Novo Akcija
Blato se sax Jezero v Tuba 180 ml. (5 kos) Povečaj

Blato se sax Jezero v Tuba 180 ml. (5 kos)

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€16.69

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Priporočila za uporabo:

Seveda vaginalne mudroom je Sestavljena z 10-15 postopkov, ki porabijo na dan ali 2 dni zapored, s odmor na 3. dan.Trajanje postopka 15-20 minut, Na koncu postopka, umazanija odstranjena iz nožnice, in opraviti škropljenje mineralne vode ali vse dezinfekcijsko raztopino s temperaturo od 38 do 42 C

Na rektalne грязелечении Terapevtske umazanija počasi vbrizga v danko v koleno-komolec položaj bolnika.Po uvedbi tampon, bolnik se nahaja na želodec in pokriti z odejo.V 10-20 min bolnik obrne na levo stran in ostane v tem položaju, dokler videz oster klic, da grobnice (20-30 min.).Postopki, ki se izvajajo v dan ali 2 zaporednih dni s odmor na 3. dan.Potek zdravljenja je 10-15 postopki.Na koncu postopka, splošne higiene dejavnosti se izvajajo.Pred vsako uvedbo umazanijo, univerzalni nasvet, mora biti namazani z maščobne snovi (vaselin, baby kreme, itd.).

V bolezni zob in ustne votline Na gumi področju dal "blato cigaret"-umazanija, zavita v elegantno gaza napkin.Na čeljusti zunaj dal blatna torta 3-4 cm debel., ki je prevlečena s filmi in toplo tkanina za 20-30 min.Po postopku in odstranitev tampon usta temeljito sperite z mlačno.Postopki se izvajajo dnevno, seveda 10-12 seje.

V set je : Prečiščeni silt sulfid, blato sax Jezero v cevi 180 ml-5 kos.Univerzalni nasvet za intracavity uporaba terapevtskega zdravljenja.skupaj pripombe in navodila za uporabo.

Oznake: pluta alto sax, črna alto sax, bg alto sax, alto sax pregleden, ligatures alto sax, f alto sax, Alto Saksofon, vintage alto sax, lira alto sax, c alto sax.

Podatki

Spol Unisex
Postavka Vrsta Smetana
Uporaba Obraz
Poreklo RU(Izvora)
Blagovna Znamka Сакские грязи

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Blato se sax Jezero v Tuba 180 ml. (5 kos)

Blato se sax Jezero v Tuba 180 ml. (5 kos)

Podobni izdelki: