AWO 1PCS NOVO CS-RE9SKA Za Panasonic klimatska naprava Daljinsko upravljanje Primerna RE12SKA RE18SKA RE24SKA

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€3.45

-13%

€4.01

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Slika podrobnosti

Nastavitev načina: 1. Izberite TV način, držite pritisnjeno tipko SHIFT na upravljalnikom, približno 3 Sekund kasneje, TV sveti in vstopi v način učenja. 2. Pritisnite gumb, da bi se naučil o upravljalnikom na eno uro, nato pa lučka utripa počasi.Vnesite učenja način in počakajte, da se prikaže učenje signala. 3. Poravnajte prejema cev za učenje daljinski upravljalnik za prenos cev originalni daljinski upravljalnik, in da 2 med njimi. 3 cm proč.Pritisnite gumb, da se originalni daljinski upravljalnik potrebuje, da se naučijo enkrat, in nato izvedeti Lučka, daljinski krmilnik spremembe od počasnega flash flash trikrat, in potem je vedno on, ki označuje, da je tipka učenje uspešno. 4. Da se naučijo vse ostale tipke, ki jih je treba naučiti, ponovite zgoraj 2 ali 3 korakih. 5. Pritisnite SHIFT, da shranite in zaprete učenje stanje po zaključku študija. 6. Po vstopu v učenje članici, ni učenja signal pisanja na 15S interval, in daljinski upravljalnik indikatorska lučka se vključi samodejno.Gašenje, pustite [učenje mode] in shrani samodejno. 7. Isti tipki je na podlagi kode vrednost končnega učenja.Učenje gumbi so, kot sledi: napajanje, številske tipke 0-10. Glasnost+, Prostornino, ŠOPEK+, ŠOPEK-in TV tipke Pritisnite tipko "DVB" in "TV (SHIFT)" za način pretvorbe.

Slika podrobnosti

Operacijski način; 1.Prosim, usmerite daljinski upravljalnik za signal, ki prejemajo okno klimatska naprava/TV/avdio/za delovanje. 2.Prosimo, odstranite baterijo, ko ni v uporabi dlje časa. 3.Ne uporabljajte skupaj starih in novih baterij ali baterij različnih vrst baterij 4.Pritisnite tipko reset tipko, ko prikazovanje izjema.O izdelku 1\Zagotoviti 100% novo 2\Garancija za tri mesece 3\pakiranja ne vsebujejo baterij Približno garancije 1\vsi izdelki so testirani delovne uspešnosti je dobro 2\če ste prejeli izdelek, ki ne ustreza v roku 7 dni, prosimo, zamenjavo ali povračilo denarja, ste odgovorni za stroške pošiljanja. 3\če izdelek z napako v roku 3 mesecev, in poslali vam bomo novega, zagotoviti nadomestilo po tem, ko smo prejeli proizvode z napako.O storitvi 1\, ko ste prejeli izdelek zadovoljstvo, vas prosimo, da svojo malo dragoceni čas 5 točk veliko pohval, hvala vam! 2\prejeli izdelki niso zadovoljni, ali imate vprašanja, se obrnite na nas v času, ki vam najbolj zadovoljiva rešitev.

Oznake: air miška, mr19ba, voznik asrock h110 pro btc, daljinsko upravljanje vrat, 433, fios daljinski nadzor glasnosti, aiwa tv daljinski upravljalnik, pralni daljinski upravljalnik 40 mhz, hormann daljinski upravljalnik pokrov, daljinsko controll tovornjak, dyesub pbt keycaps.

Podatki

Uporaba Klimatska Naprava
Frekvenca 433 MHz
Namen Masažni stol daljinski upravljalnik
Kanal 3
Podpora APP No
Številka Modela CS-RE9SKA
Blagovna Znamka AWO
Paket No
Brezžična Komunikacija IR

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

AWO 1PCS NOVO CS-RE9SKA Za Panasonic klimatska naprava Daljinsko upravljanje Primerna RE12SKA RE18SKA RE24SKA

AWO 1PCS NOVO CS-RE9SKA Za Panasonic klimatska naprava Daljinsko upravljanje Primerna RE12SKA RE18SKA RE24SKA

Podobni izdelki: