Novo Akcija
Brezplačna dostava 10pieces goriva napajanje kovinski mikro filter 10.3*6.06*3mm za Bosch Unviersal Goriva Napajanje kompleti za popravilo (AY-F509B) Povečaj

Brezplačna dostava 10pieces goriva napajanje kovinski mikro filter 10.3*6.06*3mm za Bosch Unviersal Goriva Napajanje kompleti za popravilo (AY-F509B)

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.03

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Dobrodošli na naši novi trgovini v kraj, da hvala ,popust več...DESCRIPTION :

brezplačna dostava za 1 0pieces goriva napajanje kovinski mikro filter 10.3*6.06*3mm za Bosch Unviersal Goriva Napajanje kompleti za popravilo (AY-F509B)

Primerni za bosch injektor .

Nameščeni na gorivo vstopnih vrat goriva injektor,preprečevanje nečistoč, ki vstopajo v oljno črpalko,se zagotovi življenje črpalke za gorivo in varno vožnjo,goriva napajanje filter so vrste vrsta in številnih velikostih.pls cantact pri nas za podrobnosti.

Uporabljajo kovinski očesa in baker zdrobimo obroč

Velikost: 10.3*6.06*3 mm(+-0.05 mm)

visoka"10.3 mm

bakreni prstan visoko:3 mm

OD bakra obroč .:6.06 mm

PAKIRANJE :

100 kozarcev v polyness zip-lock vrečko ,nato prilepite na etiketo z delom ŠT.,in količine.

zadnji dal v škatli.

DOSTAVA :

zelo pomembno. :

mi smo samo ladjo pošiljke na vaš naslov na vašega naročila.Prosimo, vedno preverite, ali vaš naslov in kontaktna številka pravilna .

1,Kitajska Post Registriranih Air Mail

2.EMS

3.TNT

4.e-pošta

5.DHL

6.Fedex

7.Prav tako smo lahko dostave se uporabljajo izbranem špediter

DOSTAVO:

zelo pomembno:Smo samo ladjo pošiljke na vaš naslov na vaše naročilo.Pls vedno poskrbite, da vaš naslov in kontaktna št.pravilno.

Pozdravljeni ,dragi

zahvaljujemo se vam za vaše naročilo

1,najprej smo morali poslati paket, da Izrazijo je skladišče ,in potem Express' skladišče urediti parcele v poslali na vaš naslov.Tako boste morali čakati v 2-9 delovnih dneh po tem, ko ste oddali naročilo ,in potem vam bo dal, sledenje, ŠT.

2, nismo odgovorni za stroške v namembni kraj.

3,Pls posvetujte s svojim carinski za posebne stroške, preden bi, če je to potrebno .

**** Prosimo, sporočite nam, če se še vedno ne more prejemati predmete znotraj 27 dni po tem, ko ste ga plačali, nato pa bomo lahko raziskali

PLAČILO:

1. Alipay

2. USD RAČUN

3. PAYPAL

4. S pogajanji plačilo.

ZA TVOJE:

Dragi ,smo tako tovarno in trgovino co.LTD., spealized v avtomobilskih Rezervnih delov ,dobrodošli na preiskave nas za podrobnosti.tks za brskanje!!

1.Najlepša hvala za vaš dostop in podporo.

2. Za barvne in parameter :

Nekatere barve ne kot enako kot fotografijo ,prosimo, glejte tudi parameter.In za veliko barv predmetov,prosim povej mi, kaj potrebujete,če nisi izbral svoje requried parameter ali pripomba, ki jo je treba v času 24 ur.bomo ladja parameter naključno

3.če želite, da bi veliko miru ,prosim stik z nami koli,vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času

Oznake: valj dušika, asnu injektor čistilec, bosch injektor popravilo kit, rcm sx, bosh injektor, orodje bosch, bencinski filter za gorivo, bosch šoba za vbrizgavanje, mvdiag, injektor.

Podatki

Avto Maker Zamenljivi
Postavka ŠT. AY-F509B
kraj izvora wenzhou,kitajska
Postavka Dolžina 10.3
Velikost 10.3*6.06*3 mm
Vrsta Materiala Kovine
barve Kot Fotografijo
Blagovna Znamka ayounes

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezplačna dostava 10pieces goriva napajanje kovinski mikro filter 10.3*6.06*3mm za Bosch Unviersal Goriva Napajanje kompleti za popravilo (AY-F509B)

Brezplačna dostava 10pieces goriva napajanje kovinski mikro filter 10.3*6.06*3mm za Bosch Unviersal Goriva Napajanje kompleti za popravilo (AY-F509B)

Podobni izdelki: