ZONESUN GFK160 Digitalne Električne Tekočine Polnjenje Pralni Vode, Črpanje Polnilo Samodejno Pijačo Pakiranje Opreme Za 3,5 L

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€41.51

-48%

€81.38

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis

1.To numerično krmiljenje tekoče polnjenje stroja je kompakten in prenosen.Ohišje uporablja nerjavečega jekla, tako da je trpežna in enostavna za čiščenje.Stroj ima self-prime črpalko, ki lahko sesanje tekočine iz vašega zabojnika in nato izhod preko šoba.To se lahko uporablja za polnjenje različnih vrst jasno tanko tekočino,vključno z vodo, oljčno olje, gorivo, pijač, kisa, mleko itd.

2. Tekočina je primerna: nizko viskozne tekočine, kot so voda, vino, rešitve, itd.Tekoče neprimerni: zelo debel tekočine (omaka,detergent, itd), ali tekočina, ki vsebuje majhne delce.

Parameter

Napetost

AC 220V,110V 50/60HZ

Moč

40W

Polnjenje Obseg

5ml-3200ml

Max Pretok

2.8 L/min (vode)

Dimenzija

360x255x170mm

Premer Polnjenje Šoba

Φ 8 mm

Max Zanič Razdalja

2m

Ponovite Napake

Anti-kaplja Funkcija

Na voljo

Memory Funkcija brez Elektrike

Na voljo

Primerna Mehka Cev

17#(notranjost premer: 6.4 mm, debelina: 1.6 mm, max pressure0.24Mp) Pozornost

1. Različne tekoče potrebe, da izberete različne materiala cevi.Cev, ki nam je silikonsko cev.

2.Bomo preizkusite vse polnjenje stroja, preden pošlje , zato je normalno, da se stroj črpalke in cevi z vodo znotraj, ko ga prejmete.

Smo nadgradnjo tega polnjenje stroja,dimenzija je manjše kot pred enim.Funkcije so enake kot pred stroja.Prosimo opazite, da so ZDA stranke in RU stranka lahko pošlje stare polnjenje stroja, saj smo jih ladja naključno.

Pakiranje Seznam

1.Napajalni Kabel 1pcs

6.Izvijač 1pcs

2.Pedal Stikalo 1pcs

7.Notranji šesterokotni ključ 1pcs

3.Polnjenje Stojalo 1pcs

8.Priročnik Knjiga 1pcs

4.Filter 1pcs

9.Garancija Prejemu 1pcs

5.Polnjenje Šoba 1pcs

10.Potrdila o kakovosti 1pcs

Namestitev

Vzemite plastičnih polnjenje šoba ven in ga namestite v hranjenje cevi. (Obvestilo trikotnik glavo povezuje praznjenje cevi).Vzemite ven polnjenje-vodja stojalo in namestitev na levi strojev.Dal polnjenje glavo v sponko in zategnite z vtičnico ključa.

Priključite pedal stikalo s kavo, in dal cev s filtrom, spodaj tekočina ravni znotraj shranjevanje vrednosti.Položaj tank bi morali biti nižja od stroja.Start preizkusiti napravo po tem, ko je vse pripravljeno.

Oznake: moški molzni stroj, kmetijske kmetijske mehanizacije, pro popcorn maker, obtočne črpalke, eterično olje polnjenje stroja, črpalne stroji, 110 v toplotno pištolo, testo specialistov, prenosna steklenica omejitve stroj, vode destilarna pralni kampiranje.

Podatki

Sposobnost Dela Sklede (Pokal) 5-3500ml
Napetost (V) 110V in 220V
Certificiranje ce
Poreklo CN(Izvora)
Moč (W) 30w
Funkcija Polnjenje
Material Nerjaveče Jeklo
Številka Modela GFK160
Blagovna Znamka ZONESUN

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

ZONESUN GFK160 Digitalne Električne Tekočine Polnjenje Pralni Vode, Črpanje Polnilo Samodejno Pijačo Pakiranje Opreme Za 3,5 L

ZONESUN GFK160 Digitalne Električne Tekočine Polnjenje Pralni Vode, Črpanje Polnilo Samodejno Pijačo Pakiranje Opreme Za 3,5 L

Podobni izdelki: