Tri Okus Pes Zobno Nego, Čiščenje Kompleti Za Zobne Ščetke Zobne Paste Za Mačke, Pse

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.49

-5%

€5.84

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Tip : Užitna Okus Mleka

B Vrsta : Pogoltne Okus METE

Tip C : Užitna Govejega Okus

1. Čiščenje in nego vaših zob: zobne kreme ne vsebujejo pene in sladil.To lahko učinkovito očistite in odstranite ljubljenca ustni vonj, preprečevanje zobne bolezni in nastanek zobnih oblog, in še posebej, dodaj fino kostne moke, ki se lahko razbremeni pomanjkanje kalcija v pet zob.Močne zobe, zamude zob staranja.

2. Zobna ščetka: Lahko čisto enostaven za čiščenje delov, 22 cm dolgo obliko, je zelo enostaven za uporabo.

3. Čiščenje kompleta: Ta izdelek je sestavljen iz zobno pasto in ščetko, ki lahko zadovoljili dnevne potrebe hišnega ljubljenčka je ustno čiščenje.Je enostaven za prevoz in potovanja.Enostaven za uporabo in primeren za vse lastnike hišnih.

4. Visoko-kakovostni materiali: Ta izdelek je narejen iz fine kostne moke, ki lahko ublaži pomanjkanje kalcija v pet zob, privijte zob in zamude zob staranja.Primerno za hišne zob.

Nasveti: ni važno, če vaš hišni ljubljenček je zaužitju malo zobna pasta, ko ščetkanje zob!Vendar se lahko jedo kot prigrizek!Hranite vašega ljubljenčka zobe zdrave.

5. Navodila za uporabo: da za vašega psa sprejeti tega izdelka, prosimo, nanesite majhno količino izdelka na prste, da je vonj.Nato nanesite majhno količino na pet, ščetko ali prst zobno ščetko.Nežno obrišite sprednji in zadnji zob med njene ustnice in lica.Ne uporabljajte človekovih zobno pasto.Učinek je očitno vsaj 2-3 krat na teden.

6. Opomba: Izogibajte se stiku z očmi.Ostani proč od otrok.Shranjujte v hladnem, suhem mestu.Izogibajte se neposredni sončni svetlobi.

7. Opombe za hišne zobna ščetka:

8. Tri dni na teden.Uporabite majhno količino zobne kreme za čiščenje vašega ljubljenca zob.Uporablja se v povezavi s tem hišne zobna pasta, je lahko pes usta, bolj zdravo in dihamo čistejši.

9. Običajno je uporabljena po obroku ali po slab zadah.

Oznake: mačka zobozdravstveni, toothpast, zmaji psi, mehko zobno, lasulja komplet za nego, Pes zob, pet zobna ščetka, ličila brisa, pes suppli, mikro zobna ščetka.

Podatki

Vrsta Užitni Okus Mleka
tip c Užitni Govejega Okus
Material Plastični
Uporablja Pes Pasme Univerzalni
b tip Pogoltne Okus METE
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Tri Okus Pes Zobno Nego, Čiščenje Kompleti Za Zobne Ščetke Zobne Paste Za Mačke, Pse

Tri Okus Pes Zobno Nego, Čiščenje Kompleti Za Zobne Ščetke Zobne Paste Za Mačke, Pse

Podobni izdelki: