10x Benchtop Lupo Lučka za Križ Nosilec LED Magnifier Lučka Lučka Bela Zaščita Oči Loupes Steklo Objektiv Dioptrije Pregled

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€78.10

-23%

€102.76

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

110V/220V 10x Benchtop Lupo Lučka

Lupo serije se lahko uporablja vezje test, žiga, zbiralec, ambulanta,salon lepote, bralec, amaterski, inženir.To lahko povečujejo 10-krat.Led-lučka bo bolj trpežne in bolje za ladijski promet.

Parameter

Napetost

110V/220V Energije 22w Premer Leče 5inch

Povečava Krat

1 0 ×

Package Teža

9lbs

Paket velikost

32*12*4 palčni

Belo Steklo bolj pregledna kot zeleno Steklo

Podrobnosti

Plačilo:

1) Plačilo se predvidoma prejeli v roku 3 dni od dražb blizu.

2) www.safran.si podpira Visa, MasterCard, Maestro Debetno Kartico,Western Union, Bank Transfer, prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

3) zagotovljeno je vaše plačilo je varnost, ki jih hranijo www.safran.si dokler ga ne potrdi dostavo vašega naročila.

Pošiljke:

1) Smo ladjo naročil, da večina držav po vrsti dostava metod, ki temeljijo na vaš naslov za dostavo) ,16-40 delovnih dni za dostavo čas.Brazilija in Rusija lahko doseže več 35-60 dni.

2) Predmet so poslani v roku 7 delovnih dni, ko polno plačilo se poravna.

3), Če ne morete dobiti svoje predmete v čas, se,prosimo, obrnite na nas najprej smo wil preverjanje in reševanje je za vas kmalu.

4), Bomo odgovor na vašo pošto v 24 urah normalno.včasih so malo zamude zaradi vikend ali počitnice.

5), Če ne morete dobiti naše pošte po 48 urah,prosimo, preverite mapo z vsiljeno ali se obrnite na nas, z drugimi poštni naslov.

Vrnitev Garancija

1)Če vaš nakup ne izpolnjujejo tržne kakovosti, primernosti za namen, ali se ujemajo z opisom, Smo lahko prepričani, da vaše težave je mogoče odpraviti .

2)Za napačno-poslani predmeti, vas Prosimo, da nas kontaktirate v 48 urah po porodu.Bomo poskrbeli, da poda pravilne postavke ali vrniti vse vaše plačilo.

Ocena&Povratne Informacije

1)Smo vzdržujejo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomembno !Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.

2)Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, z "PREFEKT 5 ZVEZD" če ste zadovoljni s svojo item(s), ko je prejel.Z veseljem bomo storiti enako za vas.

Oznake: jade povečevalno steklo, stekla zagotavljajo večji, imetnik spajkanje, lučka lučka povečevalno, lučka za povečanje, namizje povečevalno steklo z led, adesso led magnifier lučka, osvetljevalec luxo led magnifier lučka, led lučka povečevalno, magnifi.

Podatki

Blagovna Znamka NoEnName_Null
Poreklo CN(Izvora)
Material ABS
Slog Stalni Slog
Številka Modela ZS-10
Vir Svetlobe LED Luči
S Svetlobo Ali Ne Da,

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

10x Benchtop Lupo Lučka za Križ Nosilec LED Magnifier Lučka Lučka Bela Zaščita Oči Loupes Steklo Objektiv Dioptrije Pregled

10x Benchtop Lupo Lučka za Križ Nosilec LED Magnifier Lučka Lučka Bela Zaščita Oči Loupes Steklo Objektiv Dioptrije Pregled

Podobni izdelki: