Igre Borderlands 3 (PS4) (RUS sub)

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€19.20

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

Najbolj Stolp-free network strelec generacije Je nazaj!Ja, kako!V Obmejnih 3 Vas čaka za Morje Luta, Ocean, pištole in več tisoč Možnosti spreminjanja lastnih Arsenal in opreme.Nov otrok Studio Menjalnik Programske opreme, bo prosimo, zabava Bogastvo vsebine, in vse starejše Znaki, ki se pojavljajo v seriji se bo sestal Vse skupaj v finale trilogije.Vrnitev Turretless strelec

Nova Morilec avanturo za podjetja Žejen adrenalin vas čaka v Obmejnih 3. razvijalci tem času so prišli ven za Omejitev Pandora je običajno planet.Igra kot eden od udeležencev nove Avantura četverice, ki bo boj Z noro sectants, Mutanti In pošasti vsem vesolju.Prednosti Na vaši strani, ker igra vas čaka Neverjetno paleto pištole in Oprema.Zelo kul Sposobnost enote člani se tudi ne Naj svoje sovražnike se sprostite.Vrgel Klic Calypso Dvojčka in shrani Galaxy od svoje pravilo.

Značilnosti: Igra :

Crazy Štiri.Shranjevanje Galaxy s dvojčka Calypso v vlogi Eden od štirih shranjevanje za azil.Na Vaši Strani-strma pištole, močan Sposobnosti in, seveda, eleganca Videz.Vsak igralec bo našel značaja Za vaš okus v tem delu multiplayer Strelec.In čeprav so junaki so močne in sam, V podjetju postanejo samo ne Stop!

Brezmejno Moč in Moč.Navijači Serija je že uporablja na dejstvo, da je v teh Igre čaka jih zelo raznoliko Arzenal orožja in sposobnosti.Borderlands 3-izjema.Ta eksotična Še niste srečali v vsakem Prijatelj multiplayer strelec: Iz pištole dajanje ščit Orožje, ki teče na noge-čaka na vas Neverjetno raznoliko in resnično Mad arzenal pomeni uničenje.

Podjetje Prijatelji.Igre Izračuna najprej, na Zadruga, ki prehaja skozi omrežje Več igralcev.Igrate lahko V igri prek ločenega zaslona na konzoli PlayStation 4, ki je sedel s prijatelji na kavču, Ali iskanje partnerja na Internetu.

Oznake: PS4, za igro ps4, disk ps4, črna pareo, igra ps4, samsung j3 naruto, eevee, sarong kopalke, jersey kopalke, 24pin.

Podatki

Blagovna Znamka NOBEN

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Igre Borderlands 3 (PS4) (RUS sub)

Igre Borderlands 3 (PS4) (RUS sub)

Podobni izdelki: