DONEN Poletje Hitro Suhe Ženske Kolesarske Odrezana Hlače Z 6D NAVOJEV Pad Lycra Kolesarske Hlače, Ženske Kolesarske Hlače Črne Ropa Ciclismo

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€20.80

-44%

€37.81

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O Nas:

Smo tovarne, specializirano v proizvodnji in izvozu kolesarjenje oblačila.Lahko ponudimo konkurenčne cene, z visoko kakovostnih izdelkov, smo sprejeli prilagodite in dobrodošli na debelo.

Nots:

prosimo, preverite velikost tabele bofore lahko naročite če niste prepričani, se obrnite na naše storitve, prosimo, vam bomo odgovorili v ASAP

Material:

Majica:100% Poliester

hlače: 80% Poliester&20% lycra

COOLMAX:quick-dry funkcijo in da se počutite bolj udobno

Značilnost: Hitro sušenje

1. Zelo Dihanje in vrhunsko wicking uspešnosti tkanine kolesarski prestavi v končni fazi, vodenje, vas suho in kul.Tudi vi ste prepoten, Jersey nikoli ne držijo za vašo kožo.

2. Za pomoč igralci tudi v najbolj neugodnih okoliščinah lahko vzdržuje prijetno temperaturo in vlažnost zraka in odvajanje potu; ki verjamemo, da bo tudi pomagalo, da bi dosegli najboljše rezultate.

Slike Podrobnosti

Dostava

1. Dobavni rok: 40-60 delovnih dni brezplačna dostava po Pošti, objavljanje

7 - 15 delovnih dni, ki jih Express dostava (Vključno z DHL,UPS,EMS....)

2. Upamo, da prihod vaš element je pravočasno, ker Pa je mednarodni dostava, dobavni rok je zelo odvisen od kurirska podjetja in lokalne Carinskih Dajatev (če se uporablja) in povsem izven našega nadzora, ko objavljate.Če bi se vsa vprašanja, ki izhajajo iz te pošiljke, vas prosimo, da nas kontaktirate.Kot trudimo se, da bi medsebojno pozitivno in transakcije

3. Dostava vključuje poštnino ravnanje.

4. številko za sledenje bo na voljo le za Registracijo Dostava

5. Smo ladjo 6 dni v tednu, razen sobote in praznikih.

6. Paketi običajno ladja v 1 do 3 delovne dni in se lahko preverite na spletu (izključuje sobota in prazniki) po prejemu plačila.Redkih elementov in velika naročila lahko traja malo dlje.

Vrne

1. Če je predmet, ki ste jo prejeli, je nesprejemljivo v okvari, pokvarjen, ali out of order, pls da nas o tem obvestite v roku 3 dni za dostavo.

2. V primeru, da teh neprijetnih stvari se dogajajo, upamo, da se kupec in dobavitelj lahko aktivno obveščanje rešiti spora na prilagodljiv način.Obljubljamo vam, da bomo delo zadovoljivo rešitev.

Stik z nami

Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate .tako da bomo potrudili, da odpravite vse težave, ki bi lahko prišel takoj, in cenimo priložnost, da svoj posel.Samo biti odprti!

Vsa vprašanja v zvezi z eno od naših predmetov bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.Hvala vnaprej za vašo potrpežljivost.

Oznake: kolesarske hlače dihanje cycl, gel kolo izposoja kolesarske hlače, zimske moške izposoja kolesarske hlače, kolesarske hlače m, mtb kolo izposoja kolesarske hlače moški, arsuxeo kolesarske hlače, santic moške kolesarske hlače, kolesarske hlače coolmax, arsuxeo kolesarske hlače, izposoja kolesarske dolg rokav in hlače za moške.

Podatki

Zapiranje Tip Elastični Pas
Poreklo CN(Izvora)
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Blagovna Znamka DONEN
Material Spandex
Spol ŽENSKE
Vrsta Tkanine DRES
Številka Modela DN170907Q
Šport Tip Kolesarjenje
Postavka Vrsta Celotno Dolžino

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

DONEN Poletje Hitro Suhe Ženske Kolesarske Odrezana Hlače Z 6D NAVOJEV Pad Lycra Kolesarske Hlače, Ženske Kolesarske Hlače Črne Ropa Ciclismo

DONEN Poletje Hitro Suhe Ženske Kolesarske Odrezana Hlače Z 6D NAVOJEV Pad Lycra Kolesarske Hlače, Ženske Kolesarske Hlače Črne Ropa Ciclismo

Podobni izdelki: