Komolec Magnetni Podatkov Vrstico F Skladu 3A Hitro Polnjenje Magneta Kabel za Polnjenje Mobilnih Telefonov, Kabli Micro Usb Tip C Žice

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€7.17

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

[xlmodel]-[po meri]-[48198] Podrobnosti Izdelka

3 Svečke, vključno z: oz za Micro USB, za Iphone, za Tip C

Specifikacije:

Postavka Št.:: QDC-WH-666

Prvi komolec magnetni podatkovni kabel (reža za oblikovanje)

V primerjavi s preteklim magnetno črto, je veliko izboljšanje v strukturo in delovanje.

Prednost 1: magnet ni enostavno padel, velikost modela je tanjši, in magnetna sila, ki je močnejša.

Prednost 2: Več združljivosti, skoraj združljiv z vsemi modeli mobilnih telefonov na trgu,

Prednost tri: hitro polnjenje, 3A visoko trenutni design, hitro polnjenje

Prednost 4: Nižji stroški po strukturna optimizacija, nižja stopnja okvare

Package: Opp Vrečko

DROPSHIPPING, TRGOVINA NA DEBELO & OEM SO DOBRODOŠLI!

[xlmodel]-[fotografija]-[0000]

[xlmodel]-[po meri]-[47726] Preberite, Preden Bi

O POŠTNINE:

1. Predlagamo vam, da izberete www.safran.si Standardne Dostave, medtem ko bi, katerih www.safran.si uradni shipping company.Večinoma je hitrejši in bolj zagotovljeno za čas dobave.

2 .Za naročila manj kot USD5, bo blago odpremljeno v 3 dni za Gospodarstvo dostava, kot so Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus ,Cainiao Super Gospodarstvo 4PX Singapur Post OM Pro, SunYou Gospodarske Air Mail, itd.

Vljudno prosim razumeti gospodarstvo dostava bo 40-60 dni za dobavo, in ne sme biti sledljiva za nekatere države, prosimo, bodite potrpežljivi, da počaka.

3. Za naročilo več kot USD5 , bo blago odpremljeno v 3 dneh, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail, www.safran.si Standardne Dostave, Singapur Post, Posti Finska, itd.

To običajno traja 10 do 20 delovnih dni, da pridejo, ampak v nekaterih državah to morda malo več časa zaradi praznikov oziroma carine, lokalne odpremi učinkovitosti ali drugih razlogov, zato prosim, premisli, preden jo izberite, Če ne želite čakati tako dolgo, prosimo, bodite Express plačilo ali menijo, da kupite.Običajno express kurirske morali samo 3-7 dni.Najprej obrnite na nas, če želite, da ladja po DHL, UPS, EMS, Fedex, DPEX ali druge kurirske službe.

4).Iskanje Številka je na voljo za vsako naročilo, in boste lahko spremljali na parceli, če je dobavljeni, ki jih na Kitajskem Post Registriranih Air Mail, www.safran.si Standardne Dostave, Singapur Post, Posti Finskem.

Vendar pa je omenjeni ne bodo shranili za večino gospodarstva dostava.

Prijetje & Politiki Vračila:

Če je blago, ki je poškodovano ali nezadovoljni po prejemu, prosimo, vrnite jo v prvotnem stanju v roku 3 dni za zamenjavo ali refundment.Bili odgovorni za vrnitev stroškov, če se proizvodi so kakovost napako, vendar kupec je odgovoren za vrnitev ladijski promet in manipulativni stroški zaradi drugih razlogov.Nobenega nadomestila, ki se po 7 dneh od kupca prejeli predmetov.

Prosim, da me kontaktirate, preden boste vrnili.

Feeeback:

Prosimo vas, da nas kontaktirate pred odhodom Nevtralne ali Negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Vaš komentar je zelo pomembno v naši poslovni uspeh.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 Zvezdicami, ki stopnja: Ocena pod 5 lahko vodi nas slabo stoji situacija.

Pogosta VPRAŠANJA:

V : Kakšne načine plačila lahko uporabljam?

A : Na www.safran.si aplikacije, ki jo lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, QIWI, Boleto, bancontact, idealno, Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) in www.safran.si Žep.

Na www.safran.si spletni strani (PC) lahko uporabite naslednje načine plačila:

Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Nakazilo, Webmoney, Yandex.Denar, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, bancontact, TEF, idealno, Giropay, Sofort Bančništvo, Carte Bancaire (Carte Modra), Przelewy24, SMS Plačilo v Rusiji (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plačilo v Gotovini (Euroset, Syvaony, ruski Post), in www.safran.si Žep

Q : ali se strinjate Dropshipping naročil?

A : Ja, Dropshipping da je dobrodošel, prosim, pustite nam sporočilo za dropshipping, in preverite, ali vaše stranke naslov pravilen.Obljubimo, da bomo zaupnost vaših podatkov, ceno, prodajalci imenik za dropshipping red!

A : Če bi se radi kupujejo v velikih količinah, se obrnite na nas, vam bomo najboljšo ceno, hvala!

Q : Kako lahko naredim, če sem pristanišče prejel blago, vendar čas dostave je zaradi biti zaprta?

A : Če vi pristanišče prejeli vašo parcelo v 40 dneh (blaga, ki je še v tranzitu), se obrnite na nas za podaljšanje dobavnega časa za vas.Medtem, dobro preverite pri post office za vas.

Q : Kako naj naredim, če želim, da bi veliko predmetov?

A : predlagamo, da uporabljate Nakupovalno Košarico.Brskate med predmeti, ki jih radi bi, Dodate v Košarico, nato vrhu vaše naročilo.

Q : Kdo je odgovoren za carinskih dajatev?

A : cene Izdelkov ne vključujejo uvoznih dajatev, davkov in/ali drugih carinskih dajatev.Kupci imajo vsa odgovornosti za kakršne koli dodatne stroške, ki (če sploh).

Oznake: stonego magnetni kabel, težka magnetni kabel, amperov magnetni kabel, x magnetni kabel, micro usb, Micro Usb, c usb, c do, vnos magnetni kabel, micro usb.

Podatki

Priključek B Micro Usb
Blagovna Znamka Eighfitech
Površina Materiala Najlon
Značilnosti Magnetni
Poreklo CN(Izvora)
Največji Tok 3A
Je Trgovina Na Drobno Paket Da,
Priključek A USB A

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Komolec Magnetni Podatkov Vrstico F Skladu 3A Hitro Polnjenje Magneta Kabel za Polnjenje Mobilnih Telefonov, Kabli Micro Usb Tip C Žice

Komolec Magnetni Podatkov Vrstico F Skladu 3A Hitro Polnjenje Magneta Kabel za Polnjenje Mobilnih Telefonov, Kabli Micro Usb Tip C Žice

Podobni izdelki: