1.0 X/1,5 X/2.0 X/2.5 X/3,5 X 5 Zamenljive Leče, Povečevalna Loupe z LED Luči Večnamensko Loupe Varjenje Povečevalno Steklo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.21

-49%

€6.31

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

5 Zamenljivim Objektivom Loupe Lupa z LED Luči 1.0 X/1,5 X/2.0 X/2.5 X/3,5 X Očala Povečevalna Očala za Gledanje Telefon Popravila Navzkrižno Šiv Nakit

Funkcija:

1. Ima 5 zamenljivi objektivi - 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X, 3.5 X. različnih leč, se lahko zamenja po lastni volji in enostavno odstraniti.Leče lahko pomaga, da boste večje in širše slike.Jih je mogoče uporabiti skupaj z navadnimi očali če nosite očala.

2. Super Močna Luč - 2 LED luči zagotoviti dovolj svetlosti za povečevalno iskalo.Končal z dobro kakovostjo lučka označuje, kje ste iskali in objektiv premika, tako da boste lahko videli veliko bolje in bolj jasno.Zelo udobna in lahka za uporabo (3 AAA baterije, ki niso vključene).

3. Nastavljiv Trak Design: elastični trak, ki lahko nadomestijo očala imetnika in praktična za preprečevanje padcev in zmanjševanje pritiska na mostu nos za dolgo časa, in s tem zmanjšuje utrujenost.

4. Udobna, Enostavna in Nastavljiva - Popolnoma prilagaja vsaki situaciji.Nastavite lahko razdaljo med oči in leča, objektiv kota, kotiček za razsvetljavo.Zelo enostaven za uporabo z visoko stabilnost, dobra svetloba in enostavno objektiv zamenjavo.

5. Odlično in večnamenska orodja za vse vrste popravil, elektronski popravila, gledam in telefon popravila, navzkrižno šiv, nakit in urarstvo, in ravnanje majhne stvari, itd.

Specifikacija:

Povečava: 1.0 X 1.5 X 2.0 X 2.5 X 3,5 X (5 Različnih Velikosti Leče)

Vir svetlobe: 2 LED

Napajanje Način: 3 AAA Baterije (NISO vključene)

Material: ABS

Velikost: 220 X 145 X 80 mm/8.66 X 5.71 X 3.15"

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

1 X Nosilec Pokrivala

5 X Objektiv

1 X Elastični Trak

1 X Objektiv Čiščenje Krpo(Naključno Barvo)

Padec Ladijskega Prometa Storitev.

1.Ni omejeno parka za izpolnitev naročil na dnevni osnovi.

2.Za ZDA/CA /CA dostave je hitro.

3.Prednost dostava,hitra dostava v 48 urah.

4.Ni na računu, ali receip ali promocijski materiali vključeni.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO) 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če niste prejeli vašega naročila po 30 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Dostavo :

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih!

Oznake: varjenje povečevalno steklo, si, vara povečevalno steklo, argon reduciranje, strani tretje, stekla povečevalna stekla, povečevalno steklo loupes, led reflektor objektiv 10, veličasten ogrlica, proste roke, magnifiers, toplote lovec na fotke vakuumske.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela Lupo Loupe
Vir Svetlobe LED Luči
Blagovna Znamka alloet
Slog Stalni Slog
Material ABS
Certificiranje NOBEN
S Svetlobo Ali Ne Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

1.0 X/1,5 X/2.0 X/2.5 X/3,5 X 5 Zamenljive Leče, Povečevalna Loupe z LED Luči Večnamensko Loupe Varjenje Povečevalno Steklo

1.0 X/1,5 X/2.0 X/2.5 X/3,5 X 5 Zamenljive Leče, Povečevalna Loupe z LED Luči Večnamensko Loupe Varjenje Povečevalno Steklo

Podobni izdelki: