Vroče Prodajo Žensk Srebrne Barve Princesa Krono Glavo Kristalno Nosorogovo Tiara Luksuzni Krone, Poročni Dodatki Za Lase Poroka

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€8.87

-10%

€9.86

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opombe:

1. Kot pošten prodajalec, zagotavljamo obleko bo 90%-95% enako kot original slike prikazane .Če želite 100% točno enako, prosim, odpusti.Ni dveh točno enakih listov v svetu.Ne moremo, zato prosimo, da ne oddati naročila, če ste še vedno vztrajajo 100% podobnost.Hvala za vaše razumevanje.

2. Poročno obleko, ne vključuje dostop o ries, kot so veils, rokavice, petticoat v notranjosti in tako naprej.Cena je samo za obleko!Če želite dostopati o ries, se obrnite na nas!

3. Barve se lahko razlikuje med različnimi CRT in LCD zaslone.ne moremo jamčiti, da barvo naših izdelkov bo točno isto s fotografijami, ki jih vidite.

4. Brazilija Gostje , prosimo, navedite CPF številko za nemoten carinjenje, pa bo potrebno, če izberete dostava po UPS, DHL ali.

Ruski Kupci , prosimo, potrdite vaše ime je ime in priimek.

5. Obleka se lahko izvede v po meri velikost, barvo, obliko.Močno priporočamo, da si poiščete strokovno meri, da ukrep za vas skrbno po Meri Meritve Smernica pred nakupom obleke online .I f velikost je večja kot velikost 16 , ga bo potrebno doplačilo za po meri izdelane.

6. Pred oddajo naročila, prosimo, da preberete vse o naši oglasi previdno, če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

O NAS

Smo profesionalni poročni & večerno obleko oblikovanje in izdelava tovarne na Kitajskem.Imamo prve stopnje oblikovalci in visoko tehnika in zelo previdni delavcev.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov in natančna izdelava.Izdelujemo Poročne obleke, večerne, družico obleke, mati neveste obleko, maturantski ples obleke, roža punca obleke, svetlečo obleko, party obleke in tako naprej.Prav tako smo se prodajajo nekatere poroko accessaries, kot so poročne suknjič, poroka veils, rokavice, petticoat in tako naprej.Smo prond, da vam zagotovi najboljšo kakovost proizvodov in storitev za stranke na najnižji možni ceni.Hvala za preživljanje časa ob obisku naše artikle.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, da nas kontaktirate.

Oznake: poročne kristalno hairband, baročni vijolična, krono sre, baročni ornament, listi za nevesto, krono tiara listov, povzetek barve slikarstvo žirafa, zlato lase trte, bowknot tančico, zlati naglavni del.

Podatki

Spol ŽENSKE
Obliko\vzorec Srce
Vrsta Tiaras
Kovine Tipa cinkove Zlitine
Slog Trendy
Postavka Vrsta Hairwear
Fine ali Moda Moda
Material Kovine

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Vroče Prodajo Žensk Srebrne Barve Princesa Krono Glavo Kristalno Nosorogovo Tiara Luksuzni Krone, Poročni Dodatki Za Lase Poroka

Vroče Prodajo Žensk Srebrne Barve Princesa Krono Glavo Kristalno Nosorogovo Tiara Luksuzni Krone, Poročni Dodatki Za Lase Poroka

Podobni izdelki: