Resnično življenje soba skrivnosti zanimivo tvegajo laser labirint senat pobeg prop zeleni laser array soba z daljinskim upravljalnikom

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€182.99

-15%

€217.84

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Resnično življenje soba skrivnosti zanimivo tvegajo laser labirint senat pobeg prop zeleni laser array soba

Resnično življenje soba skrivnosti zanimivo tvegajo laser labirint senat pobeg prop zeleni laser array soba

1. Značilnosti:

Zanimivo in Tvegali

Barva:Zelena,OEM Hitro Podrobnosti Tip: Laser Luči Vhodna Napetost(V): 1 Žarnica Moč(W): 1 Lučka Svetlobni Tok(lm): 1 Lučka Svetlobni Izkoristek(lm/w): 1 ro s koncesijo (v Ra>): 1 Barvno Temperaturo(SCT): Cool Bela Delovna Temperatura(): 1 - 100 Delovno Dobo(Ure): 50000 IP Ocena: Drugi rtification: Oddaja Barva: Zelena Osnovna Tipa: R7S Svetlobe Kislo: Indukcijske Sijalke Pla Izvora: Guandong, Kitajske (Celinska) blagovna Znamka: VORI, VORI Številka Modela: H0304, H0304 Ime izdelka: Zeleni laser array Količina: 1 stander nastavite Rok Plačila: T/T,Western union,D/A,L/C Stanje: Novo Funkcijo: Soba pobeg laser paleto kostume Dostave Podrobnosti: 10-20 dni po reiving 30% polog Barva: Zelena,OEM Pakiranje Podrobnosti: Golih pakiranje; jro bo spremenilo, če poseben paket, ki zahteva.

2. Specifikacije:

Kratka predstavitev izdelka:

To je treba uporabiti v resničnem življenju soba pobeg igre

Pravila igre: 1.Udeleženci iti skozi neto laserjev brez dotika vse to, potem pa pritisnite tipko za odpiranje vrat, tipka za odpiranje vrat v istem času.Medtem, vse laser oddajnikov bo izključen, to pomeni, da sem zmagal.Po tem, osebje je, da ponastavite vsa oprema z daljinskim upravljalnikom, tako naslednje udeleženci lahko igrati. 2.Če kateri od udeležencev dotikajte žarki laser, alarm, se bo sprožila, potem pa vrat ni mogoče odpreti , to pomeni, da thay ne.V takem primeru,so morali iti nazaj na začetek vrstice, pritisnite gumb za ponastavitev igrati znova. 3.Osebje tudi lahko ponastavite laser labirint, ko udeleženci je uspelo.Opombe: Smo iz dveh gumbov, tako za odprta vrata, gumbi in reset tipke, da se prepreči napake v igri.Teh gumbov je treba namestiti v drugo območje, tako da lahko udeleženci ne goljufija pomagati drugim, da gremo ven iz sobe. (Če želite več reflektorji, se obrnite na nas, da se pogaja. ) To je zabavno, da igrajo z otroci, ki so doma, jim veliko presenečenje!In pomaga tudi svoje otroke, da bi dobili blizu, da svoje prijatelje, ali bi več prijateljev!

6.Pakiranje:

Za ta izdelek nudimo 1 standard set.Ena stander set vključuje takole:

3pcs*zelena luč, ki oddaja devi

3pcs* Laser Reiver

3pcs* Laser razmislek ogledalo

1pcs* Opozorilo

1pcs* Magnetno ključavnico

1pcs* Conntrated napajanje

1pcs* Funkcijo Krmilnika

2pcs* gumb za Ponastavitev funkcijo krmilnika(Rdeča)

2pcs* gumb Odpri(Zelena)

1pcs reset daljinski upravljalnik

1 kos on/off daljinski upravljalnik

Če je vaša soba je velika, in mislite, da 3pcs laserji niso dovolj, se lahko obrnete na nas za povečanje njih.Pls, da nas kontaktirate za jro in nam povejte svoje zahteve.

Ne skrbite, tudi če nimate veliko znanja in električne opreme, saj naši izdelki so vse enostavno povezati.in bomo ponudbo podrobno angleški navodila za vas .

Oznake: saund pobeg sobi prop, diy tank, rokavice laser, laser, igra laser, arduino diy komplet, laser soba, doit, zeleni laserski kazalec, timer soba pobeg.

Podatki

Blagovna Znamka Doitforu
Priložnosti pobeg sobi stranka
Velikost L
Številka Modela GL1
Material zeleni laser array soba
Soba pobeg igre Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Resnično življenje soba skrivnosti zanimivo tvegajo laser labirint senat pobeg prop zeleni laser array soba z daljinskim upravljalnikom

Resnično življenje soba skrivnosti zanimivo tvegajo laser labirint senat pobeg prop zeleni laser array soba z daljinskim upravljalnikom

Podobni izdelki: