2m 5.5 m/7mm Objektiv USB-Endoskop Fotoaparat Nepremočljiva Prožna Žica Kača Cev Pregleda Borescope Za OTG Združljive Telefone Android

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.53

-5%

€3.72

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

9.18 / kos /lot 1 22.68 / kos /lot 1 4.69 / kos /lot 1 4.49 / kos /lot 1 26.63 / kos /lot 1 19.38 / kos /lot 1 8.82 / kos /lot 1 11.22 / kos /lot 1

Prosimo, Upoštevajte,:

1. Ta element deluje le z Android 4.0 in novejši 4.1,4.2 sistem telefon Ne podpira iOS sistema; Podpira Android Telefon, ki je OTG in UVC funkcijo (Vaš pametni telefon mora biti Pristen, ki imajo licenco in podporo zunanjih fotoaparat, poskrbite, da ne bo ščit zunanje kamere).

2. Kako ugotoviti, ali je telefon OTG funkcija:

a.Morate imeti OTG kabel.

b.Uporabite OTG kabel usb za povezavo telefona z nekaj opreme, kot so tipkovnica, miška, U disk, in potem lahko normalno uporabljati, to pomeni, da je telefon OTG funkcijo.

3. Ta kamera je v bližini fokus razdalja kamere, je goriščna razdalja 3cm do 8 cm.če je goriščna razdalja nad 8 cm, ne more dobiti jasno sliko.

4. Prosimo, da preberete zgoraj navedenih točkah skrbno.Prosimo, da skrbno preverite vaš telefon pred naročanje, ali bomo ne odgovarja zaradi razlogov zgoraj.

Kako uporabljati:

1.Na Android telefonov: Scan QR kodo na Priročnik za namestitev APLIKACIJE, ali s CD-ja namestiti APLIKACIJO ,ali pa pojdite na povezavo za nalaganje če želite namestiti APLIKACIJO, nato pa se pojavi ikona, ki na mobilnih namizje, kliknite na ikono, izdelek je na voljo za uporabo.To je zelo enostaven za uporabo te android endoskop, samo naložiti Aplikacijo in se vstavi endoskop v napravi, App bo avtomatičnega priznavanja, ki je (poskrbite, da vaš telefon ima OTG, UVC funkcije in podpira zunanje kamere).

2. Na računalnik: namestite programsko opremo v računalnik fistly (s CD-ja ali prenesete iz interneta), nato odprite programsko opremo, jo vstavite v fotoaparat z računalnikom, bo gonilnik se namesti v računalnik samodejno.Po tem fotoaparatom lahko uporabljate v računalniku s programsko opremo.

Plod:

1. Najnovejši Model za telefone Android,lahko posnamete Fotografijo,video in Zvočne posnetke, fotografije in video datoteke bodo shranjeni neposredno v vašem Android mobilni telefon, celoten proces snemanje, preverite, priročno za opazovanje in spremljanje analize.

2. To je prelomno kolo uporabljajo za prilagajanje svetlosti šest LED luči, tako da delo na nekaterih področjih brez dovolj svetlobe.

3. To je IP67 Vodoodporni Fotoaparat z Mikro USB na USB linije, uporablja se lahko tudi na računalnike.

4. Idealen za intraoral kamera sistema, podvodni fotoaparat, vodoodporna Mikro kamere, motorna vozila, detektor, kanalizacijski cevovod detektor.

5. Najboljše za iskanje in reševanje kazenskih in po meri detektor, arheološko odkrivanje, PCB odkrivanje, oskrba na domu, letalske in vesoljske industrije.

6. Za nego in traktorjev za investicije, naftnih vrtanje za investicije, gradnje in tako naprej.

Specifikacija:

Visoka ločljivost z 1/9 CMOS kamera.

Vgrajenih 6 LED luči (z Svetlosti in sprejmejo Fotografije Nadzor)

Nepremočljiva žice endoskop.

Glava kamere dimeter: 5,5 mm / 7.0 mm

Fotografiranje in snemanje videa.

Ločljivost: 640*480

LED: 6 Belih LED Bright light.

Žariščna razdalja: 3 cm-8 cm.

Nepremočljiva ravni: IP67.

Sistemi za podporo: Android /Windows 2000 / XP / Vista / 7/8/9/10

Temperture: -20 ~ 100 stopinj

Kabel skupna dolžina: 1-2 metrov

Paket Vključuje:

1 * Mini USB-Endoskop

1 * Majhno kljuko

1 * Magnet

1 * Strani avdicija

1 * predpisane

1 * CD Gonilnika

1* Mikro USB line

1 * Uporabniški Priročnik

Oznake: spletna kamera, 3 usb-endoskop, avto endoskop 13, endoskop video kamera, prilagoditev otg, android telefon zunanjo kamero, android telefon mobil, smartphon, miata avto kamera, original pregledovalna kamera.

Podatki

Tip Vtiča CN Plug
Številka Modela 5.5 mm 7mm usb-endoskop
Objektiv (mm) 5.5 mm
Objektiv 7.0 MM
Tip Žice Mehko Žico
Blagovna Znamka JCWHCAM

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

2m 5.5 m/7mm Objektiv USB-Endoskop Fotoaparat Nepremočljiva Prožna Žica Kača Cev Pregleda Borescope Za OTG Združljive Telefone Android

2m 5.5 m/7mm Objektiv USB-Endoskop Fotoaparat Nepremočljiva Prožna Žica Kača Cev Pregleda Borescope Za OTG Združljive Telefone Android

Podobni izdelki: