Visoka Zmogljivost Baterije, Vrata, Pokrov Z Zapahom Kovinski Deli za MC3190-R-E (Brez Ročaj 4800mAh Debele Različica) Novo Združljiv

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.52

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Vljudno prosim, upoštevajte, da ta pokrov je samo z levo in desno kovinski zapah,majhen magnet,in black "o" obroči,

vendar Brez mala pločevine, ki originalno baterijo vrata je.

Združljiv je na funkcijo.

Kaj je bolj,ker je poprodajnem del,izdelave in materiala Ni popolnoma enako je z originalnih delov.

Prosimo, da samo kupite naše baterije vrat, ko lahko to sprejmete.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Upoštevajte spodnjo sliko za sklic.

Zahvaljujemo se vam za obisk naše trgovine.Prosimo, preberite spodaj opombe premislite, preden boste potrdili naročilo, da bi preprečili morebitne nevšečnosti.

1. Izjava vrednost je znesek, za carinske namene bo naključno. (Vrednost tudi tovorni promet, stroške ali ne,se bo tudi razglasila naključno.To se lahko spremeni na podlagi pravne AE).

Vsak kupec je na lastno zahtevo izjava vrednost znesek mora biti na podlagi sporazuma z zda pred/, ko oddate naročilo (pred odpremo).Enkrat poslali,ne bi mogli spremeniti.

2. V ceno Ni vključeno z vsemi davki&pristojbine.Davki&Pristojbine v zvezi bo na kupce.

(Prosimo, da samo kraj naročilo, ko lahko to sprejmete.Če kupec zavrne plačilo davkov&pristojbine v zvezi,vsi odgovorni za red in izgubil povzročil bodo na kupca.)

3. Če vas ni mogel najti način dostave v vaši državi,prosimo, pustite nam sporočilo .

Mi bomo poskušali najti rešitev za vas!

Hvala, ker ste.

4 .Prosimo, upoštevajte, da je naša zaloga se spreminja vsak dan, saj oni so tudi tokovi zunaj www.safran.si ( AE ) ,zato včasih ni na zalogi, lahko se pojavi, ko oddate naročilo.

Če potrebujete naročilo nujno, prosimo, obrnite na nas in potrditev zaloge, preden boste plačali.

Proizvodnja časa za model, ki je na zalogi bo 8~25 delovnih dni, običajno.

Prosimo, mesto da bi le ti sprejeli.

Če ne morete čakati, prosim, ne kraj, da.Če drugih razmere,bomo tudi pustijo sporočilo v AE. 5. Trgovina na drobno in na debelo, so tako pozdravil.Za količino naročila, prosimo, da stik z nami, za boljšo ceno. 6. Nekatere naloge lahko combinded in dobavljeno skupaj z 1 parceli.Bomo pustijo sporočilo v AE za to.Če ni odgovora za svoja sporočila,se šteje, da je sprejemljiva za kupca.

7. Prosimo, da samo kraj naročilo, ko bi lahko sprejmete naše pogoje.

Če kateri koli posebno zahtevo kupca treba, da nas o tem vnaprej obvestite ko oddati naročila/pred odpremo.Mi bomo poskušali naše najboljše, da ne temelji na vaše zahteve.

Hvala za vaš čas!Veselimo se vašega nakupa!

Značilnosti:

1. Pokrov Pokrov

2. Za MC3190R MC3190S,Št ročaj različico, za Visoke Zmogljivosti 4800mAh različica

3. Pogoji: Nova združljiv

Zahvaljujemo se vam za vaš nakup pri nas.Če ste zadovoljni z našimi izdelki,vas prosimo, da nas 5 zvezd, ki je za nas zelo pomembno.Smo heartly vas blagoslovi in Bog bodi z vami!Še enkrat hvala,dragi prijatelj!

Oznake: baterija izposoja zaklepanje, rbc 18650, 21700 4800mah, baterije zaklepanje, p99, motorola simbol, baterijski paket, xbox 360 brezžični krmilnik, nosilec baterij, l96, LIR2025.

Podatki

Blagovna Znamka SAIDEWEI
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Visoka Zmogljivost Baterije, Vrata, Pokrov Z Zapahom Kovinski Deli za MC3190-R-E (Brez Ročaj 4800mAh Debele Različica) Novo Združljiv

Visoka Zmogljivost Baterije, Vrata, Pokrov Z Zapahom Kovinski Deli za MC3190-R-E (Brez Ročaj 4800mAh Debele Različica) Novo Združljiv

Podobni izdelki: