N_eye 5X Optični Zoom 4mp ip kamera, Wifi PTZ Kamere na Prostem kamere Varnostne Kamere z AI ljudmi Speed Dome Kamera

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€39.69

-28%

€55.90

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Q: Kako povezati ta kamera z WiFi ?A: Prosim, oglejte si videoposnetek in sledite navodilom.N_EYE je zagotavljanje najvišje kakovosti izdelkov v več kot 100 državah po vsem svetu.Naše poslanstvo je, da se boste varnejši,znanost in tehnologijo inovacije se uporabljajo za zagotovitev, družino, socialne varnosti in da vsakogar življenje bolj srečno in stabilno.

Model: 4 mm Fiksni Objektiv / 5-kratni Optični Zoom/8MP

Ime: 2 milijona slikovnih pik na prostem black light opozorilo sferične inteligentni cloud camera

Obliko, material: 2.5 inch sferične, vse tlačno litje aluminijevih zlitin

Tip senzorja: Sony STARVIS 2 milijona slikovnih pik 1/2.8 IMX307 CMOS

PTZ kota: horizontalna 0deg-355deg, navpično 0deg-120deg

Noč in dan konverzije način: samodejno, PIS infrardeči filter

Infrardeča osvetlitev razdalja: 30 metrov (odvisno od okolja)

Velikost slike: HD: 1920X1080 SD: 640 x 360

Omrežna funkcija: inteligentni alarm

Vhod: Humanoid Odkrivanje / Humanoid Sledenje / Humanoid Sledenje Zoom

Izhod: po meri Povezana avdio / povezava razsvetljavo

En klik za konfiguracijo: inteligentni konfiguracijo, AP konfiguracijo, priročnik dodatek

Vmesnik Protokol: Oblak Zasebni Protocol/ONVIF

Shranjevanje vmesnik: Micro SD kartico (do 128G)

Power interface: Phi5.5 okroglo glavo power interface

Žično omrežje vrata: podpora

Prednost: 【AKTIVNO OBRAMBO】NI več orodje za po dejstvu forenziki.Ugotovi, da je cilj takoj predvaja meri avdio in ga potisne na mobilni telefon za vse nadgradnje.Aktivna obramba ni več orodje za po dejstvu forenziki. 【BARVNO NIGHT VISION】 Preklopite na "polno barvo night vision" način, 2 milijona visoko ločljivostjo slikovnih pik, dva filtri samodejno stikalo, slika je jasna in je res.Vse video posnete s tem fotoaparatom, bo predstavila vam preko osupljive videoposnetke. 【 5X Optični Zoom & Visoke Hitrosti PTZ 】5-kratni Optični Zoom!!!!!Kadarkoli, Kjerkoli, Da Vidite, Če Si Želite Ogledati!Lahko na daljavo nadzor 355deg horizontalno in 120deg navpično pan in tilt prek telefon/tablični računalnik/osebni RAČUNALNIK, ki vam daje slepa pega, prost pogled. 【HUMANOID ODKRIVANJE】mobilni alarm je, bolj natančno, v kombinaciji z uporabo AI tehnologije v globoko učenje področju, in algoritem in omrežja, ki so optimizirane, učinkovito filtriranje neveljavna alarmi in izdelavo alarm bolj natančno. 【POMEMBNO】Vse kamere, CE in FCC certificirane z UL združljiva,če imate kakršne koli težave, vas prosimo, samo stik z nami, kontaktirali vas bomo gor v najkrajšem možnem času.Nudimo Doživljenjska Tehnična Podpora in 1 Leto Warrantly.

Smart dvojno svetlobo

Štiri vir svetlobe načini so prešli na bo, in je vir svetlobe način nadzora kamere lahko prešli na bo glede na vir svetlobe način.

Ko preklopite na "Full Color Night Vision" načinu 1080P HD slikovnih pik, dva filtri samodejno stikalo, slika je jasna in je res.

Ko preklopite na "Ir Nočno Vizijo" načinu fotoaparat infrardečo svetlobo bo delo, zaslona zaslon se spremeni v črno-belo.Visoko prikrivanja!In bodo spremeni barvno sliko v dnevno.

Ko preklopite na "Pametne Night Vision" način, privzeto stanje fotoaparata je normalno night vision.Če fotoaparat zazna človeške oblike gibanja, fotoaparat samodejno vklopi belo svetlobo.Ko človeški obliki izgine, fotoaparat samodejno odziva na ir nočno vizijo.

Barvno Night Vision v podnevi in ponoči

Senzor smo jo uporabili, je Sony STARVIS 2 milijona slikovnih pik 1/2.8 IMX307 CMOS, ki bolje od drugih, 5x zoom fotoaparatov na trgu.Izbrati nas je vaš najboljši odloči!!!!

5X Optični Zoom - Brez Popačenj

Motorizirana zoom objektiv z auto-focus funkcijo v 5-kratni optični zoom IP kamera omogoča širok kot gledanja (33deg - 98deg).To vam omogoča, da povečate če si želite ogledati več podrobnosti o oddaljenih predmetov brez približuje, ali zoom out, da bi dobili širši in večji pogled.

AI Humanoid odkrivanje

Humanoid odkrivanje inteligentni sistem: prepozna ljudi in natančno sledi.Ne zamudite sledenje in drugih predmetov.Učinkovito filtriranje neveljavna opozoril, da bi opozorila še bolj natančno.

Kovinsko ohišje, vgrajeni ojačevalec za zvočnike, boljše odvajanje toplote in bolj stabilen.

MOTION DETECT & OPOZORILO

Prilagodljive funkcije za zaznavanje gibanja (set za odkrivanje območja, urnik čas zaznavanja in prilagodite senzibilnost), v realnem času in natančnega gibanja, opozorilo preko aplikacije pritisni in obvestila, e-pošta, podpira samodejno nalaganje gibanja sproži zajemanje slik in snemanje FTP strežnika.

Aktivno obrambo!ni več orodje za zbiranje dokazov po evented.Če odkrijte cilj, da bo igral po meri avdio takoj in sporočilo, ki ga telefon.

PTZ

Pan-tilt-zoom fotoaparat z neskončnimi 360 pan & 90 tilt & 5x optični zoom, brez mrtvih kotov levo, komercialne razred nadzorna kamera, enostavno ožičenje, proti vremenskim vplivom.

ONVIF Podpora: brezžična IP kamera je združljiva z vsemi vrstami ONVIF-conformant IP varnosti proizvodov.Več Naprav: wifi CCTV kamere lahko dodate na več naprav, pametni telefoni, tablični računalniki in računalniki, itd.

Podrobnosti inforamtion:

Enostaven za namestitev, tri korake v kraj prenos APLIKACIJE za mobilne naprave (Android) Iskanje "Neye3C" v android market ali skeniranje QR kodo prenesete. (iOS) Iskanje "Neye3C" v App Store ali skeniranje QR kodo prenesete.

Oznake: varstvo varnostne kamere, fotoaparat secur, tptek ptz kamere, fotoaparat reolink, prilagoditev wifi, endoskop video kamera, cccam server, mikro camara, action cam, kamera video.

Podatki

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka N_eye
Dimenzije (L x W x D)(mm)
KOS Fotoaparata 1PCS
Posebne Funkcije
Tehnologije
Številka Modela SP1H

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

N_eye 5X Optični Zoom 4mp ip kamera, Wifi PTZ Kamere na Prostem kamere Varnostne Kamere z AI ljudmi Speed Dome Kamera

N_eye 5X Optični Zoom 4mp ip kamera, Wifi PTZ Kamere na Prostem kamere Varnostne Kamere z AI ljudmi Speed Dome Kamera

Podobni izdelki: