INSTANTARTS Moških Zraka Očesa Superge 3D Kul Galaxy Živali Volk/Tiger/Sova/Leopard Tiskanja Moški Dihanje Stanovanj Čevlji za Tenis Obutev

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€23.01

-29%

€32.87

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

O Nas 01 - Naše blagovne znamke je FORUDESIGNS,naše jedro je po Meri Vašega Življenja. 02 - Prilagodite vaše življenje,ustvarjalno svoje modele, . 03 - nudimo Padec Ladijskega prometa in debelo Servises, . 04 - Dodajte nam vaš najljubši trgovini seznamu,dobili več presenečenje in popust. 05-Dodajanje izdelkov v nakupovalno košarico,dobili najboljšo ceno v prvič in ga kupite v času.

O Padec Ladijskega prometa in Prilagojene 01 - nudimo padec ladijskega prometa serivce,lahko pošljete tudi slike, da ga preprodajajo. 02 - lahko nam pošljete slike ali logotip,ki ga želite, lahko naredimo modelov za vas in ne pošiljajte drugim strankam. 03-O ladijski promet,običajno pošljemo ven z epacket brezplačna dostava za NAS,HU,UK,FR,Ca,Au. 04 - seveda,tudi mi lahko ladja z epacket do drugih državah običajno potrebuje dodate nekaj denarja, se,prosimo, obrnite na nas. 05 - O trgovini,nas prosimo kontaktirajte,vam bomo najboljšo ceno.

O Plačila in Dostave 01 - Trenutno lahko plačila z Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro debetno kartico,WebMoney,Depozitni in Bančno Nakazilo. 02 - Prosim konča plačilo v roku 5 dni po tem, ko si postavite naročila. 03 - Bomo ladjo iz blaga, v roku 5 delovnih dni po tem, ko ste končali plačilo.(dopust se lahko podaljša) 04 - blago bo prišel, da vas v 10-50 delovnih dni, odvisno od ladijskega načinov,cilj in drugih dejavnikov. 05 - Če je blago vedno na poti in vaš nakup zaščitne čas se bo končal,se obrnite na nas za podaljša za vas.

Garancija in Jamstvo 01 - 100% Dejanske slike,razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov.prosimo, da v naravi prevladujejo. 02 - Če niste zadovoljni z blagom, ko ga prejmete,vas prosimo, da nas kontaktirate in reture je v roku 7 dni za zamenjavo ali denar nazaj. 03 - Če ste vrniti blago,plačate vrnitev tovora in nam številko skladbe. 04 - Če ste prejeli napačen ali napačnega blaga,vas prosimo, da fotografije za blago in stik z nami.Bomo pon. pošiljanje novega za vas. 05 - Če prihaja do drugih težav,se obrnite na nas prvič, preden ga odprete, sporov.Bomo rešiti v razumnem načine.

Povratne informacije Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas Prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.

Oznake: človek leopard majica, majica teen wolf, dekor sova, leopard črpalka, moški čevelj, čevelj volk, tiskanje tiger, instantarts večkratno uporabo, leopard natisniti čevelj, toe čevlji tiger.

Podatki

Postavka Vrsta priložnostne čevlji
Funkcija Dihanje, Udobno, Elegantno , 3D Tiskanje
Ime Oddelka Za odrasle
Podplat Materiala EVA
Velikost Please according to our size chart
Vložek Materiala EVA
barve modra
Vzorec Tipa Živali Fotografij
Zapiranje Tip Čipke-Up
Ime galaxy živalskih modelov stanovanj čevlji
Blagovna Znamka instantarts
Fit Ustreza prave velikosti, vzemite običajni velikosti
Številka Modela AQ
Zgornji Material Očesa (Air mesh)
Poreklo CN(Izvora)
Sezona Pomlad/Jesen
Pls note1 Lahko prilagodite vse slike na čevlje
Postavka Moški priložnostne čipke superge
Vrsta Moški študenti fantje priložnostne superge
Vnesite Ime Prosti čas lahki copati
Obloge Materiala Bombažne Tkanine
Pls note2 Dobrodošli padec ladijskega prometa in wholesales
Čevlji Tip Osnovna

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

INSTANTARTS Moških Zraka Očesa Superge 3D Kul Galaxy Živali Volk/Tiger/Sova/Leopard Tiskanja Moški Dihanje Stanovanj Čevlji za Tenis Obutev

INSTANTARTS Moških Zraka Očesa Superge 3D Kul Galaxy Živali Volk/Tiger/Sova/Leopard Tiskanja Moški Dihanje Stanovanj Čevlji za Tenis Obutev

Podobni izdelki: