XS-2XL Hujšanje Telesa Pasu Tummy Trimmer 7 Jekla Kosti Žensk Dihanje Pasu Trener Cincher Pasu Nadzor Shapewear Girdle

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€6.10

-19%

€7.62

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis

Pas Cincher Hujšanje Usposabljanje Korzet Maščobe Gorilnika Vaja Girdle

1.Material: 90% POLIESTER, 10% SPANDEX

Barva: Črna,Bež

2.Nastavljiv 4 vrstic kavljem in oči,visoko elastična brezplačno podporo.7 Spirala jekla kosti,ki je plavuti material v notranjosti korzet.To je prilagodljiv in vzdržljiv,mehko kot plastične kosti,lahko bend preprosto, vendar si opomore hitro izvora.Narejeno iz raztegljive, dihanje in lahki materiali,brezšivne tehnologije, udobna, primerna za vse letne čase.

3. Naše pasu trenerji so kot nalašč shapewear za vsak organ.Ali uporabljate pasu brivnik za hujšanje usposabljanja, kot vaja band, ali celo kot poporodna podporo girdle, naše premije stezniki omogočajo, da izboljšate svoje krivulje in ga vaš želodec, ki vam daje peščena ura slika si želim.

Samo ročno pranje , Brez Železa/Ne Pralni Pranje/ Brez Klora beljenje / Ne Suho čiščenje ; preberite moj velikost grafikona skrbno ki se lahko razlikuje od lokalnih.Obstajajo lahko manjše razlike v barvah, zaradi svetlobnih učinkov, med fotografija ob ali ponudnik, ki je nastavitev zaslona.

Smo Oblikovalec.Vse tiste, Oblikovalec je oblikoval naš manager.Čeprav Imamo samo mala podjetja,ampak se trudimo, da bi element je natanko tako, kot je opisano ali celo bolje.Naš cilj je, da imate dobro kupca izkušnje v naši trgovini.Naši izdelki so 100% dejanske fotografije,vendar je lahko barva razlika je odvisna od različnih zaslonu računalnika.upam, da u bi lahko razumeli.Ročno merjenje bo imel le malo razlik, vljudno prosim, potrdite svojo velikost pred nakupom.Prosimo, pišite nam, če u imajo katero koli zamenjati za velikost.

ne moremo 100% zagotoviti, naše velikost grafikona je primerna za vsakogar.Če je vaš obseg pasu je med dvema velikost, predlagamo, da izberete velike velikosti.Odloči se previdno, preden nakup!Če je velikost ne ustreza, vam bomo vam primerno spremeniti!

Naš delovni dan je od ponedeljka do sobote in od 9 do 6 pm.

element, ki bodo poslani v 48 urah.postavka ne send out med nedelja in Prazniki.

Smo pozorni, da vaše naročilo, da v času, ampak prosim, ne skrbite, če se pojavi kasneje, bomo v stik z ladjarske družbe, da v stik z vami.

Prosimo, da nas kontaktirate na 1. če imate kakršne koli težave z izdelki,NE odprete kateri koli spora ali slabo povratne informacije preden stopite v stik z nami,prosimo, zaupajte, da bomo poskušali naši moči, da reši probleme, za vas!

Sprejemamo vrniti, če je kaj narobe izdelka in zahtevek mora biti vložen v prvih 7 dneh po tem, ko izdelek prejel.

Vse elemente morate vrniti v originalni paket, in kupec je odgovoren za povratno poštnino.

Mi smo odgovorni prodajalec,u, če se zadovoljijo z naših izdelkov in storitev,plz pustite nam pozitivne povratne informacije.

Oznake: majhen pas, waidt trener, wast trener, Korzet Shapewear, model trak, model trak, Pas Model, korzet fit, počakajte trener, pasu po porodu.

Podatki

Velikost XS,S,M,L,XL,2XL
Spolnost No
barve Črna/Bež
Material Spandex
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo Appliques
Nadzor Ravni Podjetje
Debelina STANDARD
Številka Modela 2219129
Nespodobno Sliko No
Shapewear Pas Cinchers
Blagovna Znamka SAYFUT

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

XS-2XL Hujšanje Telesa Pasu Tummy Trimmer 7 Jekla Kosti Žensk Dihanje Pasu Trener Cincher Pasu Nadzor Shapewear Girdle

XS-2XL Hujšanje Telesa Pasu Tummy Trimmer 7 Jekla Kosti Žensk Dihanje Pasu Trener Cincher Pasu Nadzor Shapewear Girdle

Podobni izdelki: