Las Brivnik za Moške Poklicne Električni Sušilnik za rezalni Stroj za Polnjenje Brezžično Lase Clipper Domačo Uporabo Glave Britje Napravo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€15.56

-48%

€29.93

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

11736 Las Brivnik za Moške Poklicne Električni Sušilnik za rezalni Stroj za Polnjenje Brezžično Lase Clipper Domačo Uporabo Glave Britje Napravo Značilnosti: 1. Polnjenje prek kabla USB, polnjenje in električni tako delo

2. 4pcs omejitev glavniki, vam različni dolžini las

3. LED indikator napajanja

4. Nepremočljiva, celotno las brivnik je mogoče oprati

5. Zlitine nož glavo, odporne na obrabo, toplotno izolacijo, ne poškoduje kože

6. Z dolgo življenjsko dobo, 1.5 ure za polnjenje in se lahko uporablja za 2hour

7. Poleg tega, da z uporabo glavnik za nadzor dolžini las, lasje brivnik sama se lahko prilagodi za boljše in natančno dolžini las Specifikacije:

1 Postavka: Hair trimmer

2 Material: nerjaveče jeklo

3 Neto teža:125g

4 s tipkama čas: 120mins

5 Moč: 10W

6 Kako za čiščenje: nepremočljiva in stroj

7 Velikost: 16*3.7*3cm

8 čas Polnjenja: 1.5 ure

9 Napetost: 100-240V

10 Polnjenje način: USB

11 Pribor: USB kabel, glavnik za omejevanje dolžini las (3/6/9/12 mm), čiščenje ščetko, navodilo za uporabo

1. Pred plačilom vaše naročilo, vas prosimo, preverite, ali ste dodali prava izbira.Ker nekateri izdelki vključujejo več različnih možnosti, na primer, izdelek vključuje izdelek sam in nekateri nadomestni dodatki.Če niste prepričani, se obrnite na mene prvič.

2. Če ste našli različne izdelke, ne pa kaj res potrebujete, ko odprete parceli, prosim, da me kontaktirate za reševanje problemov prvič.Prosim, ne odprete spora ali pusti negativne povratne informacije, brez kakršnih koli usklajevanje, drugače to ne bi bilo koristno, da zaščitite svoje koristi.

1. Vsi izdelki so v standardizirani pakiranje, običajno uporabljamo plastične vrečke za pakiranje izdelkov.samo, kot sledi:

2. Bomo skrbno preverite vaše naročilo in paket poskrbite, da vse, kar je v dobrem stanju, preden dostava je ven.Če ste našli izdelek, zdrobljen, prosimo, kontaktirajte me prvič.

1.Mi bomo poslali ven, da v 1-5 delovnih dni, in potrebuje skoraj 7-40 dni od Kitajske do vas.

2.Kot veste, je čas dostave je odvisen od ladjarske družbe, zračne linije, po meri pregled in lokalni pošti, zato ne moremo nadzorovati natančno.Če na parceli ni prispelo v predvidenem času, vas prosimo, da nas kontaktirate, bomo spremljali in ročaj z vami.

1.Povratna informacija je zelo pomembna zame in drugih kupcev v prihodnosti.Prosim, ne pustite povratne informacije, brez kakršne koli pripombe.Upam, da vam lahko povem svoje izkušnje z uporabo mi in drugi.

2.Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, nagrada mi 5 star povratne informacije, to bi spodbudilo moje prodaje.Jaz bi zelo cenim svoje vrste ukrepanja.

Oznake: clipper lase strokovno, brivnik brezžični, rezilo britje, za moški brivnik, clipper cordless, britju brivnik, britev britje, za moški brivnik, akumulatorski hair trimmer, baterijski brivnik.

Podatki

Neto Teža 125g
Način Polnjenja USB
Postavka Doma Profesionalni Električni Sušilnik Clipper
Velikost 16*3.7*3cm
Uporabite čas 120mins
Vrsta Polnilna in električni tako delo
Blago Certifikat Kakovosti 3C
Blagovna Znamka VGR
Material
Poreklo CN(Izvora)
Čas Polnjenja 1.5 ure
Številka Modela FS9-YC-V055
Napetost 100-240V

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Las Brivnik za Moške Poklicne Električni Sušilnik za rezalni Stroj za Polnjenje Brezžično Lase Clipper Domačo Uporabo Glave Britje Napravo

Las Brivnik za Moške Poklicne Električni Sušilnik za rezalni Stroj za Polnjenje Brezžično Lase Clipper Domačo Uporabo Glave Britje Napravo

Podobni izdelki: