Električni Tkanine Brivnik Pulover Gladko Odstranjevalec Brivnik Ročni Oblačila Defuzzer HY99

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.95

-33%

€13.56

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Električni Tkanine Brivnik Pulover Gladko Odstranjevalec Brivnik Ročni Oblačila Defuzzer HY99 Značilnosti:

1. OBNOVITE VAŠO OBLAČILA: To super tkanine brivnik je učinkovita pri odstranjevanju mucke, gladko in neželenih puh iz vašega oblačila, ki zapušča svoje oblačila videti čisto in novo.

2. VELIKA BRITJE GLAVE, DA NE LISTINE, V MINUTAH: velika britje glave bo zajema veliko količino tkanine v kratkem času.Lahko hitro odstranite, da nepovabljeni puh na svojo lepo obleko, ki zapuščajo, vas prosimo, da gre v minutah in uživajte.

3. UDOBEN ROČAJ: Majhne roke, velike roke, moške roke ali ženskih rokah; vsakdo lahko uporabi to tkanine defuzzer s svojo udobno, enostavno ročaj za defuzz njihova oblačila.

4. ODSTRANLJIVA in GLADKO CATCHER: nitke za zbiranje trave ali britje bin bo ujeti vse nezaželene bitov dezintegratorjev, puh in gladko krpo iz vašega oblačila.Enostavno odstranite in izpraznite za vaš naslednji uporabo.

5. BATERIJA-BREZPLAČNO: Ni treba iti ven in kupiti baterije za to brivnik, preprosto ga priključite v najbližji vir energije in uporabo, kot je potrebno.Lahko traja celo to v vaš kovček ali sinočen torba, in priključite, ko pridete na cilj.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite manjše odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Tip: lint odstranjevalec

Stikalo: Poenostavljeno

Moč: plug-in

Material: plastika, iz nerjavečega jekla

Napetost: 110-220V napetost

1 x gladko odstranjevalec

Mi Ladje po vsem Svetu (Razen v nekaterih državah in APO/FPO).Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.Bomo poslali paket iz Kitajske preko zraka post.Čas dostave je odvisen od Ladijskega Prevoznika, Carinski in po Odpremi cilj in drugih dejavnikov.Večina paketi lahko prejeli v 20 delovnih dni (4 tedne).Glej spodaj za dostavo čas zbiranja kvantitativnih podatkov:

Sprejemamo Email zahtevke za vračila v roku 7 delovnih dni od prejema vašega naročila.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Če ne boste zadovoljni, ko prejmete predmet, ga vrnite v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosimo, kontaktirajte nas za vrnitev vodnik, preden ste jo vrne.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.Če je predmet, ki je poškodovan v 3 mesecih, vam Bomo poslali nadomestno brez dodatnih stroškov, ali ponuditi nadomestilo po tem, ko smo prejme okvarjenega izdelka.Če element je v okvari po 3 mesecih, se še vedno lahko pošljete nazaj k nam.Poslali vam bomo novega, ko prejme okvarjenega izdelka.Vendar boste morali plačati dodatne ladijski promet pristojbina.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na www.safran.si!Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, da nam pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami pregled, ki je za nas zelo pomembno.Bomo zelo cenim, če lahko pustite vaš pravi občutek tukaj.Če niste zadovoljni s predmeti ali naše storitve, prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli povratnih informacij, se bomo odpravili takoj, hvala vam!Prosimo, da Sporočilo nam od 9:00.do 18:00. (GMT+8) od ponedeljka do sobote .Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, da sporočilo nam in nam dajejo možnost, da vam pomagamo.Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovni dan (razen praznikov na Kitajskem).Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete sporočilo in vam bomo odgovor, da boste čim prej.Opravičujemo se za pozen odgovor, za praznike (vključno nedelje).

Oznake: gladko rezilo, čistilo krpo, philips brivnik folije, tkanine brivnik, krpo brivnik, preproga brivnik, tkanine brivnik, gladko remov, bud listov brivnik, električni tkanine brivnik.

Podatki

Čas Polnjenja NOBEN
Proizvodnja BRIVNIK
Številka Modela tkanine brivnik
Blagovna Znamka Aleekit
Vrsta Uporabe Odpravljanje Tip
Poreklo CN(Izvora)
Material Drugo
Funkcija Okolju Prijazno
Uporaba Čiščenje
Vir Napajanja AC

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Električni Tkanine Brivnik Pulover Gladko Odstranjevalec Brivnik Ročni Oblačila Defuzzer HY99

Električni Tkanine Brivnik Pulover Gladko Odstranjevalec Brivnik Ročni Oblačila Defuzzer HY99

Podobni izdelki: