F Riverruns za Zaščito pred Soncem Lahki Ribolovne T-shirt, Ribolov Hoodie Dolgimi rokavi Majica za Moške in Ženske, Ribolov, Pohodništvo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€14.46

-20%

€18.08

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Neverjetno, UPF50+ Zaščita pred Soncem:

Ko na vodo ali v gorah ne more biti popolnoma brutalno.Ni vam treba porabiti veliko časa za brisanje nadležno za zaščito pred soncem je vse več, UPF50+ je prav v tkanine.S T-shirt, lahko popolnoma pozabil, bolečina, pekoč občutek!

Zelo Dihanje & Hitro sušenje:

Ni potrebe, da nosijo dodatno T-majice, znoj poteka med materiali in suši hitreje kot kdajkoli prej.Tako ni več lepljivo občutke, če prepoten.Odlično kompozitnih materialov, ki se bo zagotovila tudi bolj ledeno občutek, ko veter piha.

Celovito in Praktično Oblikovanje:

Thumb luknjo, cilindri, headscarf in celo roko žepi za gotovino, bančno kartico, in ribolov potrdil vse prikazane na to ribiško T-shirt.Ni treba izgubljati časa z iskanjem, ta T-shirt vsebuje vse funkcije, ki jih želite.

Zunanji Unisex Večnamensko T-shirt:

Super za ribolov, ribolov, pohodništvo, veslanje, plezanje in tek ali vse dejavnosti na prostem.To je idealno darilo za vašo družino ali prijatelji, vsak bo tako kot je.

Če imate kakršna koli vprašanja o t-shirt, prosimo, obrnite neposredno na nas.Če je nezadovoljstvo, mi bo dal 100% povračilo denarja, bomo vedno na vaši strani, to je resnično brezskrbno nakupovanje.

Zakaj Bi morali Imeti Riverruns Ribolov T-shirt?

·UPF50+, nič več skrbi o tem dobili spali v soncu. ·Zelo Dihanje & Hitro sušenje.Ni več lepljivo občutke, če prepoten. ·Z Thumb luknjo, cilindri, headscarf in roko žep.Vključuje vse funkcije, ki jih želite. ·Več velikostih, da izpolnjujejo vse scenarije. ·Edison Design zagotavlja brezskrbno storitve za stranke, in vsak izdelek, ki zagotavlja pol leta brezpogojno nadomestilo.

Zakaj Izbrati Riverruns blagovne znamke?

Sledimo niz strogih laboratorijskih in proizvodnih standardov, ki je akreditiran po ISO 9001. Tudi na našo customer service team bo vas sprejme kateri koli dan, na vaša vprašanja—tudi za izdelke, ki so bili kupljeni, nekaj mesecev nazaj.To je tisto, kar res skrbi-nakup brez sredstev.

Oznake: ribolov klešče pesca, kitajski obleko srajco, legalis 4000, desko, mege jakna moški, moški majica t, finance ribolovno orodje, zaščitna ribolov majica, ribe za, rjava šifon.

Podatki

Size4 xxl
S Skp Da,
size5 XXXL
Blagovna Znamka Aventik
Color1 Camo Modra
size1 M
Poreklo CN(Izvora)
Size2 L
Color2 Camo Zelena
Size3 XL

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

F Riverruns za Zaščito pred Soncem Lahki Ribolovne T-shirt, Ribolov Hoodie Dolgimi rokavi Majica za Moške in Ženske, Ribolov, Pohodništvo

F Riverruns za Zaščito pred Soncem Lahki Ribolovne T-shirt, Ribolov Hoodie Dolgimi rokavi Majica za Moške in Ženske, Ribolov, Pohodništvo

Podobni izdelki: