Strokovno Ermanent Ličila Rotacijski Švicarski Motornih Tatoo Pralni Svinčnik Obrvi Microblading Pralni za Tatoo Brezplačna Dostava

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.72

-34%

€10.33

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Spoštovani kupci, zaradi tovarne dostave urnik, srebro in rumena peresa ni mogoče zagotoviti v kratkem času.Črna Rdeča Modra Vijolična pralni parka je dovolj, prosimo, bodite previdni, da se naročite, hvala

Ta Hibridni Tattoo Pero je zasnovan tako, da vam najbližji počutijo peresa, ki jih lahko dobite z tattoo stroj.Lahko uporabite to pisalo, da ne tetoviranje,stalno obrvi ličila,ustnic črto,oči linije...Vse v enem pero.

-Vsak Hibrid Tattoo Pero je CNC-Strojno z zrakoplovom Aluminijeve zlitine in nato anodizirane dokončaj.Motor je 4,5 w narejen v Švicarskem,nizka raven hrupa,močno in stabilno delo, ne vroče za dolgo časa in dela.

-Delovna Napetost: 7~12V DC.Ta Hibridni Tattoo Pero je lahko združljiva z Hawk napajalnik in vse druge blagovne znamke tatoo napajalniki, boste dobili plug adapter za delo z vsemi tistimi, napajalniki.

-Rpm obseg Šivi/Sec:0-15000rpm

-Možganska kap: 3,5 mm

-Igle Pomoli: 0 - 4,5 mm

-Povezava: DC 5,5 mm Jack vtič kabla, prosti plug adapter za fit vseh znamk napajalniki.

-Paket vključuje: 1 Hibridni Tattoo Pero,1 povezava linijo,1 Vtičnica plug adapter,1 igle vložek.

Prosimo, da pero, ki delujejo v okviru 12V za zaščito rotacijski sistem in motor.

Prosimo Opomba: to pero mora povezati s svojo lastno napajanje/polje za uporabo, da se ne more delati z napajalnik neposredno

Opozorilo in omejitev Odgovornosti

Če ste tatoo umetnika, to ni problem za uporabo Solong Tattoo oprema.Ampak, če ste tatoo začetnik, prosimo, bodite pozorni na naslednje opozorilo nasveti:

1. Pred začetkom tatoo sebi ali drugim, prosimo, preberite Navodila za uporabo skrbno, Navodila za uporabo v Tatoo Kit lahko povem, kako star tatoo.Preverite lahko tudi več poučevanje video posnetki na facebook ali twitter.

2. Kot tatoo začetnik, boste morali praksi vaš design najprej na praksi kože ali na hruške, jabolka, ali nekaj podobnega človeško kožo.To prakso je treba izboljšati vaš tatoo spretnosti.Moral bi imeti dovolj tatoo znanja pred tetoviranje na človeški koži, tatoo na človeški koži je trajna.

3. Pred tetoviranje na vaše telo, vas prosimo, da Pigment, Patch Test za tattoo barve, če so alergijske reakcije na test kože, prosim, ustavite uporabite pigment in nas kontaktirate za pomoč.Ne glede na to, katero znamko pigment ste pripravljeni za uporabo, Pigment poskusni je to potrebno.

Pigment Poskusni:

a.Z milom in vodo ali alkoholom, čisto majhno površino kože v notranji podlakti.

b.Nanesite majhno količino pigmenta na površino in pustite, da se posuši.

c.Po 24 urah, umiti z milom in vodo.

d.

Če ne draženje ali vnetje je očitna.To je mogoče sklepati, da ne preobčutljivost za pigment obstaja.

e.

Test pred uporabo.

4. Prosimo, da v mislih, boste morali obdržati vaše telo zdravje pred tetoviranje.Teden telo, kot je pijan, lovljenje hladno, ali kateri koli drugi bolezni, ne moremo storiti tetoviranje na telo.To lahko povzroči vaše telo preveč teden, da si opomore tatoo deli.

In boste morali obdržati vaše telo zdravje po tatoo, kot tudi.

5. Običajno, tatoo kožo lahko traja 5-10 dni obnoviti.Prosimo, da se koža posuši med obnoviti.Kopalne, pitne, naporno vadbo, je prepovedano.

6. Če imate kakršne koli težave ali zmede, da uporabite naše izdelke, se, prosimo, obrnite Solong Tatoo neposredno.

ni treba posebej poudarjati: Kliknite na sliko za vstop v red povezava

Dostava

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic.Vam bomo popust za naslednjem vrstnem redu.

2.Če si delite naš izdelek povezavo na SNS,vam bomo popust za naslednjem vrstnem redu.

3.Če ne boste zadovoljni naših izdelkih,vas prosimo, naročila nas, preden se odpravite nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde)povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% rešiti vsak problem za vas.

4.Prosim pošljite sporočilo, da nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje spora na mestu.Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

Če ne boste 100% zadovoljni s točko(i), ki ste jih naročili,ga lahko vrnete ali zamenjate ga/jih v roku 30 dni od dneva prejema,na obe od naslednjih pogojev:

1.Da je izdelek(i) je (so) neuporabljene, nepoškodovane in v originalni paket,

2.Da stroške za vrnitev/nadomestilo se izplača za vas.

1.Sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2.Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila.

3.Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1.DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4.STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

5.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in priti nazaj k tebi, kot

čim prej z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1.V primeru, da ste prejeli poškodovan ali napačno element,lahko imajo do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjati za novo.

2.Če je predmet, ki ne mot.vozil izpolnjuje vaših pričakovanj,se, prosimo, obrnite na nas preko Trgovine Manager E-mail ali Pustite Sporočilo.Bomo odgovorili v najkrajšem kot smo lahko.

Oznake: biomase, stigma, škof rotacijski tatoo, machin tatoo, tiskalnik tatoo, bmw m44, sextoyswomen, jambor tattoo pero, pero pralni magnetica, neotat tatoo stroj motornih.

Podatki

Funkcija 2 tattoo pero set
Funkcija 1 obrvi tattoo pero
Material Aluminij
Pištolo Tipa električni
funkcija 3 tatoo pištolo rotacijski
funkcija 5 tatoo pralni strokovno
Uporaba obrvi ustnice tattoo stalno ličila
Funkcija 4 tattoo stroj set
BREZPLAČNO 1RL 1pcs
Številka Modela DBQ-M11
Blago Certifikat Kakovosti ce
funkcija 6 švicarski motornih
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Tatoo Pištolo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Strokovno Ermanent Ličila Rotacijski Švicarski Motornih Tatoo Pralni Svinčnik Obrvi Microblading Pralni za Tatoo Brezplačna Dostava

Strokovno Ermanent Ličila Rotacijski Švicarski Motornih Tatoo Pralni Svinčnik Obrvi Microblading Pralni za Tatoo Brezplačna Dostava

Podobni izdelki: