Padec Ladijskega prometa Hoodies Moških Long Sleeve Solid Color Hooded Majica Moški pulover s kapuco Priložnostne Šport NAM Velikost S - 5XL

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.14

-35%

€15.61

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

OPOMBA:

1. Prosimo, strogo upoštevati velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

2. Velikost ima lahko 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja.Prosimo, upoštevajte, če ste ukrep.

3. Če ne morete potrditi vašo velikost, se najprej obrnite na nas, zaupajte nam vaše Višina, Teža, Prsih in obliko Telesa, tako da lahko priporočam velikost za vas.

OBVESTILA KUPCEM

1) www.safran.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico, Western Union, in nakazilom prek banke.

2) Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od vašega naročila, če je to mogoče.Smo le ladja blaga za vas glede na naslov, ki ga je napisal v www.safran.si, če želiš spremeniti, prosim, pustite sporočilo, ko oddate naročilo.

1), Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.Bomo poslali elementov v 2-5days ko bo vaše plačilo je popolnoma preveriti.

2)ne Bomo zagotovili čas dostave na vse mednarodne pošiljke (še posebej za kitajsko zraka mailpost) zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.

3) za zagotovitev prejmete izdelkov z nizko Carinjenje Polnjenje, bomo ugotovi elemente kot "DARILO" z nižjo valu e.

1) Vaše naročilo velikost Azijskih Velikost, ki je Običajno 2, manjšo od EUR/U. S velikost.če želite pravilno velikost, mi Prosim povejte svoje meritve (e.g Višina in teža ),vam bo dal več predlog in pomoč.

2)Vse mere so izmerjene z roko, je lahko 2-3cm odstopanja.

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor, osvetlitev, ozadja itd.Vendar, če mislite, da je izdelek, ki je prejel napačne barve, prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

1)Vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Prosimo, kliknite 5 zvezdic povratne informacije, če vam je všeč naša predmetov in storitev.Mi bo zagotovila konkurenčne cene in boljše storitve vso pot.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje koli spora o www.safran.si.Zavedamo se, da nesreço morda boste morali, če bi šel kaj narobe, pa mislimo, da vse težave bodo rešene, ko aktivno sodelovanje in dobra komunikacija!

2)Vsa sporočila bomo odgovorili v roku 1 delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor, vljudno prosim ponovno pošljete email in bomo odgovor, da boste čim prej.

Oznake: japonski majica, plesti pulover, srčkan pulover, jopica, lolita pulover, pulover ulzzang, japonska pulover, šola pulover, brezrokavnik ženske, krpo japonski.

Podatki

Rokav Dolžina(cm) Polno
Spol MOŠKI
Kakovost Visoka Kakovost
Debelina STANDARD
Ovratnik Hooded
Oblačila Dolžina Redni
Material Poliester
Snemljiv Del NOBEN
Rokav Slog Redni
Številka Modela GHJ001
Poreklo Kitajske (Celinska)
Zapiranje Tip NOBEN
Hooded Da,
Slog Priložnostne
Postavka Vrsta Puloverji,Trenirke
Vzorec Tipa Kariran
Blagovna Znamka RONGEYU
Vrsta Redni

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Padec Ladijskega prometa Hoodies Moških Long Sleeve Solid Color Hooded Majica Moški pulover s kapuco Priložnostne Šport NAM Velikost S - 5XL

Padec Ladijskega prometa Hoodies Moških Long Sleeve Solid Color Hooded Majica Moški pulover s kapuco Priložnostne Šport NAM Velikost S - 5XL

Podobni izdelki: