FHD 1080P LCD IPS Zaslon Zamenjava za 22" Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT, ki NISO na Dotik Vse-v-enem Namizje

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€98.64

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

FHD 1080P led LCD Zaslon Plošča Zamenjava za 22" Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT, ki NISO na Dotik Vse-v-enem Namizja ZA NON-TOUCH NAMIZJE LE !!!!! !!!!!!!!Aplikacije Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT NON-touch zaslon Namizja, Ločljivost 1920*1080 Velikost 22 inch (Prosimo, preverite vaš prenosnik velikosti) Dotik BREZ LCD Zaslona Model 100% združljiv model za naključno Priključek edp 30 pin Zaslon za Zaključek Mat ali Sijajni z naključnim Paket vključuje LCD zaslon LE , no touch funkcija , brez dodatnih del, Garancija 3 Mesece pred problemom kakovosti Posebno Obvestilo Prosimo, preverite velikost zaslona, ločljivost preden dajanje nalog

Prosimo, upoštevajte, da Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT namizni računalniki imajo DVE vrsti zaslon: na Dotik ali NE-zaslon na dotik.To je za NON-touch AIO namizni SAMO.Če vaše namizje ima zaslon na dotik , to NI za svojo izbiro !!!!

Druge Opombe (1), je Bela/Črna oznaka na dno vašega prenosnika , opisuje vaš prenosnik model .Prosimo, preverite, preden jo dajanje nalog, da avoide napako. 2, Če NE veste, kateri del bi morali kupiti , tako, da nam pošljete nekaj fotografij zaslona.To bo pomagalo. 3, Če želite paket v naglici, ne oklevajte, da nas kontaktirate. 4, Smo profesionalni prenosni računalnik zaslon dobavitelja in podpiramo trgovina na debelo .Ne oklevajte, da nas kontaktirate, za najboljšo ceno.

Kako, da sodnik, ki dela, da bi morali kupiti ?Vljudno prosim preverite navodila sliki spodaj .

HITROST DOSTAVE

1 .ePacket : To običajno traja 10-15 delovnih dneh, da bi dobili paket.

2 .www.safran.si Standardna Dostava : To običajno traja 10-20 delovnih dneh, da bi dobili paket.

3. EMS: To običajno traja 5-15 delavniki, da bi dobili paket.

4. DHL : To običajno traja 3-7 delovnih dneh, da bi dobili paket.

5 .Fedex IE : To običajno traja 3-7 delovnih dneh, da bi dobili paket.

Ob je normalni dostava hitrost.Ampak to se spreminja glede na različne države.In to bo influced za vreme in po meri preveč .

Pogosta VPRAŠANJA:

1. Q: ne vem, kateri je moj prenosni računalnik model ?

A: je bela/črna oznaka na dno vašega prenosnika, opisuje vaš prenosnik model .Če niste prepričani.Lahko nam pošljete nekaj fotografij je.

2. V: Kdaj boste poslali parcelo?

A: Bomo poslali po pošti v roku 2 delovnih dni po tem, ko ste plačilo naročila.

3. Q: kaj pa je pakiranje?

A: Mi bo dal v oblaček vrečko in zavezuje mehurček papir, nato pa dal v trdi škatli.Imamo bogate izkušnje pri pakiranje, zato vam ni treba skrbeti o embalaži!

4. V: želim hitreje dostava .Kaj lahko storim ?

A: Zaradi različne ciljne države so različne dostava za expressage.Če potrebujete nujno in mislim, da je ladjar stroškov, je narobe.Prosimo, obrnite na prodajalca in povedal, prodajalec svoje vrste dostava.Bomo prilagodite poštnina za vas na enkrat.

5. V:bom kupil številne izdelke iz vaše trgovine, kako dobim popust?

A: Če želite kupiti več kot 5 izdelkov iz naše trgovine, vam bomo z veseljem vam najboljše cene.Prosimo, obrnite na prodajalca pred naročilom!

Oznake: fan lenovo yoga 520, plast lenovo yoga 520, večfunkcijski zaslon, vse v enem asus, lenovo 520 zaslon, držalo za nakit, računalnik lenovo yoga 520, Zaslon, shell shranjevanje, Lenovo.

Podatki

Ločljivost 1920*1080 FHD
Uporaba Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT NON-Touch AIO Namizni
Poreklo CN(Izvora)
Velikost 22 inch
Dotik NO
Združljiv Blagovne Znamke Lenovo
Certificiranje CE
Blagovna Znamka Kreplacement

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

FHD 1080P LCD IPS Zaslon Zamenjava za 22

FHD 1080P LCD IPS Zaslon Zamenjava za 22" Lenovo ideacentre all-in-one 520-22ICB F0DT, ki NISO na Dotik Vse-v-enem Namizje

Podobni izdelki: