MTB downhill Gorska Kolesa, kolesarski Dres DH MX BMX kolesarske dirke oblačila za Motokros, enduro Jersey za moške dolg rokav

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.84

-40%

€18.07

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dres Velikosti Grafikona

velikosti od xs do 4xl.Velikost je lahko odstopanje od 1-3 cm zaradi materialov in ročno merjenje sprejemljiva.Velikosti po meri je na voljo, se obrnite na nas.

Pošiljko Politike

Dobavni rok: 15-25 dni dostava po Pošti Pošti. 7-15 delovnih dni, ki jih Express dostava.Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije.Številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava.Paketi običajno ladja v 2 do 5 delovnih dni in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

Politika Vračanja

Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, vas prosimo, da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.

Povratne informacije

Vse pripombe, ki bi se cenijo.Če vam je všeč naša motokros jope, prosim, pomagajte, da bi dal 5 zvezdic dobre povratne informacije.Če napake, prosimo, obrnite na nas, da imajo takojšnje rešitve.Uživajo nakupovanje v naši trgovini.

Stik z nami

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate.Potrudili se bomo, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Oznake: hokej, seks cosplay vroče ženske, bluzo kaki, enduro motorcycl, kolo bmx, fox motokros, enduro jersey mtb, oklep print majica, motokros, enduro, slušalke kolo.

Podatki

Sezona Pozimi
Spol Unisex
Postavka Vrsta Jop
Blagovna Znamka Yibimotto
Funkcija Anti-znoj
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Rokav Dolžina(cm) Polno
Vrsta Tkanine Broadcloth
Material Spandex
Poreklo CN(Izvora)
Šport Tip Kolesarjenje
Številka Modela TL-M099
Zadrgo Dolžina Ne Zadrgo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

MTB downhill Gorska Kolesa, kolesarski Dres DH MX BMX kolesarske dirke oblačila za Motokros, enduro Jersey za moške dolg rokav

MTB downhill Gorska Kolesa, kolesarski Dres DH MX BMX kolesarske dirke oblačila za Motokros, enduro Jersey za moške dolg rokav

Podobni izdelki: