Prihranite 50% Zoom LED ir nočno vizijo svetilka IR 850nm 940nm zoom Night vision taktično svetilko lov svetilko, baklo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.00

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Prosimo, Upoštevajte,:

To ni normalno razsvetljavo svetilka (ne bela svetloba), morate uporabiti night vision fotoaparat ali kamera z ir funkcijo.Z njim se vam ne bo izgubil v temi.

Dragi prijatelji na ANIKIM zunanja trgovina

★ Naša trgovina je 100% po prodajnih, prodajnih in kakovost storitev je popolnoma super visoke kakovosti.

★ www.safran.si uradni logistika, 100% spot hitro dostavo.

★ Tovarne neposredno prodajo, pravne registracijska trgovin, varnost in varnost. ★ Izdelek, ki ga je treba preveriti pred odpremo, najboljše kakovosti in najbolj prepričani. ★ Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da storitve za stranke na spletu.O LED različica & laser različica A: LED različica je priporočljivo, da uporabite v 200 metrov, najboljši učinek.B: laser različica je priporočljivo, da se uporablja v območju od 200-500 metrov, in to bo izpostavljen na blizu. (Svetlost je preveč močan) (Samo ir nočno vizijo se lahko uporabljajo druge naprave ni mogoče uporabljati, na primer: infrardeče kamere & ir kamera)

Približno 850nm & 940nm izbor Šibka rdeče pike lahko ogledate v temno noč na 940nm (človeške oči), skoraj neviden.Ugodno za prikrivanje.Na 850nm noč (človeške oči,), lahko vidite očitno rdečih pik, ki je enostaven za izpostavite cilj, vendar svetlost ali razdalja, ki je 10 krat večji od 940nm.

To infrardeča svetilka ni navadna svetilka, ki niso osvetljene svetilko.Oddaja infrardečo svetlobo z valovno dolžino 850nm ali 940nm, ki jih ni mogoče videti s prostim očesom.Če želite uporabiti to infrardeča luč za ostrenje, morate uporabiti night vision opreme, kot so: Digital night vision enotnega kozarca / DIY night vision opremo in podporo infrardečih naprav.Infrardeče LED, uvoženih iz ZDA je visoka učinkovitost, nizka toplotna odpornost in optične moči, večjo od 10 vatov.Lahko povzroči močan vpliv sile, s paleto več kot 500 metrov, z usmerjenega žarka, ki je zelo primerna za dolge razdalje, fotografiranje ponoči; (Opomba: nekaj self-spremenjen ir kamerami, morda ne bo združljiva, fotografiranje previdno) Priporočene: Pred NV700 ir nočno vizijo napravo.

Glavni parametri: LED: Infrardeči laser 850nm / 940nm: Način 1 način (100%) Baterija: 2 x 18650 baterije za ponovno polnjenje Baterije vhodna napetost: 7.4-8.4 Proti Nepremočljiva: Normalno uporabo na deževne dni.Shell premer: 25.4 mm (za vse 25.4 mm / 1 inch obroč ali mount) Izdelek, material: aluminij zlitine

O logistike in pravočasnost.Uporabljamo www.safran.si uradni logistika v celotnem procesu (brezskrbno standardno dostavo paketov).Hitre uporabe, lahko izberete DHL hitra dostava.Zaradi posledic epidemije, prevoz staranja so lahko odložena.Smo zbrani prevoz staranja je v nekaterih državah samo za referenco.

Oznake: ir 850nm stopnjo, hunt, osram led, 940nm led, utripajoča lučka za polnjenje, ir luč, titana baklo, ir led, ročna svetilka, Lanter LED.

Podatki

Podpora Dimmer Eno datoteko
barve črna
Postavka Vrsta Bliskovke
Razsvetljava Razdalja 100-200 m
Poreklo CN(Izvora)
Svetilka Tipa Lov
Goriščna Razdalja Nastavljiv
Model LED Kroglice osram
Certificiranje ROHS
Nepremočljiva Da,
Vir Svetlobe LED Žarnice
Lumen 1200
Funkcija Samoobramba
Polnilnik Za ponovno polnjenje
Številka Modela AE50
Zoom Da,
Telo Material Aluminij Zlitine
Blagovna Znamka ANEKIM
Moč 10W
Preklop Načina Zoom V

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Prihranite 50% Zoom LED ir nočno vizijo svetilka IR 850nm 940nm zoom Night vision taktično svetilko lov svetilko, baklo

Prihranite 50% Zoom LED ir nočno vizijo svetilka IR 850nm 940nm zoom Night vision taktično svetilko lov svetilko, baklo

Podobni izdelki: