Črpalka za črpanje nafte skozi sondo avto črpalko za olje, ki je črpalka 12 v SITITEK 100 W

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€31.36

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Univerzalnih gospodinjskih črpalka za Enostavno zamenjavo motornega olja Potnik/tovor stroj, motor, čoln, motorno kolo ali skuter Skozi test vodi In Črpanje diesel vsak razred .Različne privlačna cena, majhna velikost in teža.Poganja DC napajalnik 12 V , opremljen s priročno nosilno ročico, ki je objavil en gumb za vklop/izklop.Skupaj Parna cev (Možganov in sesalne) s posebnimi nasvet, cevi objemke za njihovo stalnost in Žice za запитывания črpalka iz akumulatorja vozila .

"SITITEK 100 W"-gospodinjstvo črpalka za zamenjavo motornega olja in prenos dizelsko gorivo po ugodni ceni "SITITEK 100 W"-poceni črpalka za enostavno zamenjavo motornega olja brez preži jame, klešče in druge opreme

Želite izvesti элементарное vzdrževanje avto za sebe, ampak nimajo garaža z Preži ямой ali so potrebna orodja, boste morda potrebovali tudi pri zamenjavi motornega olja?Danes v tem, da ni treba! Откачать staro olje Carter ' s ICE skozi merilno palico ali dizelskega goriva iz rezervoarja preko svojih горловину vam pomaga proračun gospodinjstva črpalka "SITITEK 100 W".Ta stroj ne samo vredno veliko cenejši njihovi poklicni kolegi, usmerjeni, predvsem pa частую интенсивную delo (na primer v servisni centri), ampak tudi različne od njih компактностью, da je zelo немаловажно, kjer je njena uporaba v gospodinjstvu okolje.

Tako izgleda črpalka v celoti "opozorilo" Prednosti črpalka "SITITEK 100 W" Перекачка motornega olja in dizelskega goriva .Čeprav je ta črpalka in postavljeni tako proizvajalec kot polnilec za zamenjavo motornega olja skozi merilno palico, jo lahko uspešno uporabljajo za črpanje vseh vrst dizelsko gorivo (vključno z poletnih, zimskih in Arktične sort).

Črpalka je opremljena s žice s posnetki-"крокодилами" za povezavo z baterijo akumulator Prenosljivost .Ta model независима od AC 220 V, kot je namenjena za napajanje Napajanje 12 V, na primer, redni akumulator.Vse, kar potrebujete, so vključeni. Заказав prenosna črpalka "SITITEK 100 W" spletna trgovina www.sititek.ru boste dobili skupaj z njim, vse, ki potrebujejo za svoje delovanje do cilja: 2 cev za črpanje s posebnimi šoba in žice, s posnetki-"крокодилами" za подсоединения baterije.

Odcedimo in sesalne cevi, kot tudi objemke za njihovo stalnost pridejo v kompletu s črpalko-ni treba kupiti ničesar, ni obvezna Pameten design . "SITITEK 100 W", je kompaktna in lahka, model, izdelan v Ergonomskih telesa in снабженная posebni nosilni ročaj.En gumb, namenjen za vklop in izklop črpalke, ki je najbolj primerno za uporabnika, omenjenih zgoraj ročaj.

Naprava je opremljena z udoben ročaj, ki je objavil en gumb nadzoru Обслуживайте svojo tehniko v garaži črpalka "SITITEK 100 W"!

Uporaba črpalke "SITITEK 100 W", Boste lahko enostavno откачать odpadno olje iz ohišja motorja motor, avtomobil, motorno kolo ali druge opreme, снабженной LEDU, brez porabe časa in denarja za gospodarstvo техобслуживания stroj v специализированном сервисном center.Uporaba za shranjevanje dizelskega goriva многолитровую sod in želite polniti gorivo iz nje v posodi neposredno, ne da bi šli skozi posodo in lijak? "SITITEK 100 W" выручит in v tej situaciji! Понадобилось откачать gorivo rezervoar za gorivo?Pozabite na stare "дедовских" način, ko predstavljala подсасывать goriva, s katerim ustvari vakuum v cevi lastno pljuča in рискуя наглотаться vnetljiv!S črpalko "SITITEK 100 W" lažje enostavno.

Pozor!Ta model ne morete uporabiti za črpanje vode, трансмиссионного olje (kot so olja PPC), bencin in drugih vnetljivih tekočin.Univerzalni Stroj za storitev aparatov

Prenosne črpalke se lahko uporabljajo za črpanje nafte motornih avtomobile in tovornjake, motorna kolesa, skuterje, Atv, motorni čoln, viličar nakladalniki, traktor, bencin, diesel generatorji, itd.d.Poleg tega, "SITITEK 100 W", primerna za откачивания dizelsko gorivo in dolivanje jim avto in vodni promet, traktorji in drugih kmetijskih strojev.Izjemno enostaven za uporabo

Delo z črpalko obscenely.Polnjenje skupaj cevi na ustrezne выходам črpalka in зафиксируете jih z objemke, ki je prav tako pridejo skupaj z njim.Po tem je samo dal prosti konec sesalne cevi v zmogljivosti z gorljivo ali kadi motorja, in konec odtočne cevi-v embalaži, pripravljene za odtok tekočine.Vklopite črpalko in ожидайте, tako dolgo, kot da bo vaše delo.

Specifikacije: Перекачиваемые tekočine: motorno olje, dizelsko olje.Prostornine-100 W. Največja hitrost prenosa: motornega olja-2 L/min, Dizelsko Gorivo-3 L/min.Parametri sesalni cevi: Premer-6.4 mm; Dolžina-1,2 m.Parametri odtočnih cevi: Premer 12 mm; Dolžina-1,5 m.Moč-power DC 12 V, 8 A. Dimenzije-155x145x105mm.Teža-750g.

Snop naprave, Vsebina Paketa:

Črpalka za olje zamenjati s pomočjo paličice "SITITEK 100 W"; Žice za povezavo z BATERIJO; Sesalni cevi; Odtočne cevi; Cevne objemke-2 Kosa; Priročnik; Pakiranje.

Oznake: silikonski orodje moški, roza rumena fotografij, roza božič les avto, silikonski joški solo, silikonski tip okvirja, roza rumena pletenice, silikonski toplotno, roza xs primeru telefon, roza xmas gift box.

Podatki

Blagovna Znamka SITITEK

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Črpalka za črpanje nafte skozi sondo avto črpalko za olje, ki je črpalka 12 v SITITEK 100 W

Črpalka za črpanje nafte skozi sondo avto črpalko za olje, ki je črpalka 12 v SITITEK 100 W

Podobni izdelki: