Tujec Kitty 2020 Nove Jesensko Majica Ženske Proti-Vrat Vrhovi Svoboden Športna Pomlad Off Ramenski 5 Barv, Dekleta, Puloverji Jopice

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€12.85

-26%

€17.60

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

sprejemamo alipay tukaj.

• Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor, DEPOZITNI

Dostava

Pozornost, Prosim!smo mednarodno prodajalec iz Kitajske celine.PROSIMO, BODITE POTRPEŽLJIVI!Smo ponavadi ponujajo standardne mednarodne letalom.Lahko bi približno 10 do 25 delovnih dni za dostavo.Če imate kakršno koli vprašanje ali kakršno koli posebno zahtevo, prosim, obrnite na nas.bomo odgovoriti v 24 urah zaradi časa, razlika med nami.

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike so vzete iz resničnega postavka, vendar pa lahko imajo nekaj podobnega barva razlika za svetlobo in različne serije, še posebej nekaj modelov, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni o naših izdelkih, vas prosimo, da nas pozitivne povratne informacije in pustite nam štirih 5-zvezd,ki pomeni veliko, da nas.Če niste zadovoljni,vas prosimo, da nam vedeti, preden nam daje vse negativne povratne informacije,smo prepričani, da je treba na nek način, da dela stvari.Najlepša hvala.

Oznake: mavrica majica, harajuku kitty majica, znoj tujcev, tujec igrača, kitty krzna majica, ramenski vrh, dolgo sleev ženske, mavrica majica ženske, pulover tujec, tujec figur.

Podatki

Vrsta Tkanine Broadcloth
Postavka Vrsta Hoodies
Rokav Slog Redni
Oblačila Dolžina Redni
Vrsta Puloverji
Številka Modela 81BMA125-9400[C4]
Vzorec Tipa Trdna
Slog Priložnostne
Blagovna Znamka Tujec Kitty
Hooded No
Material Bombaž
Ovratnik Proti-Vrat
Rokav Dolžina(cm) Polno
Teža 330g
Spol ŽENSKE

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Tujec Kitty 2020 Nove Jesensko Majica Ženske Proti-Vrat Vrhovi Svoboden Športna Pomlad Off Ramenski 5 Barv, Dekleta, Puloverji Jopice

Tujec Kitty 2020 Nove Jesensko Majica Ženske Proti-Vrat Vrhovi Svoboden Športna Pomlad Off Ramenski 5 Barv, Dekleta, Puloverji Jopice

Podobni izdelki: