Luštna Dojenčka Baby Dekle je Princesa Dolg Rokav Obleka Plaid Fashion Obleko Malčka Otroci Oblačila 2017 Nove Jesensko blagovno Znamko Design

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.03

-7%

€13.07

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

S iž e v starost:18 M,24M,3T,4T,5T Velikost v višina :80-120 cm Enota:cm Opis: Luštna Dojenčka Baby Dekle je Princesa Dolg Rokav Obleka Plaid Fashion Obleko Malčka Otroci Oblačila 2017 Nove Jesensko blagovno Znamko Design

Enota:cm Velikost Dolžina Bankrot*2 Starost 80 41 25 18 M 90 45 27 2T 100 48 28 3T 110 51.5 29 4T 120 55 30 5T

Pogoji Storitve:

Pošiljke:

Če ste naročilo,prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Brezplačna dostava za naročila, bo poslana s Kitajske Post Air Mail.Mi bomo poslali postavke v 5 dneh po vaše plačilo, je končan.Včasih bo odloži za več dni zaradi carinskih ali vremenskih razlogov.Prosimo, bodite potrpežljivi.Poleg tega smo lahko tudi hitreje dostava načine, kot so DHL/UPS/EMS itd.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov.Če je carinski stroškov,boste morali plačati davkov, ki jih je kurir na prejem artiklov.

Napovedi:

Potrudili se bomo, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.Če niste zadovoljni s kvaliteto,si lahko izmenjujete ali se vrnete v roku 7 dni za dostavo.Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v popolnoma novem stanju.Se bomo vrnili vaš denar, razen ladijskega stroškov.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Barvna Neusklajenost:

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,ozadja itd.Vendar, če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve, prosimo, obrnite na nas.

Povratne informacije:

Spoštovani Kupci,vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Vaše priznanje bo nas več prepričani, da razvijejo poslovne in boljšim.

Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve,vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: jaslice srčkan obleke, dolgo obleko dekleta, dekleta obleko dolgo, deklica je dolgo obleko, dolgo dekleta oblačenja, dekleta dolgo obleko, fitnes oblačila srčkan, srčkan babay oblačila, poceni lepe obleke za dekleta, srčkan femboy oblačila.

Podatki

obleke za dekleta oblačila za dekleta
Zgrajena v Modrc No
Slog Priložnostne,moda,aktivne,lepe,lepe
Rokav Dolžina(cm) Polno
obleka otroške obleke
Spol Dekleta
Material Bombaž
Ime Oddelka Otroci
vestido infantil dekle otroka rojstni dan obleko
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Otroška Oblačila baby girl oblačenja
Dekoracijo Ruffles
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Rokav Slog Redni
dojenčka obleke newborn baby girl oblačenja
Silhueta A-LINIJE
Številka Modela EA082402
Vzorec Tipa Kariran
ljubek dojenček obleke novorojenček stranke obleke
Dolžina Obleke Nad Kolena, Mini

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Luštna Dojenčka Baby Dekle je Princesa Dolg Rokav Obleka Plaid Fashion Obleko Malčka Otroci Oblačila 2017 Nove Jesensko blagovno Znamko Design

Luštna Dojenčka Baby Dekle je Princesa Dolg Rokav Obleka Plaid Fashion Obleko Malčka Otroci Oblačila 2017 Nove Jesensko blagovno Znamko Design

Podobni izdelki: