Beite Boer Pravega Usnja, Denarnice, Ženske Modni Pravi Cowhide Denarnice Dolgo Design Sklopka Žensko Torbico Vrečko Portefeuille Femme

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€22.89

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Izdelek je značilnost: 1)Material: Pravega usnja, Vsak kos v samo polybag. 2)Velikost:19x9.5x1.5 cm (dolgo velikost)

3) 6 barvah za svojo izbiro (vijolično, kamele, temno modra, rumena, rdeča in črna ).Pls izberete barvo, ko oddate naročilo.Hvala!

4)Veleprodajnih naročil je pozdravil, če ste naročilo quantites je več kot 10 osebnih računalnikov, pls stik z mano za več popust:-)

5) Package: vsaka torbica/polybag.

Bolj jasne fotografije: Plačilo:

Plačevanje Prek www.safran.si Depozitni,Plačilo bo potrjen v 24 delovnih ur.Sprejemamo tudi TT in Wester Union plačilo izraz.

Dostava

1. Predaja Čas: 1-3 delovne DNI v normalnem stanju, ko je plačilo, ki je očiščeno. 2. Ladijski Prevozniki: EMS, DHL, UPS, e-Pošta in Registriranih Air Mail za vas izbira.Različnih držav, ki bodo na voljo različne načine pošiljanja. 3. Čas dostave: DHL, UPS traja 3-5 delovne DNI, da večina držav po parceli, ki se pošiljajo ven.EMS, e-Pošta traja 7-12 delovnih DNI, v večini držav po parceli, ki se pošiljajo ven.Registrirani Air Mail (Kitajska Post) traja 15-28 delovnih DNI, v večini držav po parceli, ki se pošiljajo ven, Južna Amerika, Srednji Vzhod, Rusijo, bo potrebno več kot 40 delovnih DNI dobavni rok.

Prijazno opomnil: Naš običajen način dostave je Kitajska pošti/Paket , če potrebujete posebno express dostava storitev, pls stik z nami vnaprej.

Garancija

1. Če je element kakovosti razdeljeno v 15 dneh od prejema izdelka, bomo zamenjajte jo z novo, z dobro kakovostjo, če ni videz pike ali nesreče, ki je povzročila napako med uporabo.

2. Garancija ne vključuje: nesreče, človeške napake ali nepravilne uporabe.

Politika Vračanja

1.Ne bomo odgovorni za vse po meri ali dajatve, uvozne dajatve.

2. Vrnite izdelek na paket.Originalno potrdilo ali dokazilo o nakupu je POTREBNO na vse vrne.Vrnitev izdelkov mora biti tudi v svoje prvotno stanje: vključno polje, bar koda, embalažo in vse ostale dodatke.Igre in Programsko opremo, ki se NE vrača.To je izključno odgovornost kupca, da preveri njihovo nakupa.Donosi, ki so posledica napake kupca bo predmet dejanski ladijski promet pristojbina odbitek od nadomestila.S&H ni fundable.

Povratne informacije

Zanašamo na Alibaba ugled in zadovoljstvo za uspeh.Torej, vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom vsak negativen nevtralen povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave, hvala vam!

Oznake: vrečko primeru za pištolo, airsoft vrečko, 100 cm, primeru puško, kovček za puško področje uporabe, airsoft pištolo vrečko, ohišje za lov pištolo, vrečko dolgo, vrečko orožje, nahrbtnik pištolo.

Podatki

Dekoracijo NOBEN
Slog Moda
Pravega Usnja Tip Kravje Usnje
Obloge Materiala Poliester
Spol ŽENSKE
Sestava Materiala Pravega Usnja
Postavka Vrsta denarnice
Postavka Višina 9.5cm
Denarnica Dolžina dolgo
Zapiranje Tip Zadrgo & Hasp
Postavka Dolžina 19cm
Notranjost Imetnik Kartice
Številka Modela B-120
Element Teža 0.1kg
Glavni Material Pravega Usnja
Blagovna Znamka Beite Boer
Element Širina 1.5
Torbica Standard Torbica
Vzorec Tipa Trdna

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Beite Boer Pravega Usnja, Denarnice, Ženske Modni Pravi Cowhide Denarnice Dolgo Design Sklopka Žensko Torbico Vrečko Portefeuille Femme

Beite Boer Pravega Usnja, Denarnice, Ženske Modni Pravi Cowhide Denarnice Dolgo Design Sklopka Žensko Torbico Vrečko Portefeuille Femme

Podobni izdelki: