Delux M517 Brezžična Ergonomsko Gaming Računalnik Miške 2400 DPI Nastavljiv Optični Miši Z Zapestje Ostali Mouse Pad Za Prenosni RAČUNALNIK

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€4.36

-18%

€5.38

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Delux M517 Brezžična Ergonomsko Gaming Računalnik Miške 2400 DPI Nastavljiv Optični Miši Z Zapestje Ostali Mouse Pad Za Prenosni RAČUNALNIK

Značilnosti: Delux M517 2.4 G Wireless Optical Ergonomska Miška prilagaja svojo roko v povsem naraven položaj, brez sukanje vaše zapestje okoli kot standardno miško Nastavljiv 800/1200/1600/2400 DPI, preprosto spremenite kazalec občutljivosti glede na vašo dejavnost.Namenjen ne le za vsakodnevno uporabo, kot tudi za igro igralcev Znoj odporne & prijazen do kože konča z malo ostalim prstom so za maksimalno udobje in podpora.Gume trmast kolesce ohranja vaše roke ne zdrsne, ko se pomikate Dodatno next/previous gumbi, postavljeni kjer je palec počiva povečanje spletnega brskalnika udobje.Optično Sledenje Tehnologija zagotavlja večjo občutljivost za natančno sledenje na različnih površinah Izjemno Nizko Porabo Energije.Ta računalniška miška gre v power save/spanja po 8 minut ali tako, neaktivnosti.Kliknite na katero koli tipko, da se zbudite.

Izdelek parametre: Številka Modela:Delux M517 Tip: Wireless Mouse Ime:2,4 Ghz Brezžična Miška:Brezžična Optična Miška Powered by 2*AAA baterije (niso vključene) Neto Teža:73g Dimenzije:približno 110*82*38 mm Ločljivost:800/1200/1600/2400DPI Delovna Napetost:3V Delovnega Toka: Stand-by Tok: Spanje Tok: Delovna Frekvenca: 2.402 GHz-2,483 GHz Miško Material: ABS Wifi Območju: Znotraj 10m Miškino Tipko: Levo/Desno Tipko , Naprej / Nazaj Gumb , Kolešček Gumb , DPI Gumb Uporabi: PC, Prenosnik, Namizni

Mouse Pad parameter: Velikost: približno 187*230*18 mm Neto teža:110 g o Vlagatelju:Vsaka vrsta miške

Opozorilo :

1.Za ruske kupce, prosimo, popolne, da po polno ime, ali ne pošlje blago, Zahvaljujemo se vam za vaše sodelovanje,

2.Če blago paket bilo uničeno prosimo zavrniti in sprejeti fotografije nam pošljite

3.O Color : mi fotografij z Digitalnim fotoaparatom, nekaj barve primerov bo imajo nekaj razlik, ki so posledica tehničnih omejeno, upam, da boste lahko razumeli,

4.Ko uporabite miško, prosimo, uporabite miško, tipke skupaj Paketu: 1 x Wireless Mouse,1 x USB Sprejemnik,1xMousepad (če se da)

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni čas se lahko razlikuje, predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli orderafter 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje vašega naročila in priti nazaj v vas asap.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Čas Dostave:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 7 dni, da se vrnete na to, od datuma prejema.Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni, se bo štelo, uporablja in NE BOMO ISSUEA VRAČILO ALI ZAMENJAVO za vas.NI IZJEM!

Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev, in svoje naročilo ID.

3. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz www.safran.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo.

4. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratna informacija je zelo pomembna.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da smo se lahko opravljajo do vaše zadovoljstvo.

Nemogoče je, da se vprašanja, če ne vemo o njih

Oznake: delux miško, zapestje mousepad, igre mouse pad, miško široko, lqs gaming miška, delux brezžične miške, 6d usb žična gaming miška 3200 dpi, serija mat, igra x7, brezžične miške.

Podatki

Čas je, da trg Aug-13
Slog Prst
Število Valjev 1
Ime izdelka Delux M517 Wireless Mouse
Število Gumbov 6
Strani Usmerjenost Desno
DPI 1600
Uporabite za Dom,pisarne, šole,domovi, internetne Kavarne
Zapestje Ostali Mouse pad Velikost 187*230*18 mm
Ergonomska miška Gaming Miška
Način Delovanja Opto-elektronske
Neto Teža približno 73 g
Material ABS
Wifi Obseg V 10m
Bruto teža 130 g
Številka Modela Brezžično Miško
Paket Da,
Optični Miši Barve Črna,Rdeča
Vrsta Vmesnika USB
Dimenzija 110*82*38 mm
Napajanje 2*AAA baterije(ne vključuje)
Nastavljiv DPI 800/1200/1600/2400DPI
Blagovna Znamka Delux
Vrsta Računalniška Miška
Uporaba za Video Igre,Prenosnik,Namizni,Za Pisarniško Uporabo itd.
Vrsta Napajanja Baterija

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Delux M517 Brezžična Ergonomsko Gaming Računalnik Miške 2400 DPI Nastavljiv Optični Miši Z Zapestje Ostali Mouse Pad Za Prenosni RAČUNALNIK

Delux M517 Brezžična Ergonomsko Gaming Računalnik Miške 2400 DPI Nastavljiv Optični Miši Z Zapestje Ostali Mouse Pad Za Prenosni RAČUNALNIK

Podobni izdelki: