Brezžični Žice Avto Povratne Pogled od Zadaj Parkirni Kamere Za Toyota Yaris Verso Camry XV50 Vios Corolla Fortuner Highlander

Nov izdelek

1 Izdelkov

Na zalogi

€11.34

-40%

€18.91

Na seznam želja

Daj v skupno rabo

Več podatkov

posebno obvestilo:

izberete lahko žična ali brezžična kamera (priključite DVd monitor kot privzeto,če želite vzpostaviti povezavo GPS ,

prosimo, mora pusti sporočilo), vas prosimo, glede na možnosti, ki jih želite kupiti, in preberite podrobne opise.

ta fotoaparat fit: Za Toyota Yaris Verso Camry XV50 Vios Corolla Fortuner Highlander

Prosim izmerite svoj avto tablice svetlobe kritje položaj velikosti, preden se odločite za nakup, saj morda manj

država je avto tablice svetlobe je drugačen,hvala.

če želite fotoaparat sony ccd čip fotoaparat, prosim, in plačati za $3 dodatno pristojbino.

Prosimo, najprej izberite dve povezave in jih dodali v nakupovalno košarico, nato kupiti .,če ne boste plačali za dodatno plačilo,vam bomo poslali po vaše naročilo ,prosimo za razumevanje,hvala.

O fotoaparatu:

če ste se bo povezal 7" monitor ali DVd z vzvratno sproži linije.prosimo, nakup wireless recei ver z sproži linije.plačate samo dodatno 1usd, in jo Zamenjajte z sproži linije sprejemnik.ali lahko iščete v moji trgovini"ekstra fee" in plačati za 1usd.hvala. (sprejemnikom, brez sproži linijo kot privzeto)

o sprejemnikom z sproži line

naš paket(možnosti): brez trgovini na polje ,če želite ,prosimo, mora kontaktirajte nas in plačati za dodatno pristojbino, prosimo, iskanje "dodatno pristojbino" v naši trgovini,in plačati za to

1,za žice fotoaparat: fotoaparat, video kabel in napajalni kabel,navodilo za uporabo

2:za brezžične fotoaparat: fotoaparat ,sprejemnikom in Oddajnikom,navodilo za uporabo

*namestite prijave je vse kamere so samo za referenco.*

Brezžične fotoaparat povezava

Nakupovalni vodnik

Sprejemamo:VISA, Mastercard,DEPOZITNI

pri uporabi Depozitni,vaš denar je varno deponiran v vašem računu,Denar, ki se bodo sprostila, da nam šele, ko jih potrdi, dostavi,Plačilo mora biti izvršeno v 3days reda,Če ne morete prevzem takoj po dražbi blizu,prosimo, počakajte nekaj minuters in poskusite znova.

Potrdite Naslov, Polno Ime

Vsi Izdelki bodo testirali strogo pred odpremo.bomo ladja po www.safran.si je naslov samo.Prosimo, poskrbite, da bo vaš pravi naslov, preden boste plačali.Prosimo, upoštevajte,: ruski kupec pustite nam vaše polno ime,prosim .to je zelo pomembno.hvala.

48 Ur Hitra dostava

zagotavljamo vam, da ladja v roku 48 ur po tem, ko ste za potrditev plačila (razen Počitniških)

V primeru nepredvidenih razmer,na primer:če ne moremo ladja v roku 48 ur,kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času,in spremljanju, ki je tesno, da ladja vaše naročilo kmalu

zakaj Logistika so tako počasi, da nekatere države?

Vsi naši izdelki so skoraj nobenega dobička,in smo jih pošiljajo brezplačno za večino držav,zato ne moremo privoščiti dragega express,kot so DHL,FedEX,UPS ,TNT ,EMS.izberemo relativno ugodne China post air Mail ali Hongkong post.običajno to traja približno 15-35days v večini regij na svetu.le nekaj oddaljenih območjih, ki potrebujejo več časa za delevery,prosimo, počakajte potrpežljivo,Če ste v nujne potrebe naših izdelkov,lahko izberete DHL,FedEX,UPS ,EMS....,vendar boste morali plačati ustrezno Logistiko pristojbine,Upam, da boste lahko razumeli.hvala .

Povratne informacije:

Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo ,prosim, pustite up pozitivne in povratne informacije pet zvezdic ,hvala.

Če ste zadovoljni z našo storitvijo, ali druge težave,se obrnite na nas, preden boste povratne informacije in bomo r esolve vprašanje takoj,najlepša hvala!

Oznake: xv50, 2006 mustang, fotoaparat tucson, avto pomožno kamero za toyota fortuner, tundra usb, camri, cnc gumb, l336, camry stekla, toyota rav 4 xa50.

Podatki

Vrsta Materiala ABS
Blagovna Znamka wskyfook
Velikost osnove na sliko
Senzor CCD
Tip Alarma Vozila, Varnostne Kamere
TV-sistem(NTSC/PAL) Možnosti
Žice ali Brezžično Brezžično omrežje
Dolžina Video Kabel 6M
Shell Materiala Plastični
Vodilno Črto Da,
Objektiv Material Steklo

Mnenja in ocene

Napiši mnenje

Brezžični Žice Avto Povratne Pogled od Zadaj Parkirni Kamere Za Toyota Yaris Verso Camry XV50 Vios Corolla Fortuner Highlander

Brezžični Žice Avto Povratne Pogled od Zadaj Parkirni Kamere Za Toyota Yaris Verso Camry XV50 Vios Corolla Fortuner Highlander

Podobni izdelki: