Desk Končna s 6 Predalov, Predali Očesa Zbirka Srebrna

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€10.90

-19%

€13.46

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-višina: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { širina: 100px; višina: majhna-15 px; float: left; } dd { širina: 240px; višina: majhna-15 px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; color: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #izdelkov desc { width: 100%; višina: 209px; } #description { width: 100%; višina: 50%; } #podrobnosti { width: 100%; višina: 50%; } .ui-polje-naslov { height: 30px; font-size: majhna-15 px; font-family: tahoma; font-weight: bold; background-color: #ddd; text-sidro: dedovanja; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-polje-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { širina: 100px; border-left: 1px solid black; border-top: 1px solid black; } DOVOLJ PROSTORA ZA VSE.Namizni Organizator ima 6 oddelkov, od dobro premišljeni mere, da bohranite stvari, ki jih potrebujete pri roki,medtem ko je bival iz vaše poti.

ENOSTAVEN DOSTOP, KI SE PREMIKA Z VAMI.Naši mizi organizator je izvlecite predal polzijo iz gladko in gre desno nazaj enostavno za razširljiv za shranjevanje, ki je tam, ko ga potrebujete.

LAHKA TEŽKA.Iz trmast,mreže, kovinske in trdno kovinsko bazo,tole bo trajalo vse peresa in vladarji lahko vrgel na to,pa se nič slabše obrabe.

IZGLEDA SUPER NA MIZI.Gladko ABS prevleka se počuti super, da Pritisnete,medtem ko nemoteno,zaobljenimi robovi in trim dodati vizualne pritožbe.Štiri mehke gume prijemala zaščito za svojo mizo

UPORABITE DESNO OUT OF THE BOX.Prišli z lepo polje in bo velik Praznik urad Darilo.Desk organizator prihaja v celoti sestavljeni;samo unbox in gredo.Dimenzije:8.7 palčni W x 5.5 palčni D x 5 palčni H

Barva:srebrna

Material:železo

Vsebina Paketa:

1* urad za shranjevanje rack

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Pošiljke:

Če ste naročilo, prosimo, izberite način dostave in plačila za naročila, vključno s prevozom pristojbina.Mi bomo poslali predmeti v 7 dneh, ko je vaše plačilo, je končan.

Mi ne da zagotoviti dostave časa na vse mednarodne pošiljke zaradi razlike v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva na kako hitro se vaš izdelek pregleda.Prosimo, upoštevajte, da se kupci so odgovorni za vse dodatne carinske pristojbine, posredniške provizije, carin in davkov za uvoz v vaši državi.Ti dodatni stroški lahko zbirajo na čas dostave.

Ne bomo povračilo stroškov prevoza za zavrnjene pošiljke.

Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, in kupci, ki so odgovorne za carine.

Napovedi:

Trudimo se, da služijo svojim strankam najboljše, kar smo lahko.

Povrnili vam bomo, če boste vrnete elemente v roku 15 dni od vašega prejema elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar je kupec poskrbeti, da predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.

Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Kupec bo odgovorna za poštnine, da se vrnete elemente.

Garancija In Vzdrževanje:

Ponujamo 1-mesečno brezplačno zamenjavo.

Kupci lahko zaprosi za zamenjavo v roku 15 dni od vašega prejema izdelka.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Ponujamo tudi 12monthfree vzdrževanje.Naj kupec vrne izdelek v originalni pogojev za nas in bi morali nositi stroške dostave, za vrnitev.

Če se kateri koli del je potrebno, da se nadomesti, kupec mora tudi plačati za costsof deli, je treba nadomestiti.

Pred vrnitvijo artiklov, prosimo, potrdite, povratni naslov in logistika način z nami.Po daš elemente logističnega podjetja, prosimo, pošljite nam številko za sledenje.

Takoj, ko bomo prejeli elemente, bomo popravilo ali zamenjavo jih ASAP.

Povratne informacije:

Vaše zadovoljstvo in pozitivne povratne informacije so za nas zelo pomembni.

Prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.Če imate kakršne koli težave z naše izdelke ali storitve, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustite negativne povratne informacije.Potrudili se bomo rešiti vse težave in zagotavljajo najboljše storitve za stranke.

Oznake: opomba 8 primeru iluzija, opomba 8 primeru mazinger, opomba 8 primeru sproži, opomba 8 kabel floveme, opomba 8 megshi denarnice, opomba 8 kabel 2 meter, opomba 8 ogljikovih denarnice, opomba 8 led nazaj primeru, opomba 8 zračnih blazin pokrov.

Podatki

Material Železo
Vrsto Namestitve Nadstropje Vrsta
Razvrstitev Non-zložljivo Stojalo
Velikost M
Uporablja Prostor Dnevna Soba
Št. od Stopnje Enotni
Funkcija Na zalogi
Uporaba Manjše izdelke
Številka Modela Urad za shranjevanje rack
Poreklo CN(Izvora)

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Desk Končna s 6 Predalov, Predali Očesa Zbirka Srebrna

Desk Končna s 6 Predalov, Predali Očesa Zbirka Srebrna

Podobni izdelki: