov 1:kakovost izdelka: Original LCD zaslon + multi-touch. 2:QC:100% test delo 3:velikost:5.0-palčni 4:Resolucija:1280*720 5: Darilo: Orodja (8 v 1)+3M traku 6:Barva:black 7 :Deli vključeni: zaslon LCD + Touch screen Sklop 8:poprodajne garancija: 6 mesecev, Če imate povpraševanje po tem izdelku, Prosimo, dodajte element, ki ga želite vaš seznam želja in dodaj povezavo do trgovine, na moji najljubši trgovini.Če želite, da se velika količina blaga, vas prosimo, da se obrnete na nas, mi vam lahko dajo zelo ugoden popust!Mi vam lahko pomaga najti elemente, ki jih potrebujete v kakovosti tovarni, in nam pošljite podroben seznam, cena je zelo ugodna! !

OPOMBA: priporočamo, da se obrnete na servis pred nakupom izdelka, saj so krhke in težko nadomestiti.Nismo odgovorni za škodo, nastalo zaradi nepravilne namestitve.Prosimo, upoštevajte.Naše poprodajne garancija 6 mesecev.Ruski prijatelji, prosim, pustite vaše polno ime, da nas, zaradi Rusije carinjenje politike, zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje! 1. Po prejemu parcele, če je parcela je ugotovil, da so poškodovana, prosim, ne sprejeti, ne prijavo je, da nam povratne informacije, nam bo najboljša odločitev za vas. 2. Vse LCD zasloni so bili v celoti preizkušen, preden zapustijo tovarno.Prosimo, še enkrat preverite pred namestitvijo in poiščite strokovnjaka za namestitev.Če imate vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte. 3. Če boste našli vse težave med preskusom, ali če ste prejeli napačen, poškodovanih, v okvari ali neskladna opis, ga vrnite nam v roku 3 dni, da se vrnete ali poslati nov paket prejema in potrditev.Vso vrnjeno blago mora biti v originalni embalaži, in ga mora priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje in posebni razlog za vrnitev.Bomo povrnili v roku enega tedna po tem, ko smo prejeli element. 4. Obstaja več različic nekaterih modelih.Če želite določiti, prosimo, sporočite.Če ni opisana, je privzeto uporabljeno.V nekaterih državah morajo razumeti tarifni vprašanje pred nakupom, in vse davke in stroške plača kupec.Smo si prizadevajo zagotoviti, da vsaka stranka dobi idealna trgovina izkušnje, vendar nekatere nesreče so težko izogniti.Spoštovani kupec, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas takoj pred pošiljanjem slab pregled.Ker to je zelo pomembno za nas, hvala vam za vaše sodelovanje.najlepša hvala.

Oznake: blackview bv5000 lcd zaslon, blackview bv5900 pro, bv5000 telefon, android pametni telefon snapdragon, blackview bv5000, blackview bv, blackview bv5000 zaslon, blackview bv9700 pro primeru, bv4900, blackview.

Podatki

Ločljivost Zaslona 1280x720
Združljiv Blagovne Znamke blackview
Ločljivost 1280*720
Poreklo CN(Izvora)
Garancijski Rok Ni nameščen za 6 mesecev
LCD Kit Da,
rok dobave 1-3 Dni po Plačilu
Zaslon Na Dotik Tip Kapacitivni Zaslon
Velikost 5.0-palčni
Blagovna Znamka XJKYJX
Kakovost 100% test delo Visoke kakovosti
Številka Modela Za Blackview BV5000
Postavka Stanje Nova
Zaslon > 3"
Material TFT
Vrsta LCD & Zaslon na Dotik, Računalnike
Brezplačno Darilo orodje

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Original display Za Blackview BV5000 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za BV 5000 prikaz rezervnih Delov

Original display Za Blackview BV5000 LCD-Zaslon, Zaslon na Dotik, Računalnike Zbora Za BV 5000 prikaz rezervnih Delov

Podobni izdelki: