132pcs Volne Poliranje Kožo Pad Set Brušenje, Poliranje Pad Volne Klobučevine Kolo za Dremel Rotacijski Orodje Dremel Dodatki

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.50

-54%

€18.88

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

opis:

Neverjetni ceni za kombinacijo visoke kakovosti, velikosti in oblik,-Čutila, Poliranje Set vsebuje 132 kosov stisnjen volne vrtenje orodje, pribor, flomaster.Primerna za 1/8 palca/3 mm ročaj, in je mogoče oprati večkrat napolniti in ponovno uporabiti.

Praktična in trpežna-izdelan iz visoko kakovostnih stiskanje počutil in kovine.Ti počutil, poliranje, brušenje, kolesa, Točka & Vretenu Kit so kompaktne, z visoko žilavost in odlično poliranje sposobnost.Uporablja se v povezavi z poliranje agentov in lahko enostavno vnesite ozkih mestih.Uporabite dokler je premajhen.

Vsebuje posebne dodatne elemente-poliranje set je opremljen tudi z 2 multi-funkcijo vretena in dveh steklenic poliranje prilepi.Če ste nohte in jih zapisati v veliki meri, boste našli ekonomično možnost.Počutil poliranje pribor mogoče enostavno zamenjati, so tako enostaven za uporabo kot pribor Dremel, nižji stroški in večje embalaže.

Široko uporabo: Da polirani izdelkov sijaj.Ti počutil, poliranje čiščenje oster vretena za brušenje kolo in so primerni za pnevmatski in električni rotacijski brusilni stroji.Najbolj primerna je za vse vrste plesni, elektronskih izdelkov, iz stekla, medicinska oprema, zlati in srebrni nakit, kovine (medenina, bron), baker, funt, nikelj, srebro, zlato, polnjenje...vse mehke kovine. ) Ne-kovinsko površino žlebovi, plastike, stožčaste konkavnih površin in druge majhne dele.

Stranka najprej, storitve prve najboljše izdelke in prvovrstne storitve so vedno storitev, se bomo potrudili, da zagotovi, da vsaka stranka prijatelj.Če niste zadovoljni z velikostjo, funkciji ali drugih razlogov, prosimo, obrnite na nas, z veseljem vam bomo rešiti vse težave, ki lahko nastanejo, da so zadovoljive za vas.

Trajne, za enkratno uporabo ogledalo poliranje ploščice, čiščenje kolesa, usmerjen nasvet, vretenu set

Dodatki Ta seznam vsebuje

132 vrtečim orodjem dodatki:

▲ 30 paketi-čutil pad kolesa (premera 1 cm)

▲ 60 pack-čutil pad kolo (1/s premerom 2 cm)

▲ 20 paketi-čutil bullet polirani nasvet (premer 3/8 inch, koničastimi)

▲ 10 nameščen bombaž poliranje peresa, visoko kakovostne poliranje igle z vretenu

▲ Paket 10-1/8-palčni (3.175 mm) vretenu navojni počutil imetnik polirani nasvet držalo.Uporabljeni za določitev različnih poliranje nasveti, vključno z brusi in cone oblike.

▲ 2 paketi-multifunkcijski vretenu

Oznake: bombaž vaja, grind, za dremel set, obrnite kolesa, dremel mini mlinček, klop brusilnik za nohte kolo, aktovko pribor dremel, dremel pribor set orodja, flex gred orodje, kombinirana vaja.

Podatki

DIY Dobave Lesnoobdelovalnih
Vrsta Brusni Pad
Številka Modela S1435070810
Blagovna Znamka Roke DIY

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

132pcs Volne Poliranje Kožo Pad Set Brušenje, Poliranje Pad Volne Klobučevine Kolo za Dremel Rotacijski Orodje Dremel Dodatki

132pcs Volne Poliranje Kožo Pad Set Brušenje, Poliranje Pad Volne Klobučevine Kolo za Dremel Rotacijski Orodje Dremel Dodatki

Podobni izdelki: