22 Palčni KEIUMI Polni Silikona Malčka Boneca Kopel Lutka Igrača Lepe Dolge Lase 55 CM Prerojeni Bebe Igrače Lutka Otroci Rojstni dan, BOŽIČ Darilo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€35.65

-43%

€63.66

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Za naše stranke Smo tovarne neposredno prodajalcu, ne z whosale ceno in spusti ladje.Vse lutke, ki jih lahko izberete, so na zalogi.Čaka na vaša naročila.Vse težave , ki vam ustreza, se najprej obrnite na nas namesto odprt spor, ali dajejo slabe povratne informacije, kaj bo treba rešiti,mi bo služila za vas iz srca Hvala.

1)blagovna Znamka: KEIUMI

2)Material: Visoko kakovost polno vinil,100% varno in udobno.

3)Otroka velikost:22 palcev približno 55 cm.

4)Oči:Akril oči, svetlo in jasno, izgleda tako realno.

5)Las:Visoka kakovost prilepili lasuljo lase.

6)Struktura:Glavo in ude so vsi narejeni iz silikona vinil.Lahko postavite v vodo.Uvožene mehko vinil proizvodnjo surovin, non-toksične;lutka okončin je lahko dejavnih,se lahko sedi ali leži,ne more stati,govorijo ali krmo.

7)Paket vsebina:Lutka, oblačila, magnetni cucla, steklenico mleka, rojstni list.

8)Uporaba:otroci, darilo za rojstni dan, otroci igrajo igrače, Božično darilo za vaše dojenčke ali vašega ljubimca in tudi zbirka za zbiranje ljubitelje.

1. Lutka velikosti: naša lutka noge ukrivljen, smo ukrep lutka noge, saj je naravnost v državi, da je dolžina od stegna do kolen plus dolžina od komolca do tiptoes: torej obstaja 2-3 cm odstopanje zaradi različne načine merjenja.

2. Lutka dostava: Vse lutke bodo poslani v 2-5 delovnih dni po plačilu navzdol.Naša Cena ne vključuje davkov ali drugih skritih stroškov, ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.upam, da boste lahko razumeli.

3. Barva razlika: obstaja barvne razlike zaradi barve odsev v monitor,osvetlitev, backgroud itd.

Dejanska barva velja za barvo lutka prejeli .

4.Lutka pribor: lutka poslano brez plenic zaradi nadzor teže.Če potrebujete, se obrnite na nas najprej, preden ga kupite.Mala plišastih igrač navadno pošiljanje enako kot slika, če je še niste na sliki pomeni, da ne bo vključuje v vaš paket.Včasih morda ni na zalogi, potem pa bomo poslali naključno za vašo punčko.Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

5. Parcela je lahko stisnjena, ko ste prejeli po dolgi poti.Če je tako, lahko dajo lutka, pod, da zasije, po nekaj urah se boste vrnili v normalno obliko.Vse nadaljnje vprašanje, samo vas prosimo, da stik z nami.

6. Običajno smo poslali oblačila ločeno s punčko, če punčko oblačila, ki jih izberete, je temne barve, smo sugess uporabite sol, pranje oblačil, preden ste jo dali na lutko, da bi se izognili lutka, obarvane s temno barvo.

7. Vrnitev storitve: poskrbimo za vse elemente, ki so v 100% dobrem stanju in visoke kakovosti.Če ste nezadovoljni z predmeta, iz katerega koli razloga, pls vrnete v roku 7 dni od prejema, ga bomo zamenjali ali vračilo kupnine dana.Če izdelki imajo vse kakovosti težavo, vam bomo ponudili vračilo za vas.

KEIUMI, ustanovljen leta 2014, smo svoje tovarne, skladišča, strokovne službe ekipo, smo tudi odprli tujini skladišča v Brazilijo in Rusijo.Od ustanovitve podjetja, smo bili pozdravili kupci z visoko kakovostna, hitro prevoz, in dobro po-prodajnih storitev.

KEIUMI se je zavezala k ustvarjanju višjega blagovnih znamk, tako da je vsak otrok v vsaki družini se lahko zavedajo lutka sanje.

KEIUMI--ZA VAS IN MENE .

Oznake: princesa stanja set, dojenček rodi silicij, monster visoke lutke lutka, lutka prerojeni malčka, pliš, plesni rodi punčko kit, bebe prerojeni 25 cm, prerojeni, hoomai, ki so prerojeni, g. lutke.

Podatki

BJD/SD Atribut lutka
lase Prilepili lasuljo lase
Poreklo CN(Izvora)
Opozorilo daleč od požara
Material Vinil
Spol Dekleta
stanje Na Zalogi
Lutke Obleko Zbiranje, Darilo za Rojstni dan ,Otroci Soigralec, DIY Razredu
Značilnosti Model
Dimenzije 22 palčni približno 55 cm
Baterija NO
Lutke Neto teža 1.00 kg
Blagovna Znamka KEIUMI
Varnostnega Spričevala EN71 (Varnost Mehko) EU standardi CE/ ROHS/ASTM in CP65
Starostni Razpon 2-4 Let
Oči Akril oči
Številka Modela 22D104-C481-H01
Mfg Serijske Številke Moda
Tema Film & TV
Vrsta Interaktivni Lutke
Postavka Vrsta Lutke

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

22 Palčni KEIUMI Polni Silikona Malčka Boneca Kopel Lutka Igrača Lepe Dolge Lase 55 CM Prerojeni Bebe Igrače Lutka Otroci Rojstni dan, BOŽIČ Darilo

22 Palčni KEIUMI Polni Silikona Malčka Boneca Kopel Lutka Igrača Lepe Dolge Lase 55 CM Prerojeni Bebe Igrače Lutka Otroci Rojstni dan, BOŽIČ Darilo

Podobni izdelki: