5pairs/veliko Človeka čistega Bombaža Moda gleženj Nogavice velik obseg EU39-44 US8-10 low cut visoke kakovosti moški men ' s sox neto

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.10

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli v naši spletni trgovini !

1.količina:1 lota =5 parov

2.barva:iste barve v en lot ali več barv v enem veliko

3.material: bombaž 85%, poliester, 13%, spandex 2%

4. za velikost noge:NAS 8-10,EU 39-44

Dostava:

Predmeti, ki bodo dobavljeni v roku 3 delovnih dan, plačila prejeta (www.safran.si bomo preverite

kreditne kartice,in to bo trajalo približno 24 ur in počitnice, razen),če imamo kakršnekoli težave glede

izdelek,vam bo pustil sporočilo v času,pls vljudno odgovori nas v čas tudi, da bi se izognili mistkae happe

Garancija in Jamstvo:

Če ne boste zadovoljni, ko boste prejeli vaš element, ga vrnite v roku 10 dni za zamenjavo ali denar nazaj.Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje & treba tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, ki kot vodnik, preden boste ponudbo.Medtem ko se vsak korak je bilo poskrbljeno, da smo ladjo iz pravilne element, bo priložnost, ko prejmete predmete, ki se razlikujejo od opisa.V takem primeru vas prosimo, da se obrnete na nas takoj, tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in cenimo vaše podjetje.

Povratne informacije politike

Zagotavljali bomo pozitivne povratne informacije, ko je prejel plačila,Za spodbujanje zdravega Ali skupnosti,upamo, da vam bo storiti enako za nas.Želimo, da razumete, da smo vrednost storitve za stranke izredno.Če imate kakršnokoli nezadovoljstvo,vas prosimo, da nas priložnost, da se odpravite težave, preden pustite nas negativne povratne informacije.Prepričani smo, da vedno obstaja rešitev in smo prepričani, da ne želite, slabe povratne informacije, da se, kjer se transakcija zaključi.

O nas

Mi, AME CORPORATION, ki so specializirane v oblačilo polje za približno 30 let, od leta 1983. Smo vrednost vsake posamezne stranke, kot tudi trgovec na debelo.Naše skladišče se nahaja v Yiwu, največji majhne blaga na trgu na Kitajskem.Našim strankam nudimo neverjetne prihranke v primerjavi s cenami, ki jih ponuja tradicionalnih trgovinah za podobne ali enake izdelke.Nudimo native-gledano storitev za stranke v angleški, francoski in Kitajski.

Ne oklevajte, da nas kontaktirate kadarkoli pred in po nakupu; zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo strank.Smo nazaj našo zavezo z vrhunsko storitev, 100% polno denar nazaj in jamstvo za zadovoljstvo.

Ponudba Z Zaupanjem!

Oznake: nogavice brezalkoholne pijače, bermuda white, baseball boston, nogavice moške bambo pozimi, tee shirt travis scott, moške kratke nogavice, teen nogavice 5pairs, moški moncler, nogavice 42, nogavice moški 10 parov moški.

Podatki

Material Spandex
Nogavica Tip Athletic
Številka Modela FA367-5
visoko GLEŽENJ
Spol MOŠKI
Postavka Vrsta Nogavica
Debelina STANDARD
Blagovna Znamka Shulammitelily

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

5pairs/veliko Človeka čistega Bombaža Moda gleženj Nogavice velik obseg EU39-44 US8-10 low cut visoke kakovosti moški men ' s sox neto

5pairs/veliko Človeka čistega Bombaža Moda gleženj Nogavice velik obseg EU39-44 US8-10 low cut visoke kakovosti moški men ' s sox neto

Podobni izdelki: