K21 PUBG Mobilne Gamepad Ročaj Palčko L1 R1 Sprožilec Igra Strelec Štiri Prste Krmilnik Za IOS Android Pametne telefone

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€5.88

-65%

€17.29

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Opis:

Postavka vrsta:gamepad Pištolo bog mobilne krmilnik za igre A krmilnik za igre v obliki pištole Deset prednosti, da vam pomaga igrati igro svetu, postati pravi pištolo bog!Spomladi se razteza napravo, se lahko raztezajo okoli, in se lahko uporablja za mobilni telefon pod 6,5 cm.Popolnoma votla strani, oblikovanje, polnjenje in priključite slušalke ne bo zavlačevanje igre.Preproste zasnove, ne blokira vaš pogled, ne blokira zemljevidu.Preprosto odprite prostor za ustrelil sovražnika, ne palec na mobilni telefon zaslon, mobilni telefon, v drugi igri.Primeren za vse vrste streljanje igre.Vsi mobilni telefoni so univerzalne, primerne za 4.7-6.5-palčni mobilnih telefonov.Uporablja izdelki: pametni telefon Material: ABS+PC Uporablja izdelki: pametni telefon Velikost izdelka: 127*75*115mm Teža izdelka: 157g [vključno z embalažo] Igra pralni dodatki tip: jesti piščanca ročaj, ustrelil ročaj, odprite ročico

Funkcija:

Sproži načrt je sprejet za model pištolo, realistično igralno izkušnjo, bolj realno streljanje občutek.Štiri prst delovanje, enostavno za zmago, po meri kolokacija funkcijo, super različne fancy igrajo.Instant streljanje hitreje kot drugi, vsi kovinski link design, močnejši prevodnost, hitrejši hitrost fotografiranja.Ergonomski ročaj prilega vaši dlani, odlično in ne utrujeni po dolgi igri.Paket Vključuje: 1x gamepad

Opomba:

Izdelek je razdeljen na škatlah embalažo in boxless embalaže.Ne glede na to, katera embalaža se uporabi metoda, vse elemente v polje bo zapakirano in poslano za vas.Kakorkoli embalaže, ki bo uvrščena na odlično polje, preoblikovana trdno, in nato prejmete v dobrem stanju.

1.Pošiljko In Plačilo

1. Bomo pošiljajo parcelo v 2-6 dni po tem, ko ste izvedli plačilo. 2. Tovorni promet, ki se pošiljajo preko www.safran.si Standardna Dostava, če paket teža je več kot 2 kg , bomo uporabili EMS e-EMS China Post Zraka Parceli Aramex HKDHL itd. 3. Paket podrobnosti ni dejansko težo in velikost blaga, če želite vedeti, dejansko težo in velikost, morate le, da nas kontaktirate. 4. Čas dostave je o 15-45 dni. 5. Če kupec želite uporabljati več, hitreje, način dostave, kot so EMS, DHL itd, prosimo, komunicirajo z nami o povečanje dostava. 6. Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorni za carine.

2.Poprodajne Storitve

1. Obljubljamo, da so vsi izdelki, ki jih pošljite na naš kupec z AAA+ visoke kakovosti. 2. Sodelovanje s tovarno, Višjo stroškovno učinkovitost. 3. Sprejemamo padec ladijskega prometa, trgovina na debelo, trgovina na drobno. 4. Poskrbimo, da so te dobrine se bodo dobro pakirani, da bi se izognili poškodovan v tranzitu. 5. Hitreje, hitrost dostave, Najboljše aftersale storitev, Kakovost Izdelkov.

3.Velikost in barvo

Naša velikost izdelka je lahko napaka, napaka v območju od 0,5-1 cm.Izdelek barve zaradi zaslon, svetlobe in fotografirali ozadju in drugih razlogov, bo rahlo barvno razliko.To je, da sodijo v normalnem razponu

4.povratne informacije

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite pozitivne povratne informacije in nam dajejo 5 zvezdic; če imate kakršna koli vprašanja glede naših izdelkov ali storitev, se najprej obrnite na nas, se bomo potrudili, da reši vsak problem, in zagotavljanje najboljših storitev za vas,tako da ne dajejo povratne informacije neposredno .Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje.

Oznake: android bluetooth gamepad, telefon pubg mobile, chrono trigger, spopadov igra krmilnik, krmilnik za igre pc pregled, joypad palčko android, nadzor pubg, Nadzor, palčko pc, nadzor usb.

Podatki

Paket Da,
funkcije 7 K21 Strelec Sprožilec Gumb Ognja,
Funkcija 4 Telefon Ročaj Držalo, stojalo
Funkcija 1 Mobilni Telefon, Držalo, Stojalo
Številka Modela K21
funkcija 6 Gamepad Sprožilec Gumb Ognja, Cilj Ključ
Združljiv Znamko/Model NOBEN
funkcija 3 Za PUBG telefon igra, ki je imetnik
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Blazinice
Funkcija 2 Telefon igra, ki je imetnik
Vrsta Vmesnika USB
Blagovna Znamka abay
Material ABS +Plastike
funkcija 5 Telefon Sprožilec Gumb Ognja,
funkcija 8 Telefon Gamepad Palčko PUGB Helper

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

K21 PUBG Mobilne Gamepad Ročaj Palčko L1 R1 Sprožilec Igra Strelec Štiri Prste Krmilnik Za IOS Android Pametne telefone

K21 PUBG Mobilne Gamepad Ročaj Palčko L1 R1 Sprožilec Igra Strelec Štiri Prste Krmilnik Za IOS Android Pametne telefone

Podobni izdelki: