Trgovina na Prvi Pohodniki, Mehko Dno Antiskid barva bowknot moda Baby Čevlji Novorojenega dojenčka, Malčka poletje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.51

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

**dodatna predmeta bo dobil dodatne 4% popusta v razsutem cena!**

*Tovarniško Neposredno - Lokalne Blagovne Znamke*

Smo običajno uporabo tankih in lahkih materialov, kot so plastične vrečke za pakiranje blaga, tako da bomo lahko prihranite stroške dostave privoščiti naša stranka več nižji ceni.

Velikost grafikona(CM, odstopanje: 0.1-0.4 CM)

Otroci NAM Velikost

Vložek dolžina

Priporočamo za Otrok

3.5

11 CM/4.3 palčni

0-6M

5

12 CM/4.7 palčni

6-12M

6

13 CM/5.1 palčni

12-18 M

Opomba: Prosimo izberite velikost za Vložek Dolžina, starost je samo za referenco.

Plačilo in dostava

Sprejemamo vse plačila, navedena zgoraj.

Vsi predmeti, odpremljeno v 1 - 5 delovnih dni (izključuje vikendi in prazniki) po plačilu se zbrišejo.

Vrne

Zagotavljamo vam, vsak element, ki ga kupite, je popolnoma nova in nikoli še ni bil uporabljen, ali pa je poskušal na. (Vračil ne na poštnine za mednarodna naročila), *Vse odprte postavke, bo treba odšteti 25%, obnavljanje pristojbina *Prosimo, obrnite na nas po e-pošti, preden pošlje nazaj na vaš element.Z oddajo ponudbe na naši predmeti, ste z navedbo ste prebrali in se strinjate, da ostajam, da naše pogoje.

Povratne informacije in Storitve za Stranke

Prizadevamo si za 100% pozitivne povratne informacije, in želim, da bi bili popolnoma zadovoljni z nakupom in transakcije.Če ste nezadovoljni z nakupom katerega koli razloga, vas prosimo, da nas priložnost, da odpravite svoje pomisleke, preden zapustijo povratnih informacij.Vam bomo odgovorili na vašo e-pošto, kakor hitro, kot je mogoče, običajno v roku 24 ur.Pustimo pozitivne povratne informacije za vse uspešno izvedenih transakcijah.

Prosimo, pišite nam prek www.safran.si sporočilo sistem.Naš odgovor je v 24-36 poslovne ur, vključujejo tudi vaš e-poštni naslov, postavka # vašega nakupa, ko ste nam pišite, da bomo lahko storitev, ki jo hitreje in bolj učinkovito.Tudi ne skrivajo vaš e-poštni naslov.Na ta način bomo vedeli, kdo ste, tako da bomo lahko hitreje odzove na vaša vprašanja.Včasih filtre za vsiljeno pošto, bo blok iz naše e-pošte in se prepričajte, da preverite spam mapo ali množično e-pošto v mapo za manjkajoče sporočil, če vam ni slišati od nas v 48 delovni čas.

Prosimo, obiščite Naše Trgovine. .Prosimo, da ponudbo z zaupanjem. -- Prosimo, ne pozabite, da ocenite naših storitev, ko vas zapustijo povratnih informacij in nam 5 zvezdic za vse.. 5 Star Storitev je naša prednostna ..če niste prejeli 5 star storitev, se najprej obrnite na nas in poskrbite, da smo vam, da storitev..pozitivne povratne informacije in storitve za stranke je naša prednostna..najlepša hvala za nakupovanje v naši trgovini.

Oznake: terios nasloni za roke, twirlywoo plišastih, dvojčka ženska noge, yamaha 09 trakovi, platišča 16 peugeot, wallwt japonski, thor rokavi dojencek, thor pizza peči, beli kabel 215.

Podatki

Postavka Vrsta Prvi Pohodniki
Podplat Materiala EVA
Vzorec Tipa Trdna
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Ime Oddelka baby
Zapiranje Tip Hook Severne Zanke
Blagovna Znamka wobfaobxylf
Zgornji Material Bombažne Tkanine
Modni Element Metulj-vozel
Sezona Poletje
Spol Baby Girl

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Trgovina na Prvi Pohodniki, Mehko Dno Antiskid barva bowknot moda Baby Čevlji Novorojenega dojenčka, Malčka poletje

Trgovina na Prvi Pohodniki, Mehko Dno Antiskid barva bowknot moda Baby Čevlji Novorojenega dojenčka, Malčka poletje

Podobni izdelki: